Natalineczka555
kocham kochać :)
JUST-gratulacje z całego serducha!!!!
NATALINECZKO-witaj moze razem coś zdziałamy????
WIOLKA-pewnie że będziemy się starać -stawać na głowie....i nie tylko.
a ta babeczka to chyba dojna i dawno nie dojona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JUST-gratulacje z całego serducha!!!!
NATALINECZKO-witaj moze razem coś zdziałamy????
WIOLKA-pewnie że będziemy się starać -stawać na głowie....i nie tylko.
nam gin powiedzial ze w listopadzie mamy zachodzic ;-);-);-);-);-)pracujcie pracujcie...my też zaczniemy...moze nam się zbiorowo uda????
sylikon tak sie chyba nie trzesieNatalineczko--może i masz rację-ale mnie ona bardziej na sylikon wygląda
a ja miałam na 23 kwietnia (*)(*)(*)ja też miałabym na marca...20-ego.:-(
mój aniołek ....
[*]
wiola najgorsze jest to że coś mi siedzi w gardle i nie mogę się tego pozbyć i strasznie mnie to męczy.a ja dziś znowu sama siedzę, mój k wraca jutro...
My staranka musimy odłożyć, aż tarczycę ustabilizuję...mam nadzieję, że nie będzie to trwało bardzo długo..
Ale się cieszę, że mamy kolejne 2 fasolki na bb
karola322 - biedactwo!!!ja też tak miałam, że za duzo i za szybko chciało wszystko wylecieć i prawie się udusiłam w kiblu!