mazia 24
Aniołek[*] 07.01.2009
ja i tak bede trzymać za ciebie kciuki i mam nadzieje ze twoje posty bedą bardziej wesołe:-)Mazia, ja na razie trzymam kciuki za wszystkich poza sobąBo ostatnio koleżanka z pracy sprowadziła mnie troszkę na ziemię. Poleciła jeszcze skontrolować cytomegalię czy spada i na jakim jest poziomie, bo mój wysoki wynik świadczył jednak o przebyciu choroby w czasie ciąży, co musiała mi powiedzieć koleżanka z pracy, a nie lekarz. Szkoda słów na lekarzy!!!
![]()
dla twojego aniołkaWitam wszytskich
czytam wasze posty i chyba pierwszy raz gdzies zapala sie u mnie nikla iskierka nadziei, że może i mi za drugim razem się uda i bede mogła wam się pochwalic fasolką...
Na razie mnostwo badan przede mną, mam nadzieję że wszystko okaże się ok i będę mogłą znów starac sie o dzieciatko... choc dopiero minely 2 miesiące od tak bolesnej straty wierze dzięki wam, że kiedys sie uda...
Gorąco pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie rosnące brzuszkii za te ktore juz wkrotce zaczna rosnac
![]()
[*] zostań z nami bedzie ci łatwiej tutaj dziewczyny naprawde są wspaniałe i zawsze wiedzą co powiedzieć żeby sie lżej na serduszku zrobiło
szkoda że nie w tym miesiącu ale dobra seria trwa wiec dziewczyny do dzieła bedzie dobrze przytulanki z mężem to fajna sprawa ja już tego niepamiętam już prawie pięć miesiecy bez przytulanekDziewczyny, zrobiłam drugi test. Jedna wyraźna krecha. Nie będzie dzidzi. Nie teraz :-)