reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam dziewczynki. Dopiero wstałam, ostatnio śpioch jestem. Zwolnienie mam do poniedziałku i jeżeli wszystko bedzie ok to wracam do pracy, takze na razie śpie na zapas;-)
Kobietko trzymam kcuki za 2 kreseczki, ja też czułam, że @ nie przyjdzie. Gdy w ostatnim tyg przed @ zaczęłam plamić, to strasznie płakałam. Myślałam, że przyszła za szybko, ale potem plamienia(trwały 3 dni) ustały a @ nie przyszła. Lekarz mówi, ze to zagnieżdżenie:tak:
Karolcia mi też się odbija i to juz jais czas, moze my takie dziwne objawy mamy. Inne maja mdłosci my odbijanie. No i piersi mnie bolą:rofl2:
Newfie ja mam siostrzyczkę 16 lat młodszą ode mnie. Moi rodzice też mieli takie wątpliwości jak TY, a teraz dumny tatuś biega na wywiadówki, a mama twierdzi, że mogła jeszcze jedno zaplanować:-)
V_jolka tak TY faktycznie znasz zycie:tak: A nasi meżowie to biedulki, latamy z piersiami i chwalimy i tyle ich, ze sobie popatrzą. Mi lekarz od razu powiedział 0 seksu... a na jak długo nie pytałam;-)

reklama
Gosiek, nie znamy się jeszcze, ale WIELKIE GRATULACJE! Jesteś kolejnym dowodem na to, że po stracie mamy dalej szansę być Mamusiami :tak: Bardzo mocno trzymam kciuki!
Gabrysiaa, jesteś kolejną, która idzie w poniedziałek do gina po dobre wieści ;-) Bo nie wiem czy wiesz, ale poniedziałek jest zarezerwowany tylko dla DOBRYCH WIADOMOŚCI :-D

Ale pomarudzę Wam z innej beczki - byłam wczoraj na zebraniu w szkole Nat, i tak sobie pomyślałam, że kiedy moje drugie dziecko będzie szło do pierwszej klasy, ja będę mieć... 44 lata :eek: Dobrze, że mam młodszego męża, będę wysyłać go na wywiadówki :rofl2: albo jeszcze lepiej córkę - będzie mieć już 19 :-D Tak się rozglądam po naszych znajomych i wszyscy w moim wieku mają dzieci takie jak ja i/lub starsze (ja miałam 25 lat rodząc Nat), a ja tu teraz wyskoczę z maluchem :rofl2: Pocieszam się tym, że są kobiety, które decydują się na dziecko nawet po 40-tce ;-)

Rany, ale Was zanudzam -ale takie są efekty przyjścia do pracy na 6 :happy:
Miłego dnia!
Witaj!
No mam nadzieję że będą tylko dobre wiadomości i w końcu wrócę do swojego domku i męża - bo w szpitalu leżałam w miejscowości u rodziców i niestety podróż była zakazana.:wściekła/y:
U mnie też zapowiada się, raczej póóóźne drugie dzieciątko... no trudno - ale na osłodę jest to właśnie, że starsze będzie pomagał hihi i da odpocząć :) -wygoda też jest ważna :tak:
A teraz leżałam w szpitalu na sali z kobitką 40 letnią - akurat przed moim wypisem ze szpit -urodziła ślicznego chłopca - a sama już jest babcią i ma 2 wnucząt haha.Czyli każdy czas dobry :-D

trzymajcie się -paka!

Do góry