Dziewczynki rozumiem was moja teściówka też ma swoje za uszami
.
Just wciągam ten oil olbas i narazie jakieś kluchy mi spływają i je odpluwam , to chyba dobrze;-), sam katar mi został chyba mam zapchane zatoki bo czsem nosem wciagam, a i tak mam uczucie zatkania.
Dziewczynki nie ma co cudować ze zprzętami do wykrywania tętna bo każdy przyrząd ma prawo sie popsuć, a jak sie popsuje to wtedy panika niepotrzebna gotowa ,a po co to.
Wczoraj znowu tempka mi skakała co ciekawe o tej samej porze i wzrosła do 37.7 a po chwili opadła sama spowortem
.
Może to przeziębienie nie jest takie straszne i dlatego, i tak musze czekać do poniedziałku na wizyte u mojej doktor bo do szpitala w życiu nie pojade ,a jest tylko jeden u nas, ostatnio w sprawie dla reportera o nim mówili może potem znajde w necie to wstawie link.Ogólnie to dopuki leże jest ok jak wstane to mi sie w głowie kręci i tempka rośnie wiec postanowiłam przeleżeć to przeziębienie.
13X13 widze,że przywracasz nas do pionu
Wczoraj ledwo żyłam przez ten katar i miałam gości od 12 do 19, siostra ,ciotka i dwoje maluszków , których nie mogłam poprzytulać przez katar
:-(.
Dziś bez wymiotów sie obeszło
, pomyślałam wczoraj, że jeśłi wymiotuje to może jest fasolka już dłużej niż myśle i zrobiłam testa;-), no i nie wiem sama, pokazało sie coś ale całkiem białe reszta paska była różowa i na tym tle pokazała sie biała kreseczka w miejscu na kreseczke ciążową , poczekam jeszcze do terminu @ z następnym testem.Zdjęcia nie wklejam bo i tak nie zobaczycie tego na aparacie nie widać.
Przeprowdziłam wywiad w sprawie bratowej ona przy ciążach krótko po owulce leżała bite dwa tygodnie w łózku z objawami grypy i wymiotami, czyli w niektórych przypadkach to możliwe, że od początku fasolka daje popalić.
To jest link do sprawy do reportera o szpitalu, z mojej miejscowości:
Śmiertelne pomyłki, 05.11.2009 - Telewizja Polska SA
jak obejrzycie to zrozumiecie czemu bałam sie pojechać tam z bólami, dodam ,że bedąc dzieckiem 5 letnim zostałam tam przyjęta z podejrzeniem wyrostka , leczona byłam na nerki, a na wypisie mam zapalenie płuc