reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny, ja na szczęście mam bolesny tylko pierwszy dzień@ a potem to już jest ok, zresztą @ trwa u mnie 4 dni i mam skąpa, więc naprawde nie marudzę:tak::-)

Edytko, a mówił Ci jakie badania mozna teraz zrobic, zanim bedziesz znowu w ciąży?? Bo ja sie tak nad tym zastanawiam, mój lekarz tez mówił mi, ze robienie tych badań jest narazie bez sensu, powiedział, ze mogę zrobić Toxo, ale tylko Igg, ale i tak napewno juz przechodziłam, bo odkad pamiętam miałam zawsze kontakt z kotami.

Miruś to superowo masz.. ja taką miałam jak byłam na plasterkach... ale teraz znów ból i zgrzytanie zębów :baffled:

Dziewczyny dzisiaj gadałam z moim ukochanym i On pytał się mnie czy nie warto by było wrócić na te 6 miechów do plasterków.. bo w ogumieniu to bezsens..a bez troszkę juz strach (tzn jeśli rozumiecie nie ma takiej przyjemności i swobody w działaniu:laugh2:) więc zastanawiamy się czy nie wrócic do plastrów i czy są jakieś temu przeciw wskazania... a rozmowa zaczęla się już po dwóch ginkach więc do trzeciego nie prędko mi iść:-D

reklama
Mika- pozazdroscic :tak:

Slodziutka- precz z gumami!!! :-D:-D:-D;-) Ja w swoim zyciu uzylam moze z 5 gum...:baffled: moze nie powinnam tego mowic, wszyscy teraz trabia o uzywaniu tego swinstwa(HIV itp.,itd) ale mnie mikt nie przekona, ze w tym jest przyjemnie...zwlaszcza jak sie ma dlugo jednego partnera to mozna sobie odpuscic! Za to trulam sie 9 lat antykopami :no:

Do góry