reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczyny boję się tego pisać, że to jakiś sen czy cuś, z drżącymi nogami najpierw poniosło mnie do apteki po test ciążowy, bo nie dawał mi spokoju mój bolący brzuch, zrobiłam go z drżącymi rękami i są ii kreski :) 1000 myśli przelatuje mi teraz przez myśl, ale jeszcze nie strach tylko niedowierzanie :)

a nie mówiłam: :-D :-D :-D :-D

cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam cieplutko Panie,

lena77 - ja to już mam 2 panienki (8i6 lat) z poprzedniego związku , tak mi się zycie ułożyło , że jeszcze jednego berbecia bym chciała z obecnego
kaira24 - zapalam światełko i przytulam
ewela28 - no , super dzieciak , jaki duży:-)
natalia_lila - to świetnie że tak szybko się udało , teraz będzie dobrze , zobaczysz
daaa - dobry lekarz to jest to , ja do swojej chodzę od 14 lat
She - pozazdrościć takiej betki
Karolcia - ja chyba bym zrobiła usg , nie wytrzymałabym 30 dni , 8 tydzień - to już serducho jest jak dzwon , aż kusi je zobaczyć:tak:
Ilonka26 - NO NIEZŁĄ BOMBĘ ZASADZIŁAŚ , a dopiero co czytałam że u ciebie staranka od stycznia --- GRATULUJE:-D

Pozdrowionka dla wszystkich :-) Zmykam z dziewczynami na roraty , zajrze jeszcze poczytać wieczorem.

To idź do swojego gina i pogadaj z nim. Nie musi Cię macać i badać -na usg i tak jeszcze nic nie wyjdzie. Ale może uważa że musisz zrobić jakieś badania albo brać leki.
ok, jutro rano więc do niego zadzwonię i umówię się na wizytę,
kurcze nie mogę w to uwierzyć, przydałoby się żeby ktoś mnie uszczypnął

reklama
karola, właśnie patrzę, że za niecały miesiąc u ciebie 100-dnióweczka, a potem to poleci jak nie wiem... Hehehe, dopiero co u mnie na suwaczku było sto dni, a teraz adi ma 9 miesięcy i 1 dziń, a mi się wydaje, że dopiero co marudziłam,że już mógłby się zdecydować i wyjść z mojego brzucha:-d
mirosłava pamiętam jak dziś jak czekałaś jak adi wyjdzie z brzuszka :-):-) a my czekałyśmy jak na szpilkach żeby składać ci gratulacje a tu adi ma 9 miesięcy:-):-).

Do góry