reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja tylko sie witam

Agatka - z tego wszystkiego nawet nie napisałam, że bardzo sie cieszę, że dziewczynka w brzuszku siedzi:)Pieknie dziś napisałaś..ja też mam czasem wyrzuty sumienia, że nie walczyłam...jedyne co mi zostało to test, który do tej pory nosze w torebce..i zdjęcia z usg, które wiszą w antramie na ścianie..i cóz z tego, że siostra mówi, że po co powiesiłam itp..powiesiłam, bo chciałam i tyle..

Karola
- ja nadal wierze i trzymam kciuki!!!MOCNO!!!

Uściski

reklama
dzięki dziewczyny.....
napewno po wizycie poniedziałkowej...jesli nic się w żadną stronę za bardzo nie zmieni to pozwolę sobie z Waszych namiarów skorzystać.....
Ja byłam u gina w prywatnej klinice w katowicach...tam niestety też podobno mają b.dobry i czuły sprzęt...ale coś młodemu wiekowi gina nie ufam teraz do końca....
A co do objawów to: często sikam, bolą mnie piersi, czasmi troszkę dół brzucha, mam lekkie mdłości, drażnią mnie zapachy i nadal jestem zmęczona i senna....i mam wrażenie, że pojawiła mi się ta brązowa kreska od pepka w dół..narazie jest mało widoczna...ale nawet mój Z ją zobaczył.

dzięki dziewczyny.....
napewno po wizycie poniedziałkowej...jesli nic się w żadną stronę za bardzo nie zmieni to pozwolę sobie z Waszych namiarów skorzystać.....

Karola dziś jest wtorek -w poniedziałek to Ty możesz iść do tego gina żeby mu w ryja dać -a do innego gina idź szybciej bo zwariujesz, osiwiejesz i będziesz strzępkiem nerwów.

Wiolka a dziękujemy:tak:

Karolcia Ty masz zamiar iść dopiero w poniedziałek. Przecież Ty zwariujesz do tego czasu. Idź już teraz. Każdy lekarz powinien Cie przyjąć w Twoim stanie.

Dobra.....umówię się na czwartek.....bo jutro...chcę być w domku...Z ma wolne...polezymy i się poprzytulamy, wyciszymy.....a w czwartek podjadę do mojego starego gina i się zapytam jaka jest nadzieja....i co dalej....mam robić.....

Anetha.....gratuluje...trzymaj się ciepło kochana...wszystko będzie super....

dokladnie karola nie czekaj za dlugo, bo zwarjujesz, mozesz zrobic tez bete w odstepach dwoch dni i zobaczysz jaka jest

a moze sprobuj jeszcze brac acard zeby maluszka dokrwic

reklama
Karolcia ty mialas takie plamienia ???ja jutro pojde na bete a dziewczyny powiedzcie czy bolalo was tak podbrzusze

no ja miałam tak na 2 dni przed terminem @.....takie kilku dniowe brązowe...to była prawdopodobnie implantacja......więc nie martw się jest na pewno dobrze...choć może już czas na 1 wizytę...tak dla bhp....

Buziaki kochane....dzięki, że jesteście....
Ja już idę spać.....bo ciężka noc za mną.....
Dobranoc

Do góry