reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie miłe panie ;-);-);-)

Ja tylko się witam, wpadnę wieczorkiem jeszcze :tak::tak:
Ja ani staraczka, ani ciężarówka, to nawet nie mam co pisać :sorry::sorry:

Do napisania wieczorkiem :-D

Babolki no ja nie pracuję -ale nie nadążam za Wami....:confused2::confused2::confused2::confused2:

Muszę kogoś upoważnić do robienia streszczeń na priva bo przepadnę.... ;-):-)

S gotuje obiadek -mniam:-D a ja chciałam poczytać co u Was ale się poddaję...

Co do sikania w 4 miesiącu -ja co noc 5-7 razy latam do WC

Co do duphastonu -pytałam lekarza -branie po 17tc jest bez sensu a odstawiać kazał mi po jednej tabletce co tydzień

A usg we wczesnej ciąży jest faktycznie niedobre -i ja nie jestem jego zwolenniczką -to zawsze ingerencja do środka -a już badanie łapami:szok: za to bym zabiła! nie ma takiej potrzeby żeby tam gnieść macać i zaglądać...

Więcej nie złapałam treści -trzymam kciuki za wizyty

PS jeszcze artykuł
http://wiadomosci.wp.pl/kat,18032,t...czne,wid,11674081,wiadomosc.html?ticaid=19148

Ostatnia edycja:
cześć
nie nadrobię, bo za dużo natworzyłyście :)

Agatko
śliczny bobasek :) i jak wierzga :)
Witam nowe mamuśki aniołkowe i zapalam
[*]
za staraczki trzymam kciukasy
a u mnie nic nowego, lecę do pracy za 2 godzinki więc do zobaczenia

Kochane ja właśnie wróciłam z wizyty:-):-).
Z dzidzią wszystko dobrze jest duża . Pani doktor pomierzyła wszystkie kostki dzidzi i wszystko jest w normie. I tak jak przewidywałyście:-):-)
80% będziemy mieli córeczkę:-):-):-).

bardzo się cieszymy:-):-) siusioka między nogami nie ma :-)

reklama
Karola....tak się cieszę, ze wszystko u Was dobrze....ja wiem, że kazda wizyta u gina to stres....ale jak się przyjemnie wraca....i jeszcze do tego będzie cipka!!!!!! tak Ci zazrdoszczę....ja też marzę o dziewczynce!!!!:-D

Mnie zaczęły dzisiaj bardzo boleć piersi...tak po bokach z pod pachy ciągnie.....ale każdy objaw mnie uspokaja!:-)

A co do kawy to pije dwie dziennie, jedną rano, i jedną ok 15.00...ale jak mi Z robi to to bardziej mleko z cukrem jest, ja i tak zawsze piłam kawę na mleku....więc spoko nie odmawiam sobie takiej.

A jeśli chodzi o sikanie....to jeszcze w zeszłym tygodniu latałam sikać,,,a teraz jakby się troszkę uspokoiło....zresztą to głównie zależy od tego ile wypije....wiem, ze powinno się dużo, ale mi się nie chce pić...więc mało sikam.....

No i dalej mam wrażenie ciepła między nogami...ale teraz to nawet tego białego jest mniej....tylko wrażenie zostało....

Ostatnia edycja:
Do góry