reklama
no właśnie to jest nie do opanowania ta główkaale przepraszam, bo już nie nadążam z nadrabianiem info, u Ciebie nic nie znaleźli?ja się boję, że się sztucznie nakręce, a wiem że to niczego dobrego nie wróży.myślę sobie że faktycznie-butelka winka/szampana+no stress to najlepsze lekarstwo niż szukanie na własną rękę przyczyn i analiza czegoś, na czym się nie znamy
Ola, ja po tym moim przeżyciu byłam zaskoczona, bo nagle moi znajomi zaczęli się przyznawać, i okazało się, że " i tu, i tam"sie zdarzyło-nawet nie wiedziałam-zwłaszcza, jeśli chodzi o kolegów min z pracy, bo wiadomo-u facetów to inaczej-u mojego męża wiele osób mogło nie wiedzieć, ale u mnie, jako mamuśki, to musiałam poinformować przełożonych i się"rozeszło"
nic nie znaleźli - nie wiadomo co wtedy było przyczyną. lekarz mi powiedział, że raczej jakiś błąd przy podziale komórek albo infekcja (byłam bardzo przeziębiona w 9 tyg-ale wg niego to mniejsze prawdopodobieństwo). Porobiłam badania i wszystkie wyniki książkowe były.
Julitka moze tak o tym sie nie rozmawia, bo zazwyczaj pzrytrafia sie to na tyle wczesnie,ze nie zawsze ludzie wiedza,ze bylo sie w ciazy. Jak sie zdarzy pozniej jak juz kazdy wie i brzuszek widac to zaczynaja sie potem rozmowy.ja tez bylam zaskoczona ogromem znajomych kobiet ,ktore cos takiego przezyly.
A co do maciezynskeigo ja wierze,ze w 2010 bedziemy szczesliwymi mamusiami dobranoc skoro zmykasz
A co do maciezynskeigo ja wierze,ze w 2010 bedziemy szczesliwymi mamusiami dobranoc skoro zmykasz
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Kobitak ogromne gratulacje!!!!!
Pati i czaekam na Twoje testowanie.
A tak w ogóle to dobry wieczór.
Tak czytałam jak piałyscie o tym ze trudno na ciezarne i dzieci Wam patrzec:-(,ale to jest naturalne.Z czasem mija ,przynajmniej u mnie tak było.I tak wczoraj z M gadalismy ze mniej wiecej rok temu udało nam sie zafasolkowac.Pamietam jak zrobiłam test w połowie grudnia to chba w zyciu nie byłam tak przeażona.Dwa poronienia i nie chciałam przechodzic tego znowu:-(.Dopiero jak zobacyłam bijące serducho to jakos zaczełam wierzyc ze sie moze uda.I z tymi ciuszkami to g...o prawda ja bedąc w tej ciazy kupowałam dosc wczesnie i nic złego sie nie stało .Głupi przesąd i tyle.
Buziaki i kolorowych snów.
Pati i czaekam na Twoje testowanie.
A tak w ogóle to dobry wieczór.
Tak czytałam jak piałyscie o tym ze trudno na ciezarne i dzieci Wam patrzec:-(,ale to jest naturalne.Z czasem mija ,przynajmniej u mnie tak było.I tak wczoraj z M gadalismy ze mniej wiecej rok temu udało nam sie zafasolkowac.Pamietam jak zrobiłam test w połowie grudnia to chba w zyciu nie byłam tak przeażona.Dwa poronienia i nie chciałam przechodzic tego znowu:-(.Dopiero jak zobacyłam bijące serducho to jakos zaczełam wierzyc ze sie moze uda.I z tymi ciuszkami to g...o prawda ja bedąc w tej ciazy kupowałam dosc wczesnie i nic złego sie nie stało .Głupi przesąd i tyle.
Buziaki i kolorowych snów.
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
kobitka gratulacje!!!!!!!!!!!!!! :-)
wita was bo sie nie przywitalam nawet ;-)
no forum wciaga to musze przyznac co o zabobonow z ciuszkami jak motyl pisal to ja kupowalam i mam full rzeczy i wanienke i wszystko a teraz poprostu nie bede kupowala bo juz wszystko mam ale tez nie wierze w takie zabobony... to chodzi
tylko o to ze lepiej nie kupowac bo potem smuto na to patrzec... ale postanowilam jak bede w kolejnej ciazy ze kupie mojemu dzieciaczkowi wypasne lozeczko bo mielismy dostac od kuzynki i wozek tez nowy kupie bo tez mielismy dostac!!!
wita was bo sie nie przywitalam nawet ;-)
no forum wciaga to musze przyznac co o zabobonow z ciuszkami jak motyl pisal to ja kupowalam i mam full rzeczy i wanienke i wszystko a teraz poprostu nie bede kupowala bo juz wszystko mam ale tez nie wierze w takie zabobony... to chodzi
tylko o to ze lepiej nie kupowac bo potem smuto na to patrzec... ale postanowilam jak bede w kolejnej ciazy ze kupie mojemu dzieciaczkowi wypasne lozeczko bo mielismy dostac od kuzynki i wozek tez nowy kupie bo tez mielismy dostac!!!
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Dzien dobry niedzielnie
Noc byla straszna,najpierw klopoty z zasnieciem a potem bolace plecy...Wrr...
Kobietko wielkie gratulacje
Milej niedzieli wszystkim
Noc byla straszna,najpierw klopoty z zasnieciem a potem bolace plecy...Wrr...
Kobietko wielkie gratulacje
Milej niedzieli wszystkim
reklama