reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Aga, bebzunek pokaźny, piękny.....:-)
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Dzieki dziewczyny
Jeszcze troche do konca i mam nadzieje,ze juz duzo nie urosne...
Ty to może i nie, ale lokal Młodej to kto wie kto wie ;-)Dzieki dziewczyny
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Gosiu ja juz czuje sie jak taka kula i ten rozmiar mi wystarczy-hihi.
Zmykam robic obiad bo Arturo zaraz wroci...
Do wieczorka
Zmykam robic obiad bo Arturo zaraz wroci...
Do wieczorka
Witam
Chcciałam się podzielic moją historiią w roku 2008 po długich staraniach zaszłam w ciąże radość wielka 2 kreseczki wizyta u lakarza badania było wspaniale w 6 tygoniu rano ból brzucha plamienie szpital i zabieg Cieżko mi było ale myślałam może się zdażyc rok 2009 wrzesien brak miesiączki 2 kreseczki wizyta leki i leżenie w domu bo ciąża zagrożona od początku ponieważ było wczesniej poronienie. Czułam się dobrze leżałam w domu czas końiec 3 miesiąca czas na usg tak sie cieszyłam z mężem że zobacze maleństwo a tu stwierdzenie że ciąża obumarła i skierowanie na zabieg jestem załamana nie wiem co dalej ....
Już to pisałam na inym forum ale pragnę się dowiedzieć czy któraś z was maiła 2 lub więcej poronień a potem urodziła zdrowe maleństwo???
Chcciałam się podzielic moją historiią w roku 2008 po długich staraniach zaszłam w ciąże radość wielka 2 kreseczki wizyta u lakarza badania było wspaniale w 6 tygoniu rano ból brzucha plamienie szpital i zabieg Cieżko mi było ale myślałam może się zdażyc rok 2009 wrzesien brak miesiączki 2 kreseczki wizyta leki i leżenie w domu bo ciąża zagrożona od początku ponieważ było wczesniej poronienie. Czułam się dobrze leżałam w domu czas końiec 3 miesiąca czas na usg tak sie cieszyłam z mężem że zobacze maleństwo a tu stwierdzenie że ciąża obumarła i skierowanie na zabieg jestem załamana nie wiem co dalej ....
Już to pisałam na inym forum ale pragnę się dowiedzieć czy któraś z was maiła 2 lub więcej poronień a potem urodziła zdrowe maleństwo???
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Izaura bardzo mi przykro...
Swiatelka dla Twoich aniolkow(**)
Swiatelka dla Twoich aniolkow(**)
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
WitajWitam
Zapalam
[*]
[*]dla twoich Aniołków, były tu na forum dziewczyny które poroniły i teraz mają zdrowe dzieciaczki najważniejsze aby nie tracić nadziei, ja jestem po 2 poronieniach, to moja 3 ciąża, boje sie bardzo bo ten strach już pozostanie aż do porodu ale nadal wierzę że musi być dobrze;-) dla każdej z nas kiedyś zaświeci słoneczko:-)
reklama