reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hanka3450 - witaj!Dobrze, że z dzidzią wszystko dobrze!I tak będzie już do końca:)

ilonka26 - to pracowite następne 2 dni się zapowiadają!

kasiamaj - ja wyśle:)

agnieszka0240 - koniecznie do lekarza!A teraz do łóżeczka się wygrzać!!!

Motyl12 - witaj:)Fajnie, że się odzywasz.. Córcia rośnie jak na drożdżach:) A Kinia nadal w dwupaku!

kaska0201 - to kolejny pracowity cykl przed Wami!!!

GosiaLew - witaj!

just - też kciuki trzymam za II kreseczki!!!

A mnie tak kręgosłup dziś boli, że nie wiem..więc kłade się spać!!!
Dobrej nocki i do jutra!!!

reklama
Haniu w koncu sie odezwalas...Swego czasu upominalam sie o Ciebie...hihi.Ciesze sie ze u Ciebie ok.
Pamietaj,ze masz miec same pozytywne mysli.Buziaki

Staram się:tak: A dzisiaj się przyjrzałam i mamy dwa tygoenie różnicy w terminie porodu. Ciekawe, która będzie pierwsza "na mecie":-D

Hanka3450 - witaj!Dobrze, że z dzidzią wszystko dobrze!I tak będzie już do końca:)
Dzięki za miłe słowa. Byłam pewna, że nikt mnie już tutaj nie pamięta, a dostałam słowa otuchy jak zawsze :-)

witam was kochaniutkie, mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietace :eek::eek::eek::eek:

ja narazie rzucilam sie w wir pracy, ostatnie czasy sa dla mnie najgorszym sprawdzianem pod sloncem :no::no::no::no:

nie nadaje sie do zycia :no::no::no::no:

jak tam nasze przyszle mamuski, mam nadzieje ze od mojej ostatniej wisyty nikt nowy sie nie pojawił :no::no::no:

Cześć Dziewczyny.

Haniu ja Cię bardzo dobrze pamiętam. Jak zniknęłaś to "krzyczałam" tu na forum za Tobą, ale bez rezultatu :-( Cieszę się, że wszystko w porządku. I trzymam kciuki, by do grudnia i po grudniu wszystko było w najlepszym porządku :-)

Natalineczka Ciebie też pamiętam. Mam nadzieję, że teraz zaświeci już dla Ciebie słońce. Życzę Ci tego z całego serca :-)

Kasiu no przykro mi, że przyszła @... Ale co się odwlecze... ;-)

JUST79 I CO I CO I CO???????? :-)

OLA81 czy Ty już nas nie lubisz? ;-(

Cześc kochane.
Just......gdzie jesteś? ??????????

Miłego dnia.....
Musze się Wam pochwilić, że ja ostatnio mało sypiam...bo przez pół nocy pracujemy nad dzieciątkiem...i teraz w pracy mi głowa leci....:eek:

reklama
Do góry