reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

AS trzeba wierzyć że szybko się podkuruje zrobią operację i będzie wszystko ok

a ja cały dzień przesiedziałam z R w domku po moich porządkach zabrakło mi sił na jakiekolwiek wyjście
zaraz chyba zmykam spać bo oczy mi się kleją ale to chyba przez ten system wstawania z Wercią do szkoły

reklama
Witam wieczorowo,
Kaska ja też jestem dziś wymęczona, przez prawie cały dzień byłam pomagierką dla mojego P. przy montowaniu mebli w kuchni. Postęp jest. Jutro mam fajne zadanie i za śrubkami będę jeździć.

Selenko śliczna ta twoja Magdusia i jaka już duża.

Agnieszka teściową się nie przejmuj, wychodziłaś za mąż za męża a nie za teściową, zawsze możesz jej do domu nie wpuścić jakby co ;-)

Ola ja wierzę, że będzie dobrze.

Karola czekamy tu na Ciebie.

As nawet nie wiem co to jest generator parowy, ale gratuluję posiadania czegoś takiego. Mam nadzieję, że z Twoją teściową będzie lepiej.

reklama
Jestem z rana:-) nic ciekawego -słonko nieśmiało wygląda zza chmur i jest nadzieja na ladny dzień. Za chwilę lecę szukać apteki (nie tak szukać bo mam za rogiem ale jak będzie zamknięta to S wyruszy na łowy;-)).

Ilonka tak trzymać:tak: i oby ten dobry nastrój nie uległ zmianie za co trzymam kciuki:-) egzamin zaliczysz bez problemu -widziałam to dziś we śnie;-)

Ruda gratulacje dla siostry -kciuki i modlitwy ma załatwione:tak: co do piwek i płaczu -tak bywa. Ja podobną scenę -choć prowokowaną zrobiłam na ślubie brata S (panna młoda w ciąży -pierwsza wizyta u gina 5tc druga 25tc:eek:). Siostra S zaczęła po paru głębszych uświadamiać mnie że przecież nic się nie stało, lepiej teraz niż później itp itd. Piany dostałam i skończyłam z rykiem i histeriami wesele:zawstydzona/y: życie. U karoli ok -maluch ma 1 cm krwiak może się wchlonie

Kasiu ja też czasem w wir sprzątania wpadam ale to bardzo CZASEM:-)

Gosiu -Zakopane tydzień czasu. Po Zakopcu miało być morze jakieś ciepłe ale nie chcemy ryzykować latanie i obce kraje więc morze nad Bałtyk do znajomych pojedziemy;-) a tak sobie obiecywałam że zaliczymy Majorkę albo Teneryfę -no cóż może w trójkę w 2011:tak:

Agniesia82 napisałam co wiedziałam a penprogsteron jak pisze Ilonka 21-23dc:tak: ja miałam za niski -mój gin powiedział że się unormuje i nic nie przepisał choć myślałam o luteinie albo duphastonie. Poszłm do innego -przepisał luteinę ale recepta wylądowałą w koszu bo ufałam swojemu ginowi -miał rację samo wszytko wróciło do normy:tak:

Oluś mam nadzieję że odpuszczenie zaowocuje fasoką jak w 80% przypadkach na tym forum:tak: lekarze jak nie mają pomysłu to wymyślają już wszytkie okropności. Mojego wujka cięli bo miał raka jelita -po operacji mu dawalki 3 miesiące życia bez operacji wogóle:no: jak go rozcieli to się okazało że guż rakowy to po prostu ropa bo wbiła mu się ość z ryby:szok: wyczyścili i jest zdrowy jak ryba:-) te stresy z wyrokami dobiły go najbardziej -już żegnał się z życiem:wściekła/y:

Selenko mądrze powiedziane a Magdusia piękna -radosna buźka aż ciepło się robi:-D

Wiolka świetnie ze impreza udana:-) A co go tak na odkurzanie wzięło:eek: przyznaj się tak mu dziamotałaś że zwlekł się z łóżka i dla spokoju poodkurzał:-D

Oluniaa
czekam na wieści z testowanka:tak:

As generator parowy:eek: mi się z sauną kojarzy;-) hmmm kaszka manna chyba S zaraz będzie musiał wstać i swojej fasolce i strączkowi (tak zostałam nazwana na cześć fasolki) zrobić:-) rymam kciuki za teściową:tak:

Agnieszka powiedz teściowej żeby spadała;-)babsztyl i tyle nie ma się co martwić młotkiem -pisz lepiej jak się czujesz:tak:

Uciekam dalej ;-) i życzę każdej z Was miłej niedzieli:-D

Do góry