reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam:-):-):-)
Karolcia cieszę, że twoja fasolka się rozwija, ale podejście lekarza dziwne. A skoro Ci nie robił usg to po czym stwierdził, że to 8 tydzień i że się macica powiększyła? Chyba, że badał cię ginekologicznie tylko.Bo tak jak pisała Agata, wg twojego suwaczka to ty już na przezierność karkową powinnaś się umawiać. A jeśli on się myli to na to badanie za miesiąc może być za późno. Ja bym poszła do innego jeszcze lekarza chociaż na sprawdzenie i usg.

Ilonka super wieści, gratuluję dwóch kreseczek. Jednak nie wytrzymałaś do stycznia :-) Będę musiała do ciebie dołączyć za miesiąc :-)

hej kochane

jakos nie mam weny zeby non stop siedziecm na forum i pisac... chyba mis ie smutne swieta powoli udzielaja...
ale jak po godzinie siadam zeby przeczytac co naskrobalysce to wymiekam ale dzielnie pokonuje te 10 str ;-)

ja wstalam o 11.45 :szok: a poszlam spac o 23... dechy w ogole... dzisiaj nocka bedzie z glowy :confused2: trzeba isc cos zjesc bo kregoslup sie do zoladka juz powoli przykleja

milej srody !!!! ja juz dzisiaj sroda jupiii :-) jezcze troszke i bedzie styczen i pozniej luty !!!!!:tak:

Witam dziewczynki

Anetha - no i widzisz że wszystko ok ?? Po co było wymyślać te dziwne historie i się denerwować??

Ja ostatniodziwnie zmęczona jestem, niby chce mi się spać a zasnąć nie mogę.
W nocy przesiedziałam w kuchni żeby nie obudzić mojego P i czytałam książkę (poradnik) którą wczoraj dostałam od mojego byłego męża pt W oczekiwaniu na dziecko...

Wieczorem zaszczypało mnie podbrzusze a na wkładce pojawiło się kilka czerwonych kropek krwi ale takich malutkich zupełnie jakby ktoś umaczał szpilkę w czerwonym atramencie i pokłuł wkładkę. Szybko mi tem objawminął więc zrzuciłam to na poczet dalszego rozcigania się macicy.

Aga34 jaki miły ten Twój były mąż... Obecny nie jest zazdrosny? ;-)

Ja też chodzę zmęczona, ale w dzień jakoś zasnąć nie mogę. Za to nocą padam jak kawka...

reklama
Do góry