reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
I zbiłam sobie przed chwilą termometr rtęciowy - ostatni :-( Trzeba będzie sobie kupić elektroniczny.
Agnieszka śliczny brzuszek :-):tak: Ale widziałam większe też. ;-)

Witam
Chcciałam się podzielic moją historiią w roku 2008 po długich staraniach zaszłam w ciąże radość wielka 2 kreseczki wizyta u lakarza badania było wspaniale w 6 tygoniu rano ból brzucha plamienie szpital i zabieg :( Cieżko mi było ale myślałam może się zdażyc :( rok 2009 wrzesien brak miesiączki 2 kreseczki :) wizyta leki i leżenie w domu bo ciąża zagrożona od początku ponieważ było wczesniej poronienie. Czułam się dobrze leżałam w domu czas końiec 3 miesiąca czas na usg tak sie cieszyłam z mężem że zobacze maleństwo a tu stwierdzenie że ciąża obumarła i skierowanie na zabieg jestem załamana nie wiem co dalej ....
Już to pisałam na inym forum ale pragnę się dowiedzieć czy któraś z was maiła 2 lub więcej poronień a potem urodziła zdrowe maleństwo???

Witam
Chcciałam się podzielic moją historiią w roku 2008 po długich staraniach zaszłam w ciąże radość wielka 2 kreseczki wizyta u lakarza badania było wspaniale w 6 tygoniu rano ból brzucha plamienie szpital i zabieg :( Cieżko mi było ale myślałam może się zdażyc :( rok 2009 wrzesien brak miesiączki 2 kreseczki :) wizyta leki i leżenie w domu bo ciąża zagrożona od początku ponieważ było wczesniej poronienie. Czułam się dobrze leżałam w domu czas końiec 3 miesiąca czas na usg tak sie cieszyłam z mężem że zobacze maleństwo a tu stwierdzenie że ciąża obumarła i skierowanie na zabieg jestem załamana nie wiem co dalej ....
Już to pisałam na inym forum ale pragnę się dowiedzieć czy któraś z was maiła 2 lub więcej poronień a potem urodziła zdrowe maleństwo???
Witaj
Zapalam
[*]
[*]dla twoich Aniołków, były tu na forum dziewczyny które poroniły i teraz mają zdrowe dzieciaczki:tak: najważniejsze aby nie tracić nadziei, ja jestem po 2 poronieniach, to moja 3 ciąża, boje sie bardzo bo ten strach już pozostanie aż do porodu ale nadal wierzę że musi być dobrze;-) dla każdej z nas kiedyś zaświeci słoneczko:-)

reklama
Do góry