reklama
slodziutka_e
Fanka BB :)
fajnie że iu Ciebie humor całkiem całkiem... może pośpiewamy? tylko co? zacznij pierwsza....
allaa
melduje sie na imprezce, tylko nie uciekajcie jeszcze.Mąz oglada szpiega, to ja moge z wami bez wyrzutow sumienia pospiewac
Słodziutka dobry humor to podstawa! A ja dziś też mam wieczór sam na sam z mezem.....! Też lubie sie posmiać, pozartować! Mój maż to totalny wariat, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Przy nim zaśmiewam sie do łez!
allaa
wiecie co przez ta diete mojego meza to ja schudne z 10 kg, a chcialabym przytyc.Zal mi bidaka, ja pije sobie winko a on sie patrzy na mnie z zazdroscia
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
cześc dziewczynki
ja tylko na chwilke...
dlaczego to tak boli????
siedziec nie moge, krew sie leje, masakra a do tego wyczytalam ze to sie czesto nawraca! no to super!
w szpitalu byli super nigdy sie nie spotkałam z taka życzliwością! szok
uprosilam lekarza ze chce na noc no domu wyjsc i sie zgodzxil a teraz żaluje bo leje sie ze mnie okropnie:-( do tego mi słabo i głowa pęka, mam nadziej ze do jutra bedzie lepiej choc goi sie to podobno okropnie...
ja tylko na chwilke...
dlaczego to tak boli????
siedziec nie moge, krew sie leje, masakra a do tego wyczytalam ze to sie czesto nawraca! no to super!
w szpitalu byli super nigdy sie nie spotkałam z taka życzliwością! szok
uprosilam lekarza ze chce na noc no domu wyjsc i sie zgodzxil a teraz żaluje bo leje sie ze mnie okropnie:-( do tego mi słabo i głowa pęka, mam nadziej ze do jutra bedzie lepiej choc goi sie to podobno okropnie...
slodziutka_e
ooooo widzę że mój śpiew działa cuuuda
Witaj alllaaaa co zaśpiewamy?
omelka mój równie wariat jak i ja w bardzoooo pozytwynym słowa tego znaczeniu..
co śpiewamy?
proszę tylko nie fałszujcie
Witaj alllaaaa co zaśpiewamy?
omelka mój równie wariat jak i ja w bardzoooo pozytwynym słowa tego znaczeniu..
co śpiewamy?
proszę tylko nie fałszujcie
slodziutka_e
syla - niestety musi boleć:-( ale pomyśl sobie że z każdą minutą juz jesteś bliżej końca.. bliżej niż dalej!!! Trzymaj się tej myśli i nie dołuj dziewczyno.. lepiej idź do łózka przytul się do męza i zaśnij...sen dobrze Ci zrobi..nie dali Ci nic p/bólowego?
reklama
allaa
Sylus wspolczuje bardzo, bardzo mocno. Trzymaj sie dzielnie.Moze jutro bedzie lepiej. A potem to juz bedziesz zdrowiutka