reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Tak siedzie i czytam i czytam i odejść nie mogę.
Ale muszę obiadek przyszykować dla mojego mąża
i jedziemy dogina na kontrole po zabiegu. Zobaczymy czy się jeszcze do czegoś nadam.
Ściskam Was

lena nie bądź głupiutka!!!skąd taki pomysł.na pewno będą wieczorkiem same dobre wieści!!!kurdę, aż nie wiem jak wytrzymam bo akurat mam dziś wieczorem wychodne.chyba M poproszę, żeby tu śledził rozwój wydarzeń i mnie na bierząco informował

Ale mnie już boli przełyk od zgagi.
Tyle tylko że gin przez przełyk nie bada więc w niczym mi nie pomoże :-p
No ale powinien całościowo do pacjentki podejść ;-)

Dzień Bry ....
Wróciłam od lekarza...nalatałam się nabiegałam.....i nasłuchałam.....:zawstydzona/y:
Życzę miłego dnia i weekendu
Czegoś się dowiedziałaś, czy tylko pobiegałaś sobie?

i jedziemy dogina na kontrole po zabiegu. Zobaczymy czy się jeszcze do czegoś nadam.
Ściskam Was

Na pewno się nadasz!!! głowa do góry.nim się obejrzysz przyjdzie pierwszy okres:) a potem juz z gorki.ja przynajmneij mam taka nadzieje.

Aga nic sie nie martw nas tu tyle kciukaski trzyma , że napewno będzie dobrze:tak::tak:
Ewelina co ci ten doktorek powiedział ?

U mnie w bloku jest już przypadek wysokiej gorączki i prawdopodobniw grypy tylko nie wiadomo jeszcze jakiej:szok:.Ja nigdzie nie wyłaże tylko na balkoniku sie wietrze jak mam ochote:-)
Ewelina ,a nie wysyłali cie na gastroskopie?

reklama
Ściskam Was

My kobiety dziwne jesteśmy.
Ja po zabiegu też się bałam czy do czegoś się nadam, ba... mało tego sama sobie wmówiłam że do niczegos ię nie nadaję i nawet ciąży nie potrafię donosić.
Okazało się że jednak do zajścia w ciążę się nadaję.
A więc żeby się zbytnio nie nudzić ... teraz boję się czy z dzidzią wszystko ok.

Do góry