reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jest internet:-)
Przyszłam szybciej do domu, trochę posprzątałam i czekam aż S przyjedzie i uciekamy :tak:coś mam nie taki humor ale tłumaczę sobie że zaraz mi przejdzie;-) musze za niedługo założyć suwaczek z wagą coby się trochę kontrolować;-)

Just
dziękuję -pewnie że milimetr po milimetrze i będzie duża dzidzia:tak: a kropek póki co podobny do tatusia -domaga się piwa cały czas, jem wszystko co ostre do łez i nic słodkiego więc to ponoć na chłopczyka ALE nikt nie mówił że nie ma wyjątków a mi jest wszystko jedna!!!:-D cieszę się że w domu lepiej -cóż ktoś musi zdjąć koronę i wyciągnąć rękę.

Mazia oczywiście że tu nie chodzi o to kto jest lepszy a kto gorszy tylko ja modlę się o każdy dzień, cieszę się kiedy lekarz mówi że jest ok, myślę i wierzę ze wszystko będzie cudownie a tam tylko a może coś jest nie tak bo boli, a może nie tak bo nie boli... oszaleć można:no: ale my wiemy że będzie dobrze i nie słuchamy ich prawda:tak:

Kasiamaj bo to jest jajeczkowanie!!! od zabiegu liczy się cykl więc od 30stego to dziś 16dc więc.... czekaj na @ jeszcze troszkę.;-) i Ty naprawdę słuchasz w tej materii lekarza? ja mogłam nie bigać, nie kąpać się w wannie itp itd ale takich rzeczy to by mi nigdy nie zabronił:szok:

Ilonko
masz racje -mamy inny poziom świadomości tylko nie wiem jak można tracić każdy dzień na histerię i martwienie się -to okropne:no:

Patrycjaa
ja mam na imię Agata. Gratuluję zbliżającego się ślubu:tak: zostało już niewiele czasu więc zabieraj się za ostatnie przygotowania!!!

Nikki cieszę sie jak wariatka!!! myślałam że tym razem poczekam z powiadomieniem świata ale nie!!!:-):-):-) już wiedzą prawie wszyscy bo przecież teraz będzie już dobrze!!!

GosiaLew ja też sobie tłumaczyłam że pochłaniam jedzenie bo jestem przed @ i przemeblowuję biuro swoje bo jestem przed @ i sprzątam kurze bo jestem przed @. A co się okazało przenoszenie mebli nie było na @ i hałwa nie była na @ cóż... mi test w dzień spodziewanej @ nie wyszedł ale wiedziałam że coś nie tak -brzuch bolał i ten śluz biały -ja poczekam i cieszę się w duchu -to byłby cudowny wysyp kwietniówek:-D:-D:-D:-D:-D

Carri oczywiscie że pamietamy o Tobie:tak: i tęsknimy za tłustym drukiem na forum:-D dziękuje dziękuję i liczę na Twoje kciuki:-p:-p:-p

Malina mam nadzieję że cos da -to fluidki są same -kiedys mama sówka takie przesyłała i na mnie poskutkowało i oby na każdą z Was jak najszybciej też podziałało. :tak: czekam na kolejne mamusie:-)

Kasiu
jesteś bardzo dzielna!!! cieszę się ze się nie podłamałaś a ze robilaś testy to co? tak czułaś wiec robiłaś. Aha -a kiedy Ty palenie rzucasz? bo oczywiscie w listopadzie już nie palisz tak:cool2:

Agnieszko
ja czekam jeszcze na odpowiedź od Ciebie bo akoś chyba w akcji mi zaginęła pewna kwata:errr: dziękuję za kciuki -przyda się każda para a Ty możesz załatwić mi dwie:-D goście do pierwszej:szok:litości nie mają nad ciężarną kobietą i to jeszcze naukowcem:confused:

Gosia:) oby tak dalej oby kropeczek mój rusł i rusł -ale w sumie mamusia nie musi tak roznąć i rosnąć:eek: obym sie tylko w drzwi mieściła po ciąży;-) a co u Ciebie Gosiu -bo tak każdemu słówko powiedziałaś ale nie wiem jak Ty się czujesz. Gosiu jeśli lekarz pozwolił to na co chcesz czekać? jeśli masz wątpliwości to się nie staraj tylko baw -a czy wyjdzie czy nie to już nie Twoja decyzja będzi tylko losu:tak:

Karola
a jak Ty się czujesz? jak szok? bo w tym miesiącu pisałaś ze na luza -więc tak jak ja - i ja wyglądałam jak ta emotka :szok:

Olu też chyba sobie daruję to forum kwietnowe chyba ze cś się zmieni -bo jeśli się nie zmieni to dostana opr jedna po drugiej i się skończy. Ale tak to jest jak sie ma dużo czasu -dlatego chcę pracować bo też bym świrowała w domu!!! A jak Ty się czujesz? jakieś objawy:-p

Kinguś to ja nie wiem -taki mały brzusio na dziewczynkę?! to ponoć na chłopaka taki zgrabny:confused: a Ty masz taki superaśny:tak::tak: ja się zastanawiam jak ja w tą zimę będę wyglądała -jak gruby dziadek mróz:-):-) jak zakończenie szkoły?!

Daaa dziękuję i Tobie. A co do staranek przełożonych to dziś nie jest pryma aprylis i bez dobrej wymówki ja nie przyjmuję. Kasia przynajmniej ma komunię a na Twoje usprawiedliwienie czekam;-)

Wiolka tak to jest z tymi wynikami -wkurzają tylko i tyle!!! to odpczniesz jeszcze w domku:tak: że trzeba dużo chodzić to lekarz mi od razu mówił -ponoć lepiej się organizm oczyszcza -wiec koniec leniuchowania kochana i na spacer!!!

Kasikkz
pewnie że mały cud -z kropka rośnie taka cudowna istotka. Ty też się doczekasz i moze szybciej niż myślisz? trzymam kciuki żeby te rzeczy nie musiały za długo leżeć w szafie:-) czekasz 6 tygodni -to sprawa indywidualna ja słyszalam nawet o 9 tygodniach ale zapytaj lekarza kiedy przyjdzie i niech zobaczy czy wogóle przyjdzie;-)

Mamo sówki pamiętam jak suwaczek dopiero co zamontowałaś to 4 tc był a to już taki duży dzidziuś!!! cudownie!!!

Nikki nie martw się moze ma taki cięższy dzień maluch -jakbym ja musiała codziennie w brzuszku wariwać to też bym sobie jeden dzień odpoczęła... może do gina idź jak się martwisz -uspokoi Cię troszkę i nie przejmuj się:tak:

Koti co u Ciebie?

Lenka zapnij wszystko na ostatni guzik i miłej imprezy a my poczekamy na Ciebie i zdjecia z weselicha:-D:tak:

Martusionek
bardzo mi przykro z powodu przyjaciela -pieska:-( dziękuję za gratulację

Asiu co do testów to w nie nie wierzę już -idź na betę!!!!

My już wyjeźdźamy -odezwę sie w poniedziałek i czekam na wieści od Gosi wtedy i od Asi oczywiscie i ilonka też coś tak narzeka więc czekam:-D Będę na Nas uważała
Całuski dla wszystkich niewymienionych dziewczyn!!!!!

reklama
Dzień dobry :-):-)
Mam jeszcze jakieś upławy śluzu z czymś, ale mówi, że nie ma to charakteru zapalnego, ale mam dużo chodzić itp.. no i z przytulanek nici az do pierwszego @!!
To dobrze, że nie ma żadnego zapalenia :tak:
Kinguś masz śliczny brzuszek, zgrabniutki :)
Dzięki :-)

Dziewczyny meldujemy się po wizycie:-) wszystko w porządeczku Sóweczka ma 71mm i nowy termin to Walentynki,
Super no i jaki romantyczny termin :tak::tak: A fotka śliczna :tak::tak:

Ja mam dziś kiepski dzień, maluch nie chce kopać i się martwię, do tego chore sny....:no::no:
Moja też ma czasem mniej ruchliwe dni.
Ja się wtedy śmieje, że przygotowuje się do ataku. Zobaczysz jutro Cię podwójnie skopie ;-)

okazuje się że jestem w 4tygodniu i 1dniu ciąży nasze maleństwo ma 0.39mm i widziałam je dzisiaj na monitorku
Gratuluję :-D:-D:-D:-D:-D
Może jutro zrobię.
.
I co zrobiłaś???

Mam nadzieje że wszystko już będzie dobrze a wczoraj straciłam swego największego kudłatego przyjaciela:-( umarł mój piesek był już stary i schorowany ale M kupi drugiego cały czas ryczę i strasznie mi go brakuje...
Przytulam mocno

Myślicie, że powinnam zrobić 2 test? Zważając, że @ był taki jak zwykle, a pierwszy był negatywny???
Ja bym powtórzyła.
Mi pierwszy test wyszedł negatywny. Później chciałam się upić z rozpaczy i wino jakoś nie wchodziło i dopiero po tygodniu odważyłam się drugi test zrobić.

kasikz a na jakiej ulicy mieszkasz?? Ja mam znajomcyh na Pełczyńskiego to też chyba gdzieś koło lotniska?

Ja na osmańczyka. A pełczyńskiego jest troche dalej. Ale w sumie jakby sie uprzeć to też można powiedzieć że nie daleko:)
Ja przez 20 lat mieszkałam na bemowie tyle, że bliżej radiowej:tak::tak:

Kinguś to ja nie wiem -taki mały brzusio na dziewczynkę?! to ponoć na chłopaka taki zgrabny:confused: a Ty masz taki superaśny:tak::tak: ja się zastanawiam jak ja w tą zimę będę wyglądała -jak gruby dziadek mróz:-):-) jak zakończenie szkoły?!

My już wyjeźdźamy -odezwę sie w poniedziałek i czekam na wieści od Gosi wtedy i od Asi oczywiscie i ilonka też coś tak narzeka więc czekam:-D Będę na Nas uważała
Ostatnio dostałam zdjęcie intymne mojej niuni ;-);-)
Udanej zabawy ;-);-)

Ja byłam dziś u ginki na wizycie. Wszystko dobrze pozamykane :-D:-D:-D
Wyniki w miarę jeszcze poniżej normy ale się zbliżamy do normy;-)
No i 6 kg na plusie;-)

Agatko u mnie objawów brak. Sa jedynie na @ czyli ból brzuchola i biały śluz. To tyle.

Kinguś kochana świetnie że wszystko ok. A Kinia wszystko nadrobi wymiarowo :-)

Ostatnia edycja:
Mazia, ja na razie trzymam kciuki za wszystkich poza sobą :) Bo ostatnio koleżanka z pracy sprowadziła mnie troszkę na ziemię. Poleciła jeszcze skontrolować cytomegalię czy spada i na jakim jest poziomie, bo mój wysoki wynik świadczył jednak o przebyciu choroby w czasie ciąży, co musiała mi powiedzieć koleżanka z pracy, a nie lekarz. Szkoda słów na lekarzy!!!

Agatko jak sobie przypomnę siebie w pierwszej ciąży, to chyba też taka byłam rozhisteryzowana jak dziewczyny z tych forum ciążowych, więc chyba troszkę je rozumiem
Najważniejsze, ze my teraz na to wszystko inaczej troszkę patrzymy

Kinguś, ciesze się, ze z wami wszystko ok

Ola81, Agatka też miała takie objawy i jest w ciąży :)

Witam wszytskich:)
czytam wasze posty i chyba pierwszy raz gdzies zapala sie u mnie nikla iskierka nadziei, że może i mi za drugim razem się uda i bede mogła wam się pochwalic fasolką...
Na razie mnostwo badan przede mną, mam nadzieję że wszystko okaże się ok i będę mogłą znów starac sie o dzieciatko... choc dopiero minely 2 miesiące od tak bolesnej straty wierze dzięki wam, że kiedys sie uda...
Gorąco pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie rosnące brzuszki:) i za te ktore juz wkrotce zaczna rosnac :)

narfa - Witaj!na pewno się uda:)Nigdy nie można tracić nadziei!Każda z nas wierzy że kiedyś będzie tulić swoje maleństwo!Dla Twojego Aniołka zapalam (*)

I zostań z nami, wierz mi, ja tu jestem krótko, a już tyle dobrej energii i nadziei na mnie spłynęło!Razem raźniej!

Ola 81 - właśnie Agataka o takich objawach u siebie pisała:)Więc może i Ty do kwietnióweczek dołączysz:) Bardzo Ci tego życzę!:)

Pozdrawiam:)

Dziewczynki wszystko sie okaże. Ale narazie nie goraczkuje. Zobaczymy:-)

Narfa witaj i dla Twojego Aniołka
[*]. Zostań tu z nami, zawsze raźniej i jedna druga rozumie. Każda z nas doczeka sie maleństwa. Tylko trzeba czasu.

reklama
Do góry