reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny mam pytanie, bo zapomniałam zadzwonić do lekarza, a jutro chcę do niego iść...na wypisie ze szpitala z 20 lipca mam, że zalecane jest zrobienie badań na toksoplazmę, różyczkę, cytomegalię i chlamydię...ale jak dzwoniłam do lekarza umówić się na wizytę to nic nie mówił, że mam to zrobić...myślicie, że i tak mogłabym jutro to zrobić, żeby wyniki mieć na wizytę???

Chodzi o zrobienie badań bez skierowania
biggrin.gif
bo jutro musiałabym jechać na 7 do laboratorium i nie wiem co robić???
confused.gif

reklama
hej
ja już nic nie rozumiem mam śmiać się czy płakać myślałam że @ przyszła tzn. coś tam się na papierze pojawiło koło południa i od tamtej pory nic
ZWARIUJE a jeszcze rano test robiłam i chyba była jedna kreska

MAMO SÓWKO jeśłi chcesz mieć spokojną główkę to może jednak warto zrobić sobie te badanka chociaż odpłatnie aczkolwiek lekarz ci pewnie da skierowanie ale płatnie zawsze szybciej bo pewnie rano zrobisz a popołudniu wyniki będą

a do lekarza chodzisz prywatnie?bo ja jak dostałam z prywatnego gabinetu skierowanie to i tak musiałam płacić... więc na jedno by mi wyszło ze skierowaniem czy bez!a na wizytę warto chyba iść już z wynikami!

Dobry wieczór wszystkim;-)
ale trzeba ponadrabiac jak sie troche opusci:tak: to sie potem czyta i czyta i........
szkoda że w pracy nie moge być na bieżąco:-(
szefowa by dala po łebie, chociaz dobra i chwilka jak myknie gdzies na moment:tak: jutro postaram sie zaglądnąć zeby lekturki nie opuścic:-)
znowu sie dowiedziałam ze znajoma tez sie stara [jakoś teraz wszyscy oszaleli na tym punkcie łącznie ze mna oczywiście] tylko juz a moze dopiero 8 miesiecy i nic ale tez jest twarda i sie nie poddaje:-)
a jezeli chodzi o zrzucanie to ja tez bym co nieco komu chętnemu oddała:tak:
niby w ciązy i tak sie przytyje ale jak mniej przed ciążą to lepiej i w czasie i po:tak:

W końcu bedzie i u nas maleństwo. Nic na siłe. Juz to zrozumiałam od kilku miesięcy. Może my będziemy mamy majowe, a jak nie to i czerwiec piekny miesiąc.
Ja tez tak myślę ze i na nas przyjdzie czas. Oby tylko jak najszybciej i z pozytywnym rozwiązaniem przeciez nie ma innej opcji:tak:
ja chciałam drugie na kwiecień bo pierwsze woziłam w październiku i nic........
teraz twierdze ze kazdy miesiąc dobry:tak:

a tak a propos zaciążania, to ostatnio zdałam sobie sprawę, ze psychicznie jestem już gotowa na starania i w sumie zastanawiam się czy czekać do stycznia czy też zacząć wcześniej
czy byłoby grzechem jakbym wcześniej zaciążyła?

Zadnym grzechem by nie było :tak: jak tylko tak czujesz to działaj:-)
mojej kumpeli tez gin kazał poczekac to mu powiedziała ze dość długo czekała i juz nie ma na co i teraz córusia rośnie jak na drozdżach:tak:
owocnych staranek zyczę:-D

a jednak przyszła@
no trudno nie można mieć wszystkiego
R stwierdził że może to jakiś znak że jeszcze nie czas smiał się "trampki na brata wesele jednak Ci się przydadzą"
to fakt staranka zawieszone(na jakies trzy miesiące) teraz tylko przytulanki bezpieczne
może faktycznie nie pora na mnie poczekam aż Wasze dzidziusie się pojawią na swiecie może któraś się ubrankami podzieli;-)
może za bardzo chcemy i dlatego się nie udało
no cóż takie jest życie i trzeba się z tym pogodzić
kibicuję każdej z Was i czekam na nowe fasolinki
może warto jakoś lepszą pracę znaleźć
nie wiem na razie o tym nie myślę a przynajmniej się staram
zmykam spać
dobranoc kochane
bez Was bym przez to wszystko tak spokojnie nie przeszła
dziękuję ze jesteście

Witam po tygodniowej nieobecnosci i o 10 kilo lrzejsza:-D.Nie doczytan co t=sie działo ale mam nadzieje ze nic złego:tak:.Wpadłam tylko na chwile zeby przedstawic Wam córeczke.I powiedziec ze na razie jest grzrczna ale cyce i pupa dalej bolą wiec długo nie posiedze.

reklama
MOTYLKU aż się wzruszyłam normalnie pobeczałam Veronica cudeńko najpiekniejsze
hmm mąż tez fajny;-)
kochaniutka wypoczywaj ale nie zapominaj o nas
trzymajcie się cieplutko dziewczyny

aha na cyce okłady a na pupe masaż
buziaczki od cioci kasi dla maleństwa

Ostatnia edycja:
Do góry