reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ide bo dzis wyjatkowo wczesnie wstal adam... wczoraj wstal po 15

a co do tempki ja wczoraj mialam 36.8

karola super ze czujesz juz ruchy:)

karolcia81 ja nic nie sugeruje tylko pisze co bym sama zrobila czyli najpierw zbadala poziom progesteronu- niski to biore wysoki to nie biore bo niepotrzebny bo sobie organizm sam radzi..

dobra zmykam narazie :)

reklama
Karolcia ,a może zadzwoń do gina i podpytaj, mój powiedział, że jak tylko wykryje ciąże to powinnam się zgłosić po coś na podtrzymanie:tak:

no to teraz sama nie wiem.....sugerujecie, że mogę sama wziąść duphaston....?
A może poczekać jeszcze te kilka dni do wizyty u gina....choć on jest przeciwny lekom w ciązy, ale moze jak mu powiem, ze się bardzo denerwuje to dla św spokoju coś mi da.....?
karolcia skarbeczku ja lekarzem nie jestem ale od samego początku dostałam duphaston więc chyba coś w tym jest.
Może weź przez te pare dni jak masz zapytasz lekarza w poniedziałek jak on uważa a chyba duphaston ci nie zaszkodzi tak jak pisze pati.

Karolcia też bym zbadała progesteron i wtedy będzie wiadomo, ja biorę 2 luteiny dziennie, gdybym zaczęła plamić, to mam zwiększyć. Akardu chyba się boję sama brać, sama nie wiem... a Wy dziewczyny tak same zaczęłyście?

Ja zresztą luteina brałam od sierpnia, od 16 do 25dc, tak mi lekarz przepisał. Potem kazał mi brać jak tylko dowiem się o ciąży. Miałam jednak zbadany niedobór progesteronu.

No bo trzeba tak myśleć Karolcia i nie inaczej:tak:.
A mierzycie sobie tempki ja mam 37,1 dziś wczoraj było 36,8
Miałyście tak ,że macałyście sie często po cycuchach bo ja tak mam:zawstydzona/y:, i teraz nie wiem czy bolą od macania czy tak wogóle bolą.Mój M sie śmiej, że on od tego jest ,a nie ja :tak:
Mnie cycuchy bolą od 2 dni i cały czas je dotykam jakbym chciała się upewnić że ciągle bolą i świadczą o tym że tam jest dzidzia - mój mąż tez ma niezły ubaw- staram się w pracy trochę opanowywać..hehe

Ja też się cały czas macam....a wczoraj to latałam z nimi na wierzchu po domu i kazałam mojemu Z patrzeć czy się zmieniają.....on mnie ma już chyba dość!!:-D

Dziewczyny...nie będę nic brała na własną rękę bo się boje...wytrzymam jakoś te kilka dni...jak ma być dobrze to bedzie....a jak jest coś nie tak to już nic nie zrobię.

reklama
Do góry