reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
adam idzie do pracy na 6sta wiec sie i tak obudze na siku, ale potrzymam do tej 6stej jak juz go nie bedzie bo by mnie udusil jakbym testowala 2 dni przed @ biorac pod uwage 28 dniowy cykl :-), jak wyjda dwie krechy to pojde kupic maly ciuszek i zapakuje w pudeklo i tak mu to dam :-)

lena77 ani sie obejrzysz a ty bedziesz znowu testowac... i jakie to beda emocje :-D

Ale Wam zazdroszcze tego testowania...
Powiedzcie mi jak długo byłyście na chorobowym po zabiegu (jeśli miałyście)

Ja moglam wziac maciezynski ale stwierdzialm,ze to za dlugo i im szybciej wroce do pracy tym bedzie mi latwiej.w pracy nei bylo mnei w sumie 5tyg.bo dwa tyg lezalam w szpitalu z nadzieja,ze wszystko bedzie ok. a po wszsytkim wzielam dwa tyg i przedluzaylam o tydzien.wiec w sumie trzy tygodnie po "porodzie" i wrocilam.

Witajcie kochane. To moje częste siusianie w dzień i w nocy jest chyba spowodowane tym że mogę mieć jakieś zapalenie po zaczęło mnie piec tam na dole i mam gęsty biały śluz jest go sporo:-:)-(. Ale robiłam ostatnio badania moczu i było wszystko dobrze więc już sama nie wiem.jak zwykle coś:-(.

wiec testujemy razem :-)

napisalam do administracji zeby przeniesli nasze dwa wazne watki na sama gore, chodzi o watek o badaniach i o uprawnieniach po poronieniu... zobaczymy co zrobia, mysle ze to wazne zeby one sie nie zgubily mam nadzieje ze nie tylko ja tak mysle ;-)

karola kup sobie masc nagietkowa, ona jest przeciwzapalna i smaruje sie nia wszelkie ranki i miejsca zapalone, zeby zapobiec wlasnie stana zapalnym lub ich sie pozbyc, to naturalna masc wiec mysle ze w ciazy mozna, ale zapytaj na wszelki wypadek w aptece, albo duzo pij kwasnego zeby zakwasic mocz...

Karola mnie tez pieklo i lekarz powiedzial,ze to infekcja.Zapisal tabletki i masc i pomoglo:)
Za to wczoraj znowu trul,ze za malo pije...A pije minimum 1,5 litra dziennie!!!
Nawet w nocy jak ide do kibelka pamietam o piciu i sie napije choc czasem nawet mi sie nie chce...No i po tym mam to wstawanie nocne...Piec czy szesc razy sie budze i zaspana wloke sie do ubikacji...

A Wy kochane testujcie bo zawsze z niecierpliwoscia wypatruje takich super wiadomosci:-)
A z innej beczki to czy nie chce mi ktoras przyjsc posprzatac?hihi.
Mowilam sobie,ze jak skoncze kurs i opieka nad mala zabiore sie za porzadne sprzatanie a tym czasem mam lenia ostatnio...i cos mnie nie opuszcza...
Fakt wlaczylam pralke i zmywarke.ale gdzie reszta-hehe.
No a na koniec listopada stroi sie juz mieszkanie swiatecznymi ozdobami...
Przyniesione z piwnicy sa...To juz cos-hihi

reklama
karola mnie tez pieklo i lekarz powiedzial,ze to infekcja.zapisal tabletki i masc i pomoglo:)
za to wczoraj znowu trul,ze za malo pije...a pije minimum 1,5 litra dziennie!!!
Nawet w nocy jak ide do kibelka pamietam o piciu i sie napije choc czasem nawet mi sie nie chce...no i po tym mam to wstawanie nocne...piec czy szesc razy sie budze i zaspana wloke sie do ubikacji...
agniesia a powiedz jak ci zobaczył że masz zapalenie , robiłaś jakieś badania bo ja robiła moczu ostatnio yzn. Dwa tygodnie temu i były dobre.

Do góry