reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej babole
KAROLCIA Ty wiesz...
a u nas różnie raz z objawami raz bez ale czujemy się nieźle
dzidzia sobie modernizuje mieszkanko bo musiałam się ratować no-spą bo brzuszek boli
miłego dnia

Cześć dziewczyny...

Kaska...mnie też w nocy brzuch bolał....wystraszyłam się troche...ale może to tak ma byc...i to dobrze, że boli...nie jest to bardzo uciazliwy ból i nie biorę leków....

Ogólnie czuje się dobrze...nie plamie wogóle...mam piękny mleczny sluz...i to tylko troszkę...piersi bolą...nie mogę na nich spać...
Błagam Boga, żeby to wszytsko okazało sie złym snem...a te objawy były zwiastunami pieknej, zdrowej ciązy....

Od wczoraj zaczął mnie męczyć suchy kaszel mogę pić Drosetux?

Buziaczki

Ostatnia edycja:
KAROLCIA a idziesz w poniedziałek do tego gina czy poczekasz te dwa tygodnie i pójdziesz do starego

Nie idę w poniedziałek....czekam do 15.12 i idę do mojego starego...obiecał, że mi zrobi usg...i pewnie wszystko będzie jasne....mam nadzieje, że do tego czasu nic złego się nie stanie....a jakto powiedział mój gin....na zabieg zawsze mamy czas....a tamten to mnie chciał od razy na stół połozyć.....chyba starciłam do niego zaufanie i szacunek...bo nawet jeśli faktycznie jest coś nie tak...to nie powinien mnie straszyć....tylko zaprosić na wizytę za tydzień i dopiero podejmować decyzje...

JUST witaj
KAROLCIA ano właśnie oni jakoś tak szybko podejmuję decyzję
a mój gin też mnie trochę zdenerwował jak mu powiedziałam o tych plamieniach i że byłam w szpitalu to powiedział że niepotrzebnie pojechalam bo takiej małej ciązy sie nie uratuje i że on nie prowadzi ciąż na duphastonie i luteinie w razie co przekaże mnie innemu lekarzowi a potem żartował i śmiał się i opowiadał jakieś głupoty
ale ziarenko niepokoju pozostawił i teraz się zastanawiam czy nie powinnam zmienić lekarza choc z drugiej strony to jeden z lepszych lekarzy w stolicy

Karolcia - mów co chcesz ale jak bolą cię piersi to musi być dobrze - mnie przy ostatnim razie przestały boleć jak cos zaczęło się złego dziać - więc głowa do góry :)

reklama
Do góry