reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

aga u ciebie jeszcze troszkę i też poczujesz :-):-) to jest najwspanialsze uczucie na świecie:-):-)
naprawdę tak szybko leci twój suwaczek że ostatnio oczy postawiłam jak zobaczyłam że to już11tydzień.

Mam wizytę 19 lub 20 listopada. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Gdyby było coś z dzidzią nie tak to napewno bym to czuła, bo pamiętam jaki okropny ból brzucha miałam w marcu przed łyżeczkowaniem. A teraz brzuszek pobolewa mnie troszke tylko wieczorkiem , ale myślę że to z nadmiaru pracy. Plamienia też mi ustały i już ponad 2 tygodnie mam z nimi spokój. Dziś nie śpię od godz. 4 rano bo moje wieczorne mdłości spowrotem przerodziły się w poranne, tak jak na początku. Więc myślę że wszystko jest ok.

reklama
Mój byłby wniebowzięty jakbym latała po domu z dydolami :-D, nie trzeba go namawiać bo on ma fioła na tym punkcie choć za dużo tam nie mam, ale boje sie jak to bedzie jak kiedyś dzidzia sie urodzi bedzie musial jej je oddac na czas karmienia nie wiem jak to zniesie:-D

Ja też się cały czas macam....a wczoraj to latałam z nimi na wierzchu po domu i kazałam mojemu Z patrzeć czy się zmieniają.....on mnie ma już chyba dość!!:-D

Karolcia - widzę że masz podobne wariactwa jak ja - ostatnio kazałam mojemu mężowi - jeszcze zanim zrobiłam test co chwile oglądać moje sutki bo miałam wrażenie że są jakieś inne- nie mówię że nie był zadowolony ale dziwnie się na mnie patrzył hehe

No to teraz sama nie wiem.....sugerujecie, że mogę sama wziąść duphaston....?
A może poczekać jeszcze te kilka dni do wizyty u gina....choć on jest przeciwny lekom w ciązy, ale moze jak mu powiem, ze się bardzo denerwuje to dla św spokoju coś mi da.....?

Karolcia mój gin zalecił mi branie duphastonu gdy tylko zaczął podejrzewać ciążę, więc brałam go jeszcze przed zrobienie testu ciążowego.

Karolcia - widzę że masz podobne wariactwa jak ja - ostatnio kazałam mojemu mężowi - jeszcze zanim zrobiłam test co chwile oglądać moje sutki bo miałam wrażenie że są jakieś inne- nie mówię że nie był zadowolony ale dziwnie się na mnie patrzył hehe

No jesteśmy wariatki i tyle!!!!
A oni muszą to znosić "biedectwa"!!!
Ale kto najlepiej oceni zmiany w naszych ciałach jak nie oni?

Dziewczynki ,a z sikaniem jak u was jest bo właśnie wyczytałam ,że od około 4 tygodnia ciąży częściej sie sika chyba, że coś źle przeczytałam zaraz może odkopie to ja sobie nie przypominam ,żebym już tak wcześnie siusiała, ale dziś o 5 rano musiałam iść siusiu bo mnie zakuwało aż i takie poboleści jak to mówie dziwne były i teraz też sikam jak wściekła, ale druga sprawa,że niedawno miałam naziębiony pęcherz, tutaj moge pogadać z wami o różnych wymyślonych lub prawdziwych objawach mój M to już mnie nie może słuchać:-D

reklama
Mój byłby wniebowzięty jakbym latała po domu z dydolami :-D, nie trzeba go namawiać bo on ma fioła na tym punkcie choć za dużo tam nie mam, ale boje sie jak to bedzie jak kiedyś dzidzia sie urodzi bedzie musial jej je oddac na czas karmienia nie wiem jak to zniesie:-D

Mój powiedział że będzie sobie upuszczał mleczka do kawusi. Bo skoro ludzie nie brzydzą się pić mleka od krowy to czemu on ma się brzydzić pic ode mnie.
Więc moja mama stwierdziła że nasze dziecko będzie ładnie ubrane ale głodne.;-);-):tak::tak:

Do góry