reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

daa ja was podziwiam ja bym nie dala rady czekac az rok... ale przynajmniej i psychicznie sie lepiej czujesz i fizycznie napewno jeszcze lepiej doszlas do siebie... a za te moje 3-4 iesiace to pewnie fizycznie jeszcze tak super nie bedzie jak przed porodem a psychicznie to jz nie wspominam ale nie wytrzymam rok czasu :no:

o maz wrocił...

reklama
no to nie dziwie ci sie karola mój m też wpadł w jakiś trans jak zobaczył naszą octavie obecną i chciał na nią wydać majątek dla świętego spokoju z nim pojechałam do łodzi ją obejrzeć bo przecież żyć mi nie dał, dla mnie skoda była nie warta takiej kasy (choć mój m mówił ,że to bardzo tanio) , trafiliśmy na faceta,który miał kasy jak lodu i trzy nowiutkie auta w tym leksusa w benzynie 3.0 nówke z salonu:szok: , opuścił naprawde baaardzo dużo bo powiedział ,że "synkowi sie znudziła jak dostał leksusa" i tylko dlatego sie zgodziłam, bo autko ładne i zadbane skóra na zamówienie , w srodku idealnie i ładnie odtwarzacz dvd wbudowana nawigacja też na zamówienie zimówki i bagarznik do tego akumulator nówka i wogóle , dopiero jak do niej wsiadłam to ją polubiłam.:tak:

ale takim leksusem to bym sie bryknęła:-):zawstydzona/y:
kobietka ja wiem że musimy kupić auto ale nie od razu za tyle kasy. My mieliśmy pasata 2002rok po liftingu i audi a6 2002 więc sprzedaliśmy to żeby coś kupić nowszego bo po co mi 3 auta żeby stały więc sprzedaliśmy te dwa mąż ma do pracy takiego gracika ale się dzisiaj okazało że opuścili nam czynsz w sklepie i mamy podjąć decyzję dzisiaj co i jak więc kasy nam będzie potrzeba więc wolę otworzyć sklep i kupić tańsze auto żeby nam starczyło pieniędzy ale co faceci są najmądrzejsi. Mam nadzieję ze jakoś się to wszystko poukłada bo nie wiem czy nie za dużo biore na swoje barki tym bardziej że mąż dalej będzie pracował i nie zrezygnuje z pracy bo nawet nie źle zarabia a z czegoś musi żyć.dziewczynę mamy która będzie pracowała ale muszę się tym sama zająć.

Karola faceci niestey w sprawie aut czasem tracą rozsądek , dobrze,że mają nas ;-), można naprawde znaleźć dobre auto w rozsądnej cenie , tylko trzeba sie dobrze rozejrzeć , bo po co wydać majątek i potem martwić sie co bedzie , twój M ma szczęście ,że ma rozsądną żone, a mówią , że to babami rządzą hormony i nastroje, jak taki M jeden z drugim zobaczy fajne auto to mu sie od razu oczy świecą i traci rozum i od tego jesteśmy my kobiety żeby ich wychamować.:-D:-D:-D:-D:-D

karola faceci niestey w sprawie aut czasem tracą rozsądek , dobrze,że mają nas ;-), można naprawde znaleźć dobre auto w rozsądnej cenie , tylko trzeba sie dobrze rozejrzeć , bo po co wydać majątek i potem martwić sie co bedzie , twój m ma szczęście ,że ma rozsądną żone, a mówią , że to babami rządzą hormony i nastroje, jak taki m jeden z drugim zobaczy fajne auto to mu sie od razu oczy świecą i traci rozum i od tego jesteśmy my kobiety żeby ich wychamować.:-d:-d:-d:-d:-d
kobietka masz absolutną rację mój się niby tłumaczy że kupujemy jak coś na kilka lat ale ja mu wytłumaczyłam że jeśli sklep wypali to za dwa lata możemy kupić coś innego jak będzie chciał a on do mnie że pomyślimy :-):-) ach ci faceci. Słońce napisz mi jak twoim zdaniem dobrze robie otwierając ten sklep??

ola** ja mialam taki dzien wczoraj... dzis juz jest lepiej a do pamietnika w ktorym opisywalam prawie kazdy dzien ciazy i wklejalam wszystkie usg zdjecia i wyniki z bety nawet nie zagladam... a zdjecia nawet mojego kochanego maluszka nie mam :-( a chetnie bym popatrzyla na niego jakbym miala takie zdjatko jedno malenkie chociaz... trzymajs i ekochana i mocno przytulam

Ja pamietnik zaczelam pisac w szpitalu,a teraz kontynuuje tyle,ze juz nei codziennie.zdjec nie wkleilam.z usg choc sporo mam leza w szufladzie. a dziewczynek po urodzeniu na kompie w folderze gleboko schowanym zebym nie ogladala bez przerwy.i dzis w koncu tez nei zajrzalam.ale i tak poplakalam.juz dwa miesiace prawie a ja mam doly i lepsze dni,cos ten czas nie chce leczyc ran.

Karola dobrze mieć coś własnego jeśli macie pracownice to już jest dobrze , myśle ,że warto spróbować ,ale pewnie łatwo nie będzie moja siostra otworzyła sklep internetowy z odzieżą razem z kolerzanką do spółki ,ale mimo to czasem nie wyrabia pracuje na pełnych obrotach tylko ,że tylko ona zarabia ma inną prace i swój interes no i dziecko, łatwo nie jest ,ale daje rade.

Witam kobietki:-)
Karolcia ja tez się cieszę, że wszystko o Ciebie dobrze. wierze że ta cała Twoja historia bedzie miała szczęśliwe zakończenie.
A jeśli chodzi o duphaston to ja pomimo tego że brałam to i tak plamiłam no i wiadomo jak sie to skończyło. Więc skoro ty nie plamisz to jest wszystko ok.

Witam kobietki:-)
Karolcia ja tez się cieszę, że wszystko o Ciebie dobrze. wierze że ta cała Twoja historia bedzie miała szczęśliwe zakończenie.
A jeśli chodzi o duphaston to ja pomimo tego że brałam to i tak plamiłam no i wiadomo jak sie to skończyło. Więc skoro ty nie plamisz to jest wszystko ok.

Ja nie plamiłam w ogóle i straciłam ciążę. Ale nadziei nie można tracić, bo każda ciąża jest inna.

reklama
Witam
Karolcia wiem ze bedzie dobrze nie matw sie ja sie zastanawiam czy dzisiaj jechac doo lekarza od terminu miesiaczki wychodzi 4 tydzien lekarz nic nie bedzie widzial.Aha wczoraj zrobilam bete tak mnie panie pokuly jak zwykle nie mogly znalezc zyly:no:.Dzisiaj ide po odbior wyniki.Z jednej strony chce jechac ze jakby cos sie poozniej dziala to nie moge sobie zarzucic nic,Z drugiej striony nie
Milego dnia dziewczynki

Do góry