reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Słodziutka dobry humor to podstawa! A ja dziś też mam wieczór sam na sam z mezem.....! Też lubie sie posmiać, pozartować! Mój maż to totalny wariat, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Przy nim zaśmiewam sie do łez!

cześc dziewczynki
ja tylko na chwilke...
dlaczego to tak boli????
siedziec nie moge, krew sie leje, masakra a do tego wyczytalam ze to sie czesto nawraca! no to super!
w szpitalu byli super nigdy sie nie spotkałam z taka życzliwością! szok
uprosilam lekarza ze chce na noc no domu wyjsc i sie zgodzxil a teraz żaluje bo leje sie ze mnie okropnie:-( do tego mi słabo i głowa pęka, mam nadziej ze do jutra bedzie lepiej choc goi sie to podobno okropnie...

ooooo widzę że mój śpiew działa cuuuda :-D
Witaj alllaaaa :-D co zaśpiewamy?

omelka mój równie wariat jak i ja w bardzoooo pozytwynym słowa tego znaczeniu..

co śpiewamy?
proszę tylko nie fałszujcie:-p

syla - niestety musi boleć:-( ale pomyśl sobie że z każdą minutą juz jesteś bliżej końca.. bliżej niż dalej!!! Trzymaj się tej myśli i nie dołuj dziewczyno.. lepiej idź do łózka przytul się do męza i zaśnij...sen dobrze Ci zrobi..nie dali Ci nic p/bólowego?

reklama
Do góry