ilonka ze śląska do łodzi jest nie daleko więc przyjeżdzaj a ja cię tak uszczypnę że na pewno uwierzysz że dzidzia jest w brzuszku:-):-):-).ok, jutro rano więc do niego zadzwonię i umówię się na wizytę,
kurcze nie mogę w to uwierzyć, przydałoby się żeby ktoś mnie uszczypnął
reklama
chyba z wrażenia brzuch daje teraz o sobie znać, muszę powiedzieć mężowi, pewnie też nie uwierzy i na razie nikomu więcej, bo nie chcę zapeszyćilonka ze śląska do łodzi jest nie daleko więc przyjeżdzaj a ja cię tak uszczypnę że na pewno uwierzysz że dzidzia jest w brzuszku:-):-):-).
ja też powiedziała tylko mężowi a jak minęły 3 pierwsze miesiące to najbliższym:-):-)EKSTRA NAPRAWDĘ STRASZNIE SIĘ CIESZĘ:-):-d chyba z wrażenia brzuch daje teraz o sobie znać, muszę powiedzieć mężowi, pewnie też nie uwierzy i na razie nikomu więcej, bo nie chcę zapeszyć
ja też powiedziała tylko mężowi a jak minęły 3 pierwsze miesiące to najbliższym:-):-)EKSTRA NAPRAWDĘ STRASZNIE SIĘ CIESZĘ:-)
A my własnie na swita chcemy taki prezent zrobic :-)
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Ilonko po cichutku gratuluje:-)
Ja dziewczynki zjadlam obiadek i teraz ogladam moja telenowele...
Wcale dzis na dwor nie wyszlam-hihi.
Za to jutro chyba przejade sie do Reala po jakies swiateczne zakupy.
Buziaki dla was:-)
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Dziewczyny, ja też powiedziałam tylko mężowi, moja mama sama szybko się zorientowała, bo nie chciałam wypić wina, a rodzina mojego m dowiedziała się w listopadzie jak ja wylądowałam w szpitalu, a to był wtedy 23 tc
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
chyba z wrażenia brzuch daje teraz o sobie znać, muszę powiedzieć mężowi, pewnie też nie uwierzy i na razie nikomu więcej, bo nie chcę zapeszyć
No jeszcze nam powiedziałaś )
Ja też miałam nikomu nie mówić ale mama była zbyt dociekliwa więc jej też powiedziałam no a mama jak to mama - no i same wiecie - dalej poszło jak z :-)płatka
fajna niespodzianka chciała bym zobaczyć miny :-):-) ewela zrób zdjęcia bo pewnie będzie pierw zaskoczenie a za chwilę radość :-):-) my 22grudnia idziemy na usg połówkowe 3,4d z echem serduszka i przy kolacji wigilijinej chce im puścić :-):-)a my własnie na swita chcemy taki prezent zrobic :-)
reklama
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Ilonko po cichutku gratuluje:-)
Aga tylko sie nie przedźwigaj bo wiesz jak to się może skończyć :-):-)