reklama
witam was!
wpadlam przekazac wiadomosc od dlaczegotak
oto co napisala mi na gg :-)
Hej Pati ! Tu Dlaczegotak Ola - pamietasz mnie jeszcze ? Znalazlam twój nr GG na BB. Dlugo szukalam kontaktu do kogos z dawnej ekipy BB i niestety nie znalazlam Chcialam Cie prosc jesli mozesz , napisz dzieczynom ze je podczytuje ( choc nie regularnie bo z czasem u mnie kiepsko ) i msle o nich czesto , a nawet bardzo czesto ... ciesze sie z kadego wszego sukcesu i placze kiedy widze koleja swieczke ... calym sercem jestem z Wami . Bede ci bardzo wdzieczna , bo nie mam juz konta na BB i nie moge tego sama napisac. zycze Ci szczescia i sle buziaczki Ola
karola trzymam kciuki, kochana :-) bedzie dobrze, teraz tylko sie modlic bo nic innego nie pozostalo tylko wiara a ja wierze mocno, ten na gorze wie co robi...
millego wieczorku
wpadlam przekazac wiadomosc od dlaczegotak
oto co napisala mi na gg :-)
Hej Pati ! Tu Dlaczegotak Ola - pamietasz mnie jeszcze ? Znalazlam twój nr GG na BB. Dlugo szukalam kontaktu do kogos z dawnej ekipy BB i niestety nie znalazlam Chcialam Cie prosc jesli mozesz , napisz dzieczynom ze je podczytuje ( choc nie regularnie bo z czasem u mnie kiepsko ) i msle o nich czesto , a nawet bardzo czesto ... ciesze sie z kadego wszego sukcesu i placze kiedy widze koleja swieczke ... calym sercem jestem z Wami . Bede ci bardzo wdzieczna , bo nie mam juz konta na BB i nie moge tego sama napisac. zycze Ci szczescia i sle buziaczki Ola
karola trzymam kciuki, kochana :-) bedzie dobrze, teraz tylko sie modlic bo nic innego nie pozostalo tylko wiara a ja wierze mocno, ten na gorze wie co robi...
millego wieczorku
K
kobietka22
Gość
hej dziewczynki , ja dziś mam lenia i dzień taki śpiący, tylko ziewam i nic mi sie nie chce , napogadanke w sparwie pracy sie spóźniłam ,taka bardzo miła ekspedientka powiedziała ,że szef właśnie niedawno musiał pojechać do przedszkola po dziecko
(poprzednio patrzyła na mnie jak na ufo ,a wczoraj była milutka dla mnie
), nie wiem czy to dobry znak myśle ,że gdyby sie udało to może skoro ma dziecko małe to nie będzie miał nic przeciwko żeby zatrudnić młodą mężatke bo przecież sam pracuje i dziecko ma no i pewnie żone też ,ale skoro żona nie odbiera dziecka to pewnie też pracuje, sama nie wiem wydaje mi sie ,że bezdzietni bardziej sie boją zatrudniać młode kobiety , a z drugiej strony ci co mają dzieci mogą wiedzieć po sobie czym to pachnie sama nie wiem.
Mam przyjść w sobote bo szef cały dzień będzie w sklepie.
Karolcia - gdyby miało dojść do poronienia to by doszło nawet duphaston czy luteina by nie pomogła moim zdaniem , ciesze sie ,że jest nadzieja i trzymam kciuki z całej siły
, przytulam i wierze w was ,że dacie rade ,że fasolka sie trzyma i jeszcze wszystko będzie dobrze.
13X13 wzruszyłam się jak przeczytałam twojego posta.
Ewela ja nie oglądam bo sie bojam

Mam przyjść w sobote bo szef cały dzień będzie w sklepie.
Karolcia - gdyby miało dojść do poronienia to by doszło nawet duphaston czy luteina by nie pomogła moim zdaniem , ciesze sie ,że jest nadzieja i trzymam kciuki z całej siły

13X13 wzruszyłam się jak przeczytałam twojego posta.
Ewela ja nie oglądam bo sie bojam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
no będzie będzie :-):-):-).karola to ty niedługo połówkowe będziesz miała pewnie? :-)
agu_ska
Fanka BB :)
K
kobietka22
Gość
Aguśka gratuluje fasolki i tego ,że wszystko oki, przepraszam,że tak późno ,ale jakiś nastój miałam podły i nie zaglądałam i nie doczytywałam dobrze, bo mnie teściówka wnerwiła tak ,że chora ze złosći byłam

agu_ska
Aguśka gratuluje fasolki i tego ,że wszystko oki, przepraszam,że tak późno ,ale jakiś nastój miałam podły i nie zaglądałam i nie doczytywałam dobrze, bo mnie teściówka wnerwiła tak ,że chora ze złosći byłam![]()
Wielki dzięki
Dzisiaj to chyba jakis dziwny dzień - mnie w pracy tak strasznie dzisiaj wkur...Ciebie teściówka a karolę mąż... nieźle. Tylko spokóój nas uratuje dziewczyny!!!

reklama
agu_ska