reklama
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Zapomniałam, jeszcze pytanko - co sądzicie o piciu porannej kawy? Jakoś sobie nie wyobrażam poranka bez kawy z dużą ilością mleka
Słaba kawa z duuuuuuuuużą ilością mleka nie jest zabroniona
Witam wszystkie piekne pania
Babolki no ja nie pracuję -ale nie nadążam za Wami....
Muszę kogoś upoważnić do robienia streszczeń na priva bo przepadnę.... ;-):-)
S gotuje obiadek -mniam a ja chciałam poczytać co u Was ale się poddaję...
Co do sikania w 4 miesiącu -ja co noc 5-7 razy latam do WC
Co do duphastonu -pytałam lekarza -branie po 17tc jest bez sensu a odstawiać kazał mi po jednej tabletce co tydzień
A usg we wczesnej ciąży jest faktycznie niedobre -i ja nie jestem jego zwolenniczką -to zawsze ingerencja do środka -a już badanie łapami za to bym zabiła! nie ma takiej potrzeby żeby tam gnieść macać i zaglądać...
Więcej nie złapałam treści -trzymam kciuki za wizyty
PS jeszcze artykuł
http://wiadomosci.wp.pl/kat,18032,t...czne,wid,11674081,wiadomosc.html?ticaid=19148
Muszę kogoś upoważnić do robienia streszczeń na priva bo przepadnę.... ;-):-)
S gotuje obiadek -mniam a ja chciałam poczytać co u Was ale się poddaję...
Co do sikania w 4 miesiącu -ja co noc 5-7 razy latam do WC
Co do duphastonu -pytałam lekarza -branie po 17tc jest bez sensu a odstawiać kazał mi po jednej tabletce co tydzień
A usg we wczesnej ciąży jest faktycznie niedobre -i ja nie jestem jego zwolenniczką -to zawsze ingerencja do środka -a już badanie łapami za to bym zabiła! nie ma takiej potrzeby żeby tam gnieść macać i zaglądać...
Więcej nie złapałam treści -trzymam kciuki za wizyty
PS jeszcze artykuł
http://wiadomosci.wp.pl/kat,18032,t...czne,wid,11674081,wiadomosc.html?ticaid=19148
Ostatnia edycja:
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Kobitki rany julek ale mam zgagę. Zaraz ogniem jak smok wawelski zacznę ziajać
cześć
nie nadrobię, bo za dużo natworzyłyście
Agatko śliczny bobasek i jak wierzga
Witam nowe mamuśki aniołkowe i zapalam
[*]
za staraczki trzymam kciukasy
a u mnie nic nowego, lecę do pracy za 2 godzinki więc do zobaczenia
nie nadrobię, bo za dużo natworzyłyście
Agatko śliczny bobasek i jak wierzga
Witam nowe mamuśki aniołkowe i zapalam
[*]
za staraczki trzymam kciukasy
a u mnie nic nowego, lecę do pracy za 2 godzinki więc do zobaczenia
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Wróbelku gdzie Ty się podziewałaś :-) ????
he he wiem wiem długo mnie nie było, ale mały trochsę podrusł i czasem bede zaglądać. Chwilowo uciekam bo oczywiście mama usiadłą do kompa to się obudził
\
Pozdrawiam
Kochane ja właśnie wróciłam z wizyty:-):-).
Z dzidzią wszystko dobrze jest duża . Pani doktor pomierzyła wszystkie kostki dzidzi i wszystko jest w normie. I tak jak przewidywałyście:-):-)
80% będziemy mieli córeczkę:-):-):-).
bardzo się cieszymy:-):-) siusioka między nogami nie ma :-)
Z dzidzią wszystko dobrze jest duża . Pani doktor pomierzyła wszystkie kostki dzidzi i wszystko jest w normie. I tak jak przewidywałyście:-):-)
80% będziemy mieli córeczkę:-):-):-).
bardzo się cieszymy:-):-) siusioka między nogami nie ma :-)
reklama
karolcia81
czekam na szczęście.....
Karola....tak się cieszę, ze wszystko u Was dobrze....ja wiem, że kazda wizyta u gina to stres....ale jak się przyjemnie wraca....i jeszcze do tego będzie cipka!!!!!! tak Ci zazrdoszczę....ja też marzę o dziewczynce!!!!
Mnie zaczęły dzisiaj bardzo boleć piersi...tak po bokach z pod pachy ciągnie.....ale każdy objaw mnie uspokaja!:-)
A co do kawy to pije dwie dziennie, jedną rano, i jedną ok 15.00...ale jak mi Z robi to to bardziej mleko z cukrem jest, ja i tak zawsze piłam kawę na mleku....więc spoko nie odmawiam sobie takiej.
A jeśli chodzi o sikanie....to jeszcze w zeszłym tygodniu latałam sikać,,,a teraz jakby się troszkę uspokoiło....zresztą to głównie zależy od tego ile wypije....wiem, ze powinno się dużo, ale mi się nie chce pić...więc mało sikam.....
No i dalej mam wrażenie ciepła między nogami...ale teraz to nawet tego białego jest mniej....tylko wrażenie zostało....
Mnie zaczęły dzisiaj bardzo boleć piersi...tak po bokach z pod pachy ciągnie.....ale każdy objaw mnie uspokaja!:-)
A co do kawy to pije dwie dziennie, jedną rano, i jedną ok 15.00...ale jak mi Z robi to to bardziej mleko z cukrem jest, ja i tak zawsze piłam kawę na mleku....więc spoko nie odmawiam sobie takiej.
A jeśli chodzi o sikanie....to jeszcze w zeszłym tygodniu latałam sikać,,,a teraz jakby się troszkę uspokoiło....zresztą to głównie zależy od tego ile wypije....wiem, ze powinno się dużo, ale mi się nie chce pić...więc mało sikam.....
No i dalej mam wrażenie ciepła między nogami...ale teraz to nawet tego białego jest mniej....tylko wrażenie zostało....
Ostatnia edycja: