reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzien Dobry dziewczynki:)
Oj wczoraj ''zabalowalam''i poszlam spac po 2-hihi.

Teraz sie ubiore i lece kupic Juniorce buciki do H&M.Nawet nie wiecie jak zglupialam na punkcie tych bucikow.W Polsce na Allegro nowe bez przesylki kosztuja 35 zl a tu u nas nie cale 6 € czyli wychodzi nawet mniej.Mam tylko maly klopot...Chcialabym aby pasowaly tak na wiek 4-5 mies,ale malo znam sie na rozmiarach...Jaki teoretycznie dziecko w tym wieku ma rozmiar???
Milego dnia:)

reklama
Dzien Dobry dziewczynki:)
Oj wczoraj ''zabalowalam''i poszlam spac po 2-hihi.

Teraz sie ubiore i lece kupic Juniorce buciki do H&M.Nawet nie wiecie jak zglupialam na punkcie tych bucikow.W Polsce na Allegro nowe bez przesylki kosztuja 35 zl a tu u nas nie cale 6 € czyli wychodzi nawet mniej.Mam tylko maly klopot...Chcialabym aby pasowaly tak na wiek 4-5 mies,ale malo znam sie na rozmiarach...Jaki teoretycznie dziecko w tym wieku ma rozmiar???
Z tego co wiem, to ok 12-14 cm

Nie mam pojęcia, ale pewnie dużo indywidualnie od dziecka zależy. Kup tak, żeby za małe nie były, bo w tym wieku to w leżeniu za duże nie będą jej przeszkadzać ;-)
Ciekawe co tam jeszcze kupisz jak wpadniesz na ten dział dziecięcy w HM :-)

Nie mam pojęcia, ale pewnie dużo indywidualnie od dziecka zależy. Kup tak, żeby za małe nie były, bo w tym wieku to w leżeniu za duże nie będą jej przeszkadzać ;-)
Ciekawe co tam jeszcze kupisz jak wpadniesz na ten dział dziecięcy w HM :-)
Wyda worek pieniędzy, a potem zrobi napad na bank...
Co by wyrównać budżet
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-)
No nie kupie tylko te buciki choc niektore rzeczy maja tam takie fajne,ze nie idzie sie powstrzymac-hihi.
A wczoraj to chcialam kupic sobie buciki,ale w zadne nie weszlam:-(
Ostatnio strasznie puchna mi nogi...Paskudztwo...
Dobra ide myc wlosy i znikam.
Buziaki

Wyda worek pieniędzy, a potem zrobi napad na bank...

Co by wyrównać budżet
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tylko gdzie ona schowa ten worek pieniędzy z banku? już teraz nie da rady schować i udawać, że to brzuszek, bo byłby gigant brzucholek ;-)

a co do wczorajszego dnia, to oglądałam jakiś odcinek "Na dobre i na złe" i chlipałam, więc nie do końca u mnie wszystko w porządku z głową

Just nie martw sie u mnie tez nie jest w porzadku i to napewno...
stalam sie jakas wrazliwa beksa...Ogladam tu ten niemiecki program ''Mein Baby''.No i tam pokazuja pary przed narodzinami dziecka,narodziny i po narodzinach a ja jak glupia siedze i rycze jak patrze jak sie dzieci rodza...
Ba...czasem dopada mnie potem smutek bo widze,ze do szpitala w odwiedziny przychodza cale rodziny...A u mnie bedzie tek,ze bedzie tylko maz,moze ciotka sie pojawi no i kolezanka z kursu...
No tesciowa zza sciany mam nadzieje,ze nie wpadnie bo nie odzywa sie do nas juz od sierpnia...Sorki za taka szczerosc,ale nie potrzebuje jej skoro na ulicy udaje ze mnie nie widzi i nie potrafi odpowiedziec dzien dobry...Z reszta gdzie byla przez wiekszosc mojej ciazy...
Mam w sobie niestety tyle zalu,ze jak ja zobacze w tym szpitalu to chyba kudly powyrywam...

reklama
Do góry