reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja jak sie budzilam o 3 w nocy tak teraz ciagle albo o 5 albo o 6... i nie wiem co mam sama robic kiedy maz spi smacznie obok... rozgladam sie po pokoju i nie wiem co ze soba zrobic...

reklama
wiesz, ja właśnie w piątek miałam nawet powiem ostrą rozmowę z mężuśkiem-mój płakał na początku, ale teraz stara się być twardy a widzę że się miota, ale denerwuje się jak zaczynam rozmowę i też tak jak mnie wszystko go wkurza.ja już też staram się przy nim nie płakać-płaczę do mamy, ale ostatnio byle bzdura doprowadza mnie do łez i wtedy już trudno mi się powstrzymać.zaczyna się od przypalonego kotleta, a kończy się na pretensji do życia :dlaczego?

dziewczynki, a z tymi wynikami to lepiej się samemu nie brać do ich interpretacji, bo często jest tak, że jeden wynik ma zupełnie inne znaczenie w połączeniu z innymi, albo jest wręcz nie istotny w dalszej diagnostyce

julitka mi to wystarczy tylko jak maz w zartach powie cos podniesionym glosem lub zartem cos glupiego a ja patrze na niego i w placz albo uciekam zeby nie widzial ze placze i milcze... taka rozmemłana jestem...

a tak schodzac z tematu widzialyscie jak anna mucha cieszys ie z tego ze wygrala jak oni tancza czy jakos tak... zaczela kwiczec "jak zazynane prosie" do mikrofonu... masakra od tej strony jeszcze jej nei znalam :eek:

no właśnie włączyłam:) ale dziwisz się, jakbym taką furę dostała to pewnie też bym kwiczała;) urbańskiej nie lubię jakoś bardziej niż muchy, ale troche mi sie szkoda jej zrobiło, bo minę miała nietęgą i znowu ją obsmaruja jak po tych spiewach co z wlodarczyk przegrala, ale za to co zagrali:
[video=youtube;rO8JWbG6bVw]http://www.youtube.com/watch?v=rO8JWbG6bVw[/video]
zapomniałam o tej piosence, ale przy niej to wręcz wypada sobie pochlipać-ot tak po prostu

Cześć Mamuśki.
Witam się wieczornie, czytam Was ale weny nie mam. Miałam dzisiaj bardzo łzawy dzień, normalnie jak kto mi w oczy spojrzał to już mi się z nich lało. ehh

Julitka no to chyba czy napweno będzie jutro lepszy dzień bo nie wiem czy kompa jutro włączyć??

Kama zapalam światełko dla Twojego Aniołka (*)

będzie będzie!!!włącz koniecznie, bo dziś tu takie puchy były, a ja sama w domu, z dala od ludzi i myślałam, że umrę z nudów i tego wszystkiego!!!i kablówka nie pomaga, bo kompletnie nic nie ma i te świąteczne reklamy doprowadzają mnie do pasji, bo miałam mieć na święta już duży brzuch/i duże wszystko inne/a tu pusto i wcale mi nie do świętowania, bo tak lubiłam siebie w ciąży-mimo że 6kg przytyłam:(

reklama
Do góry