reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Dziewczyny, ja na szczęście mam bolesny tylko pierwszy dzień@ a potem to już jest ok, zresztą @ trwa u mnie 4 dni i mam skąpa, więc naprawde nie marudzę:-)
slodziutka_e
Fanka BB :)
Aguś okropna tzn jaka?????
muffy - ogumienie bleeee
muffy - ogumienie bleeee
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Edytko, a mówił Ci jakie badania mozna teraz zrobic, zanim bedziesz znowu w ciąży?? Bo ja sie tak nad tym zastanawiam, mój lekarz tez mówił mi, ze robienie tych badań jest narazie bez sensu, powiedział, ze mogę zrobić Toxo, ale tylko Igg, ale i tak napewno juz przechodziłam, bo odkad pamiętam miałam zawsze kontakt z kotami.
slodziutka_e
Miruś to superowo masz.. ja taką miałam jak byłam na plasterkach... ale teraz znów ból i zgrzytanie zębów
Dziewczyny dzisiaj gadałam z moim ukochanym i On pytał się mnie czy nie warto by było wrócić na te 6 miechów do plasterków.. bo w ogumieniu to bezsens..a bez troszkę juz strach (tzn jeśli rozumiecie nie ma takiej przyjemności i swobody w działaniu) więc zastanawiamy się czy nie wrócic do plastrów i czy są jakieś temu przeciw wskazania... a rozmowa zaczęla się już po dwóch ginkach więc do trzeciego nie prędko mi iść
Dziewczyny dzisiaj gadałam z moim ukochanym i On pytał się mnie czy nie warto by było wrócić na te 6 miechów do plasterków.. bo w ogumieniu to bezsens..a bez troszkę juz strach (tzn jeśli rozumiecie nie ma takiej przyjemności i swobody w działaniu) więc zastanawiamy się czy nie wrócic do plastrów i czy są jakieś temu przeciw wskazania... a rozmowa zaczęla się już po dwóch ginkach więc do trzeciego nie prędko mi iść
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Słodziutka....sorki za wyrazenie ale taka "skrzepowata"...
Mirka to tylko sie cieszyć...ja chyba zwariuję mam nadzieje,że jakos ja przetrwam....brrrrrry
Mirka to tylko sie cieszyć...ja chyba zwariuję mam nadzieje,że jakos ja przetrwam....brrrrrry
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Gumki są do d***. a nawet nie do tego
slodziutka_e
Miruś - wkońcu jakieś dwie podobne rozumowanie lekarzy?? nie sądzisz?
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Ja do swojego mam zaufanie, odrazu moi mówił, że coś jest nie tak, nie ukrywał tego przedemna, więc wie co robi...
reklama
Mika- pozazdroscic
Slodziutka- precz z gumami!!! ;-) Ja w swoim zyciu uzylam moze z 5 gum... moze nie powinnam tego mowic, wszyscy teraz trabia o uzywaniu tego swinstwa(HIV itp.,itd) ale mnie mikt nie przekona, ze w tym jest przyjemnie...zwlaszcza jak sie ma dlugo jednego partnera to mozna sobie odpuscic! Za to trulam sie 9 lat antykopami
Slodziutka- precz z gumami!!! ;-) Ja w swoim zyciu uzylam moze z 5 gum... moze nie powinnam tego mowic, wszyscy teraz trabia o uzywaniu tego swinstwa(HIV itp.,itd) ale mnie mikt nie przekona, ze w tym jest przyjemnie...zwlaszcza jak sie ma dlugo jednego partnera to mozna sobie odpuscic! Za to trulam sie 9 lat antykopami