Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
to jak Cię zacznie przełyk od zgagi boleć to już będzie Ci coś dolegać i ginka będzie zadowolona ;-)
Ale mnie już boli przełyk od zgagi.
Tyle tylko że gin przez przełyk nie bada więc w niczym mi nie pomoże

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jak Cię zacznie przełyk od zgagi boleć to już będzie Ci coś dolegać i ginka będzie zadowolona ;-)
Aga, ale to też ma swoje plusy, jak coś to możesz ich zwymyślać a i tak nie zrozumieją ;-)Tak jak ja sie tego boje to chyba nikt...Nie mam pojecia jak to jest,nikt nie bedzie do mnie mowil po polsku itd...
No ale powinien całościowo do pacjentki podejść ;-)Ale mnie już boli przełyk od zgagi.
Tyle tylko że gin przez przełyk nie bada więc w niczym mi nie pomoże![]()
Czegoś się dowiedziałaś, czy tylko pobiegałaś sobie?Dzień Bry ....
Wróciłam od lekarza...nalatałam się nabiegałam.....i nasłuchałam.....
Życzę miłego dnia i weekendu
Tak siedzie i czytam i czytam i odejść nie mogę.
Ale muszę obiadek przyszykować dla mojego mąża
i jedziemy dogina na kontrole po zabiegu. Zobaczymy czy się jeszcze do czegoś nadam.
Ściskam Was
W sumie niczego konkretnego.......Czegoś się dowiedziałaś, czy tylko pobiegałaś sobie?
Tak siedzie i czytam i czytam i odejść nie mogę.
Ale muszę obiadek przyszykować dla mojego mąża
i jedziemy dogina na kontrole po zabiegu. Zobaczymy czy się jeszcze do czegoś nadam.
Ściskam Was