reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej dziewczyny ja tylko na chwilkę.

Motylku piękna córunia.
Kaska0201 mi też miesiączka się spóźnia. To będzie trzecia a każdy cykl ma inną długość. Ile Ci się w końcu spóźniła? Bo trochę na pewno. Może przez nerwy i stres się spóźniła. Na pewno będziesz miała dzidzię i pewnie jeszcze szybciej zaciążysz ode mnie ;-).

Ilonka 26 ja też zastanawiałam się czy czasem nie rozpocząć starań wcześniej, ale bym musiała od października zrobić przerwę, czyli zostaje tylko wrzesień na staranka. Więc chyba jednak poczekam do końca stycznia.

Olu81 każda z nas w końcu zostanie mamą. Czego Tobie, sobie i innym kobitkom życzę.

Agnieszka0240 trzymam kciuki za pomyślną wizytę u lekarza

Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

hej hej melduje, ze zyjemy. u nas ciezko bo po kolejnej klutni z moja walnieta tesciowa stracilam pokarm. musze karmic malego sztucznym mlekiem, a on chce jesc co godzine mimo, ze daje mu juz wiecej niz innym dziecia w jego wieku. w zeszlym tyg wazyl juz 5,300 (na plusie 0,700 w tydzien) jestem ciekawa ile ma teraz jutro przyjdzie polozna to pewnie sie dowiem.
przepraszam, ze ostatnio nie pisalam, ale nie bylo kiedy i nie wiedzialam zbytnio co mam pisac

pozdrawiam wszystkie
to co to za kobieta nie wie ze kobiety karmiącej nie wolno denerwować i ze to sie moze stać i co teraz jej wruczek musi sztuczne jeść jaet teraz zadowolona trzeba by było ja zapytać
a tak a propos zaciążania, to ostatnio zdałam sobie sprawę, ze psychicznie jestem już gotowa na starania i w sumie zastanawiam się czy czekać do stycznia czy też zacząć wcześniej
czy byłoby grzechem jakbym wcześniej zaciążyła?
grzechem to napewno nie jest i jak jestes gotowa i nie ma jakiś przeciwskazań medycznych to do dzieła ja bym do stycznia nie czekała ale to jest tylko twoja i twojego M decyzja

Witam po tygodniowej nieobecnosci i o 10 kilo lrzejsza:-D.Nie doczytan co t=sie działo ale mam nadzieje ze nic złego:tak:.Wpadłam tylko na chwile zeby przedstawic Wam córeczke.I powiedziec ze na razie jest grzrczna ale cyce i pupa dalej bolą wiec długo nie posiedze.
WIELKIE GRATULACJE CÓRECZKI JEST ŚLICZNA I TWÓJ MĄŻ TEŻ NICZEGO SOBIE
Dzien Dobry dziewczynki:)
Szykuje sie do lekarza a potem prosto na kurs.Prosze o trzymanie kciukow:)
Odezwe sie po poludniu.

Motylku mala jest sliczna:)
trzymam kciuki i daj znać jak po wizycie

a jednak przyszła@
no trudno nie można mieć wszystkiego
R stwierdził że może to jakiś znak że jeszcze nie czas smiał się "trampki na brata wesele jednak Ci się przydadzą"
to fakt staranka zawieszone(na jakies trzy miesiące) teraz tylko przytulanki bezpieczne
może faktycznie nie pora na mnie poczekam aż Wasze dzidziusie się pojawią na swiecie może któraś się ubrankami podzieli;-)
może za bardzo chcemy i dlatego się nie udało
no cóż takie jest życie i trzeba się z tym pogodzić
kibicuję każdej z Was i czekam na nowe fasolinki
może warto jakoś lepszą pracę znaleźć
nie wiem na razie o tym nie myślę a przynajmniej się staram
zmykam spać
dobranoc kochane
bez Was bym przez to wszystko tak spokojnie nie przeszła
dziękuję ze jesteście
A może tak będzie ze jak staranka zawieszone to własnie wtedy fasolka przyjdzie :tak: często tak jest jak sie troche odpusci jednak psychika nasza lubi płatac figle i czasami robi na odwrót;-) mi tez tutaj dobrze z Wami jakoś tak lzej ze człowiek nie sam i podobne problemy dookoła nas:-);-) jak to któras powiedziała w kupie raźniej i tak trzymac:-D
Motylku śliczna dziewczynka, gratuluję;))
Agnieszka 0240 jak kazałaś trzymam kciuki;))
pozdrawiam słonecznie chociaż u mnie deszczowo;-)

grzechem to napewno nie jest i jak jestes gotowa i nie ma jakiś przeciwskazań medycznych to do dzieła ja bym do stycznia nie czekała ale to jest tylko twoja i twojego M decyzja
na razie nic więc nie jest postanowiono, będzie co ma być :)
stwierdziłam, ze nie będę się nastawiać na żaden termin starań, bo to do niczego nie prowadzi i jeszcze bardziej się nakręcam, więc niech się dzieje wola nieba :)

Aguś trzymam kciuki za wizytkę, musi być ok

Motylku córa prześliczna, niech zdrowo rośnie

Kaska
, szkoda ze jednak @ przyszła, ale zobaczysz będziesz się cieszyć za niedługo z II kreseczek, zobaczysz

Malinka
, bo ci lekarze czasami tak z założenia każą poczekać pół roku, ale wydaje mi się, ze jak człowiek jest zdrowy i wszystko dochodzi do siebie nawet po 2 miesiącach, to na co ma czekać pół roku, na starość??

Pozdrowienia dla wszystkich

Motylku, Mała jest śliczna :-)

Trzymam kciuki za Was wszystkie i te zafasolkowane, i te czekające na swoją fasolkę, i te u których z fasolek wyrosły już śliczne bobasy, a sama póki co odmeldowuję się do odwołania. Jak temat starania się o dzieciaczka będzie u mnie aktualny to wrócę

Trzymajcie się ciepło! :tak:

GOSIA @ nie spóxniała się tylko ja fiksowałam i właśnie ta czwarta teraz przyszła idealnie po 28 dniach ale jest dziwnie nie podoba mi się to
niby jest ale jakby jej nie było

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry