reklama
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
hej babole
KAROLCIA Ty wiesz...
a u nas różnie raz z objawami raz bez ale czujemy się nieźle
dzidzia sobie modernizuje mieszkanko bo musiałam się ratować no-spą bo brzuszek boli
miłego dnia
KAROLCIA Ty wiesz...
a u nas różnie raz z objawami raz bez ale czujemy się nieźle
dzidzia sobie modernizuje mieszkanko bo musiałam się ratować no-spą bo brzuszek boli
miłego dnia
karolcia81
czekam na szczęście.....
Cześć dziewczyny...
Kaska...mnie też w nocy brzuch bolał....wystraszyłam się troche...ale może to tak ma byc...i to dobrze, że boli...nie jest to bardzo uciazliwy ból i nie biorę leków....
Ogólnie czuje się dobrze...nie plamie wogóle...mam piękny mleczny sluz...i to tylko troszkę...piersi bolą...nie mogę na nich spać...
Błagam Boga, żeby to wszytsko okazało sie złym snem...a te objawy były zwiastunami pieknej, zdrowej ciązy....
Od wczoraj zaczął mnie męczyć suchy kaszel mogę pić Drosetux?
Buziaczki
Kaska...mnie też w nocy brzuch bolał....wystraszyłam się troche...ale może to tak ma byc...i to dobrze, że boli...nie jest to bardzo uciazliwy ból i nie biorę leków....
Ogólnie czuje się dobrze...nie plamie wogóle...mam piękny mleczny sluz...i to tylko troszkę...piersi bolą...nie mogę na nich spać...
Błagam Boga, żeby to wszytsko okazało sie złym snem...a te objawy były zwiastunami pieknej, zdrowej ciązy....
Od wczoraj zaczął mnie męczyć suchy kaszel mogę pić Drosetux?
Buziaczki
Ostatnia edycja:
kaska0201
kochanie ja też mam nadzieję ja wierzę że to tylko zły sen i to się śni nie tylko Tobie
kaska0201
KAROLCIA a idziesz w poniedziałek do tego gina czy poczekasz te dwa tygodnie i pójdziesz do starego
karolcia81
czekam na szczęście.....
KAROLCIA a idziesz w poniedziałek do tego gina czy poczekasz te dwa tygodnie i pójdziesz do starego
Nie idę w poniedziałek....czekam do 15.12 i idę do mojego starego...obiecał, że mi zrobi usg...i pewnie wszystko będzie jasne....mam nadzieje, że do tego czasu nic złego się nie stanie....a jakto powiedział mój gin....na zabieg zawsze mamy czas....a tamten to mnie chciał od razy na stół połozyć.....chyba starciłam do niego zaufanie i szacunek...bo nawet jeśli faktycznie jest coś nie tak...to nie powinien mnie straszyć....tylko zaprosić na wizytę za tydzień i dopiero podejmować decyzje...
kaska0201
JUST witaj
KAROLCIA ano właśnie oni jakoś tak szybko podejmuję decyzję
a mój gin też mnie trochę zdenerwował jak mu powiedziałam o tych plamieniach i że byłam w szpitalu to powiedział że niepotrzebnie pojechalam bo takiej małej ciązy sie nie uratuje i że on nie prowadzi ciąż na duphastonie i luteinie w razie co przekaże mnie innemu lekarzowi a potem żartował i śmiał się i opowiadał jakieś głupoty
ale ziarenko niepokoju pozostawił i teraz się zastanawiam czy nie powinnam zmienić lekarza choc z drugiej strony to jeden z lepszych lekarzy w stolicy
KAROLCIA ano właśnie oni jakoś tak szybko podejmuję decyzję
a mój gin też mnie trochę zdenerwował jak mu powiedziałam o tych plamieniach i że byłam w szpitalu to powiedział że niepotrzebnie pojechalam bo takiej małej ciązy sie nie uratuje i że on nie prowadzi ciąż na duphastonie i luteinie w razie co przekaże mnie innemu lekarzowi a potem żartował i śmiał się i opowiadał jakieś głupoty
ale ziarenko niepokoju pozostawił i teraz się zastanawiam czy nie powinnam zmienić lekarza choc z drugiej strony to jeden z lepszych lekarzy w stolicy
agu_ska
Fanka BB :)
reklama
kaska0201
AGU_SKA to zależy od ciąży kobiety i organizmu ja mialam dwa dni bez jakich kolwiek objawów a dziś wróciły więc bol piersi to nie reguła