reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

JUST-gratulacje z całego serducha!!!!
NATALINECZKO-witaj moze razem coś zdziałamy????
WIOLKA-pewnie że będziemy się starać -stawać na głowie....i nie tylko. :-D:-p
6.gif
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a ta babeczka to chyba dojna i dawno nie dojona :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
WITAJCIE JA WIECZOROWĄ PORĄ WŁAŚNIE CALE DZISIEJSZE JEDZENIE ODDAŁAM WC TAK MNIE MĘCZĄ WYMIOTY ŻE MASAKRA JESZCZE COŚ MI STANĘŁO W GARDLE I ODDECHU NIE MOGĘ ZA BARDZO ZŁAPAĆ:szok::szok: STARAM SIĘ TEGO POZBYĆ ALE NIE WIEM JAK PRZY WYMIOTACH POJAWIŁO SIĘ TROCHĘ KRWI ALE TO CHYBA DLATEGO ŻE NIE MOGŁAM ZŁAPAĆ ODDECHU BO ZA SZYBKO WSZYSTKO CHCIAŁO WYJŚĆ A TERAZ SIĘ MĘCZĘ.
JA MAM TERMIN NA 21KWIETNIA Z @ A Z USG DZIDZIA JEST O TYDZIEŃ STARSZA A MAMA SÓWKA MA TERMIN NA LUTY LUB MARZEC.

a ja dziś znowu sama siedzę, mój K wraca jutro...

my staranka musimy odłożyć, aż tarczycę ustabilizuję...mam nadzieję, że nie będzie to trwało bardzo długo..

Ale się cieszę, że mamy kolejne 2 fasolki na BB:)

Karola322 - biedactwo!!!Ja też tak miałam, że za duzo i za szybko chciało wszystko wylecieć i prawie się udusiłam w kiblu!

reklama
a ja dziś znowu sama siedzę, mój k wraca jutro...

My staranka musimy odłożyć, aż tarczycę ustabilizuję...mam nadzieję, że nie będzie to trwało bardzo długo..

Ale się cieszę, że mamy kolejne 2 fasolki na bb:)

karola322 - biedactwo!!!ja też tak miałam, że za duzo i za szybko chciało wszystko wylecieć i prawie się udusiłam w kiblu!
wiola najgorsze jest to że coś mi siedzi w gardle i nie mogę się tego pozbyć i strasznie mnie to męczy.

Do góry