mazia 24
Aniołek[*] 07.01.2009
ja i tak bede trzymać za ciebie kciuki i mam nadzieje ze twoje posty bedą bardziej wesołe:-)Mazia, ja na razie trzymam kciuki za wszystkich poza sobą Bo ostatnio koleżanka z pracy sprowadziła mnie troszkę na ziemię. Poleciła jeszcze skontrolować cytomegalię czy spada i na jakim jest poziomie, bo mój wysoki wynik świadczył jednak o przebyciu choroby w czasie ciąży, co musiała mi powiedzieć koleżanka z pracy, a nie lekarz. Szkoda słów na lekarzy!!!
dla twojego aniołkaWitam wszytskich
czytam wasze posty i chyba pierwszy raz gdzies zapala sie u mnie nikla iskierka nadziei, że może i mi za drugim razem się uda i bede mogła wam się pochwalic fasolką...
Na razie mnostwo badan przede mną, mam nadzieję że wszystko okaże się ok i będę mogłą znów starac sie o dzieciatko... choc dopiero minely 2 miesiące od tak bolesnej straty wierze dzięki wam, że kiedys sie uda...
Gorąco pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie rosnące brzuszki i za te ktore juz wkrotce zaczna rosnac
[*] zostań z nami bedzie ci łatwiej tutaj dziewczyny naprawde są wspaniałe i zawsze wiedzą co powiedzieć żeby sie lżej na serduszku zrobiło
szkoda że nie w tym miesiącu ale dobra seria trwa wiec dziewczyny do dzieła bedzie dobrze przytulanki z mężem to fajna sprawa ja już tego niepamiętam już prawie pięć miesiecy bez przytulanek wiec dziewczyny przytulajcie ile tylko możecieDziewczyny, zrobiłam drugi test. Jedna wyraźna krecha. Nie będzie dzidzi. Nie teraz :-)