reklama
K
kobietka22
Gość
Lenka to oby czas szybko ci zleciał i jak wydobrzejesz to bierz sie za staranka
Kaszki , a wiecie ,że nie próbowałam nigdy

Kaszki , a wiecie ,że nie próbowałam nigdy

anetha81 dziekuej za odpowiedz. chyab sobie je kupie tak zeby byly do sprawdzenia.... mam nadzieje ze lekarz mi da tez zielone swiatelko po 3 miesiacach a moge sie zapytac czy ty tez mialas przedwczesny porod czy poronilas?? ja urodzilam w 23 tc :-( bo jakos dziwnie zaczela mis ie rozwierac szyjka i to przebiegalo bezobjawowo i potem pecherz plodowy w pochwie ... jesli nei chcesz nie odpowiadaj wiem ze ciezko sie o tym mowi. a i zycze Ci kochana zebys szybko zaciążyla i zeby w twoim brzuszku pojawila sie cudna istotka![]()
w 23
pozdrowionka dla wszystkich dziewczynek, ktore tak jak ja czekaja do nowego roku. i jeszcze wieksze dla tych ktore juz brzuszki hodują
Kobietko, to korzystaj korzystaj skoro maż Cie tak rozpieszcza :-) Może na następny raz kaszkę kupi ;-)
a co do wody, to dobrze, że tyle pijesz.
ja mam teraz problem w drugą stronę, że pić mi się za bardzo nie chce i piję bo trzeba, i to też głównie wodę czy wodę z sokiem, bo herbaty jakoś mi nie pasuję, tak to mi się porobiło
mięsko 
Najgorzej jak jesteśmy w sklepie, wiadomo, że trzeba coś na obiad kupić, a ja nie wiem na co mam ochotę, bo właściwie na nic nie mam ochoty, a coś trzeba kupić i tu zaczyna się dramat ;-) :-) stoję gapię się na półki a w głowie pustka ;-)
a co do wody, to dobrze, że tyle pijesz.
ja mam teraz problem w drugą stronę, że pić mi się za bardzo nie chce i piję bo trzeba, i to też głównie wodę czy wodę z sokiem, bo herbaty jakoś mi nie pasuję, tak to mi się porobiło
E tam słodkie, mi na konkretniejsze jedzonko się przestawiłokaszka !!!! jak mogłaś pogardzić !? :-) mniam ... słodkie :-):-):-) ja sie pocieszalam bulkami z miodem. ale to nie to samo co czekolada![]()

Najgorzej jak jesteśmy w sklepie, wiadomo, że trzeba coś na obiad kupić, a ja nie wiem na co mam ochotę, bo właściwie na nic nie mam ochoty, a coś trzeba kupić i tu zaczyna się dramat ;-) :-) stoję gapię się na półki a w głowie pustka ;-)
Ostatnia edycja:
Ja jestem łąkomczuk,a w ciazy na slodkie zupelnie nie mialam ochoty
ser bialy za to bardzo chetnie,topiony
zupki ewentualnie. a mieso i slodycze nie
zahccianek nei bylo tylko niechec do slodkiego.ciekawe co bedzie w nastepnej
K
kobietka22
Gość
Just korzystam , korzystam , bo jak przyjdzie @ to już się skończy, chyba ,że nie przyjdzie:-)
hejka ponownie ;-)
witam nowa aniolkowa mamusie i pisz ile tylko chcesz i co tylko chcesz, nikt cie z tada nigdy nie wygoni :-)
karola nwefie pisala ze wszystko ok, ze bylo juz tetno, a ta lekarka to jakas slepa byla bo to co ona uznala za ciaze pozamaciczna to byla pozostalosc po pecherzyku ciazowym, mnie tez tak w pierwszej ciazy lekarz postraszyl... szkoda gadac i tyle :-) wazne ze wszystko ok :-)
u mnie objawy narazie nic szczegolnego, tylko ten sluzik bialy, a piersi bola ale tak minimalnie tylko jak je wymacam pozadnie to bola jakby od strony ramion od gory takie ciagniecie :-) ale na objawy mam jeszcze czas
kobietka kurcze w niedziele testujesz a ja caly dzien w budzie i dopiero wieczorem bede mogla ci pogratulowac :-/ umre z ciekawosci... moze tak w pn razem zatestujemy?? o 6stej rano?? co ty na to????
a robotki reczne hihi calkiem przyjemna praca

agatka jak super to musialo wygladac jak twoj S poczul dzidzie hihi szkoda ze nie ma czegos takiego zeby mozna sobie bylo zdjecia robic w takich momentach chyba ze masz big bradera w domu hiihi to z kamerki sobie fotke bys zrobila
hihi ale ja faflam dzis :-)
agatka a mialas juz to usg polowkowe bo mi umknelo kiedy to mialo byc i ciagle nie wiem czy moje obstawianie na chlopaka sa sluszne... bo wiesz my tu zaklady robimy i moze wygram hihi
just a kiedy ty masz wizyte?? bo nie pamietam
aga34 dzis chyba masz wizyte, w takim razie trzymam kciuki, tylko nie pamietam na ktora to bylo...
zapomnialam napisac, u mnie juz koniec z przytulankami, bo jak tylo powiedzialam mojemu ze mnie cyce troche bola to on na to ze juz zero seksu bo "nie chce cie popsuc"... normalnie super kurde.... musze se wibrator kupic
milego popoludnia dziewczyny
witam nowa aniolkowa mamusie i pisz ile tylko chcesz i co tylko chcesz, nikt cie z tada nigdy nie wygoni :-)
karola nwefie pisala ze wszystko ok, ze bylo juz tetno, a ta lekarka to jakas slepa byla bo to co ona uznala za ciaze pozamaciczna to byla pozostalosc po pecherzyku ciazowym, mnie tez tak w pierwszej ciazy lekarz postraszyl... szkoda gadac i tyle :-) wazne ze wszystko ok :-)
u mnie objawy narazie nic szczegolnego, tylko ten sluzik bialy, a piersi bola ale tak minimalnie tylko jak je wymacam pozadnie to bola jakby od strony ramion od gory takie ciagniecie :-) ale na objawy mam jeszcze czas
kobietka kurcze w niedziele testujesz a ja caly dzien w budzie i dopiero wieczorem bede mogla ci pogratulowac :-/ umre z ciekawosci... moze tak w pn razem zatestujemy?? o 6stej rano?? co ty na to????
a robotki reczne hihi calkiem przyjemna praca

agatka jak super to musialo wygladac jak twoj S poczul dzidzie hihi szkoda ze nie ma czegos takiego zeby mozna sobie bylo zdjecia robic w takich momentach chyba ze masz big bradera w domu hiihi to z kamerki sobie fotke bys zrobila

agatka a mialas juz to usg polowkowe bo mi umknelo kiedy to mialo byc i ciagle nie wiem czy moje obstawianie na chlopaka sa sluszne... bo wiesz my tu zaklady robimy i moze wygram hihi
just a kiedy ty masz wizyte?? bo nie pamietam
aga34 dzis chyba masz wizyte, w takim razie trzymam kciuki, tylko nie pamietam na ktora to bylo...
zapomnialam napisac, u mnie juz koniec z przytulankami, bo jak tylo powiedzialam mojemu ze mnie cyce troche bola to on na to ze juz zero seksu bo "nie chce cie popsuc"... normalnie super kurde.... musze se wibrator kupic

milego popoludnia dziewczyny
K
kobietka22
Gość
Pati ja testuje w poniedziałek bo jutro wyjeżdżamy do teściów wracamy w niedziele wieczorem ,a to tajne jest , i tam testować nie moge zresztą nawet kibelka tam nie ma tylko wiaderko w kuchni
.
o jej to wstajesz tak wcześnie???
, chociaż ja sie budze rano na siku to może by dało rade

o jej to wstajesz tak wcześnie???

reklama