reklama
julitka80
dni, których nie znamy...
dlatego się trochę zdziwiłam, że piszesz o glukozie, alee to teraz ostatnio Ci mówił, czy jeszcze przed stratą?i dlatego też pytałam w jakim celu to badaniewiem wiem pewnie zaraz powiedzie, że to badanie to tylko dla kobiet w ciązy. Ale ja wiem, że nie tylko.
julitka80
dni, których nie znamy...
no, bo właśnie czytałam też w necie, że w takich wypadkach się robi profilaktycznie;to dobrze że lekarz o tym pomyślałgin mnie o to pytał jak u niego byłam czy ktos w rodzinie ma cukrzycę.
reklama
Julitka80 -u nas nic się nie zmienia... codziennie się modlę, codziennie mówię do mojej córeczki, codziennie rozmawiam z moim aniołkiem -jutro wizyta u gina -ale to tylko sprawdzenie wyników
CO DO GLUKOZY
Robiłam w piątek -nic strasznego -glukozę mieli w laboratorium (choć jeśli kazali to kupcie w razie w), wzięłam ze sobą przeciętą cytrynę i smakowało jak lemoniada. Alicji smakowało bo skakała po niej przez 40 minut. Należy tylko najpierw do kubeczka wycisnąć cytrynę -później w drugim wymieszać glukozę (bo trzeba mieszać bo gęstnieje czy krystalizuje się) i wlać sok z cytryny do glukozy. Mi serio barzo smakowało!! Pani powiedziała że dużo cytryny dałam i może dlatego ten smak lemoniady bo sporo tego jest do wypicia i samo musi być faktycznie ohydne. Po godzinie pobiera się krew i bada czy organizm przetrawił cukier
CO DO GLUKOZY
Robiłam w piątek -nic strasznego -glukozę mieli w laboratorium (choć jeśli kazali to kupcie w razie w), wzięłam ze sobą przeciętą cytrynę i smakowało jak lemoniada. Alicji smakowało bo skakała po niej przez 40 minut. Należy tylko najpierw do kubeczka wycisnąć cytrynę -później w drugim wymieszać glukozę (bo trzeba mieszać bo gęstnieje czy krystalizuje się) i wlać sok z cytryny do glukozy. Mi serio barzo smakowało!! Pani powiedziała że dużo cytryny dałam i może dlatego ten smak lemoniady bo sporo tego jest do wypicia i samo musi być faktycznie ohydne. Po godzinie pobiera się krew i bada czy organizm przetrawił cukier