reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam
Kobietka mi się teraz przypomniało, że ja w tamtej ciąży zanim się dowiedziałam, że jest fasolka to też byłam przeziębiona. Może coś w tym jest.

VJolka to witam w klubie, z tym, że ja to już na antybiotyku jestem, takie wielkie wstrętne tabletki do łykania, blee.

Teraz czekam na pana od rolet, bo ma mi w końcu dziś je zamontować, tylko niech się zjawi w końcu, bo miał być między 9 a 10.30. Jego czas już mija. Nie szanują czasu klienta.

reklama
Właśnie, jak to jest z seksem na początku??? Ja profilaktycznie stosuję "wstrzęmięźliwość" , ale nie ukrywam, że niechętnie z obu stron ;-) :-D

Hej laseczki!
Karola - śliczne imię dla dziewczynki - też takie chcę dać jak będzie dziewczynka ( albo Hania)
Kobietka - trzymam kciuki żebyś zafasolkowała
Agnieszka - śliczny brzusio
V_Jolka - zdrówka dużo życzę

Chciałam wam powiedzieć że w moim mieście traktują kobiety w ciąży jak trędowate, opowiadałam o szpitalu że jak się dowiedzieli o ciąży to nie chcieli mi leczyć tych bóli, poszłam też do domowego - bo juz nei wiedziałam gdzie mam isć z tymi bólami - jak się dowiedział że jestem w ciązy to powiedział że on mnie leczyc nei będzie i może tylko mi powiedzieć że mam iść z bvadaneim moczu do gina - nawet mnie nie zbadał i jeszcze stwierdził że to pęcherz raczej nie jest. Nie mam po co iść do gina bo juz ostatnio mnei zbył i kazał brać luteinę i nospę albo apap.
Więc jak nikt nie chce mi pomóc to wzięłam sprawę w swoje ręce - zadzwoniłam do kupeli ( magistra farmacji) poleciła mi lek z żurawiny na pęchcerz który mogę bez obaw brać w ciązy a wczoraj wzięłam węgiel na wypadek gdyby to były jelita. Skoro nikt nie chce mnie leczyć sama sobie pomogę.
A i odebrałam wynik BETY mam nawet ponad normę bo 4-5 tydz jest do 2600 a ja mam 2800!!
Więc na razie daje rade :)) Oby z niuniomk było ok - a bóle to dla niej wytrzymam.

Newfie ja sie wstrzymuje bo 12 godzin po przytulankach zaczęłam mieć skurcze w poprzedniej ciąży.
Aguska a może ty masz bolesne zaparcia jak często się wypróżniasz?przepraszam za bezpośrednie pytanie:zawstydzona/y:

witam
hej gosia i gabrysia :) moze sie na sierpien razem zapiszemy z fasolkami?

hmm ja wsalam o 10tej... nie wiem czemu tak dlugo spalam...a wczoraj mnie tak katar dopadl ze mam teraz nos czerwony ale juz nie smarkam wiec nie wiem co to bylo... ide za jakies 30min obrac ziemniaki na frytki, ja tych gotowych nie lubie to sama chemia bleee

serduszko ponoc widac przy becie ponad 9tys wiec sobie oblicz kiedy mniej wiecej tyle bedziesz miec i wtedy sie umow, 7-8 tydzien powinno byc widac :)

reklama
Witam was kochane my już zuzią po śniadanku i mała buszuje w brzuszku od czasu do czasu :-):-).
Kochane nadrobiłam wszystkie stronki ale nie mam siły odpisać , z mężem mamy od wczoraj ciche dni i chyba wekend nie będzie taki fajny:-:)-(.
Kochane później do was zajrzę. Buziaczki

Do góry