ja w sumie sie ubrałam , ale kołderka leży jeszcze gdybym zechciała pokimać:-), popijam właśnie herbatke i czekam co będzie bo kawa i woda z miodem już w kibelku już nie wiem co do buzi włożyć
Juz ja wiem, co można do buzi włożyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja w sumie sie ubrałam , ale kołderka leży jeszcze gdybym zechciała pokimać:-), popijam właśnie herbatke i czekam co będzie bo kawa i woda z miodem już w kibelku już nie wiem co do buzi włożyć
Vjolka ty śwituncho, no jak bedzie fasolka to mojemu M chyba tylko ta przyjemność pozostanie
Vjolka Ciekawe czy to ma właściwości lecznicze.
Karolcia, a jak sie nazywa ten syropek?Bede z siostra i chrzesniakiem na miescie to moze sobie kupie
Witaj!Gosiek, nie znamy się jeszcze, ale WIELKIE GRATULACJE! Jesteś kolejnym dowodem na to, że po stracie mamy dalej szansę być Mamusiami Bardzo mocno trzymam kciuki!
Gabrysiaa, jesteś kolejną, która idzie w poniedziałek do gina po dobre wieści ;-) Bo nie wiem czy wiesz, ale poniedziałek jest zarezerwowany tylko dla DOBRYCH WIADOMOŚCI
Ale pomarudzę Wam z innej beczki - byłam wczoraj na zebraniu w szkole Nat, i tak sobie pomyślałam, że kiedy moje drugie dziecko będzie szło do pierwszej klasy, ja będę mieć... 44 lata Dobrze, że mam młodszego męża, będę wysyłać go na wywiadówki albo jeszcze lepiej córkę - będzie mieć już 19 Tak się rozglądam po naszych znajomych i wszyscy w moim wieku mają dzieci takie jak ja i/lub starsze (ja miałam 25 lat rodząc Nat), a ja tu teraz wyskoczę z maluchem Pocieszam się tym, że są kobiety, które decydują się na dziecko nawet po 40-tce ;-)
Rany, ale Was zanudzam -ale takie są efekty przyjścia do pracy na 6
Miłego dnia!