reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam was
Niestety wczoraj poronilam:-(.Wszystko bylo w porzadku,jednak zaczelam mocno krwawic i wydalilam zarodek z krwia.Jakos staram sie trzymac ale jest ciezko:-(Mezus pociesza mnie i caly czas dba o mnie, a synus tylko podchodzi i tuli mnie mimo ze nic nie rozumie:-(
Kama, tak strasznie mi przykro, że się tu spotykamy w takich okolicznościach. Nie sądziłam, że jeszcze którejś czerwcóweczce to się przytrafi.Wiem jak ci jest ciężko, ale na pocieszenie powiem ci, ze czas goi rany. Jutro miną 4 tygodnie, jest dużo lepiej, ale nigdy nie zapomnę tego bólu i cierpienia w pierwszym tygodniu.

dobranoc wszystkim

dziwczyny mam nadzieje ze sie nie obrazicie ale od jutra bede juz wpadac rzadziej bo mam naprawde sporo nauki i nie moge nic teraz zawalic :-) wiec bede wpadac moze tylko wieczorkiem lub tylko rano, jak bedziecie sporo pisac to niestety ale nadrabiac nie bede wiec prosze zlitujcie sie :-) uzywajcie czasem gg zamiast forum ;-)

Anetha ja tez jestem zdania zeby nic nie brać na własną rękę. I może poczekałabym do wizyty u lekarza.
A lekarz nie kazał brać Ci już wcześniej żadnych hormonów?
Mi teraz gin powiedział, że jak zacznę się starac to od razu przepisze mi jakies tabsy hormonalne. Nawet teraz kazał przyjmować luteinę żeby macicę przygotować.

hej
a ja sie upilam i mam wszystko w nosie, i zaraz zgwalce swojego małża... swoja droga to dlaczego mowi wiekszosc na meza małż?? czy jest tai obslizgly czy co?? bp ja znam kawal na temat małża :-)

wpada do kuchni maly dzieciak i mowi: mamo mamo!! w pokoju jest małż!!
mama: ale jak to co ty opowiadasz za glupoty
synek: no ale mamo mamo w pokoju jest małż!!! chodz zobacz
na co mama bierze synka za reke i ida do pokoju. a w pokoju lezy sobie w fotelu babcia z pipką na wierzchu i synek powtarza mamo tam jest małz, na co mama mowi: synku to nie malz tylko babcia lezy rozebrana na co synek: hmmm dziwne a smakuje jak małz!!! :-D:-D:-D:-D:-D

no to w sumie mi sie kojarzy jak czytam ze ktos ma małża a nie meza :-)

ide meczyc małża tfu tzn męża!!! :-D dobranoc

Witam
dziewczny mnie nic lekarz nie kazal brac ,duphaston dostalam w tamtej ciazy jak zaczelam krwawic.Wczoraj sie wystraszylam tymi brazowymi plamieniami to nie byly raczej plamienia tylko sluz koloru kawy z mlekiem.dzisiaj juz nie mam ,ale zaraz wybieram sie na bete chyba nie za wczesnie ale chhce juz wiedziec zeby dalej cos myslec pozdrawiam aneta

reklama
Dzień Dobry dziewuszki......
Cudnej środy życzę, mimo tej pogody...

moja_kawa_latte_popup.jpg

Do góry