wiolka_1982
Fanka BB :)
Motylku, śliczną masz córunię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to co to za kobieta nie wie ze kobiety karmiącej nie wolno denerwować i ze to sie moze stać i co teraz jej wruczek musi sztuczne jeść jaet teraz zadowolona trzeba by było ja zapytaćhej hej melduje, ze zyjemy. u nas ciezko bo po kolejnej klutni z moja walnieta tesciowa stracilam pokarm. musze karmic malego sztucznym mlekiem, a on chce jesc co godzine mimo, ze daje mu juz wiecej niz innym dziecia w jego wieku. w zeszlym tyg wazyl juz 5,300 (na plusie 0,700 w tydzien) jestem ciekawa ile ma teraz jutro przyjdzie polozna to pewnie sie dowiem.
przepraszam, ze ostatnio nie pisalam, ale nie bylo kiedy i nie wiedzialam zbytnio co mam pisac
pozdrawiam wszystkie
grzechem to napewno nie jest i jak jestes gotowa i nie ma jakiś przeciwskazań medycznych to do dzieła ja bym do stycznia nie czekała ale to jest tylko twoja i twojego M decyzjaa tak a propos zaciążania, to ostatnio zdałam sobie sprawę, ze psychicznie jestem już gotowa na starania i w sumie zastanawiam się czy czekać do stycznia czy też zacząć wcześniej
czy byłoby grzechem jakbym wcześniej zaciążyła?
WIELKIE GRATULACJE CÓRECZKI JEST ŚLICZNA I TWÓJ MĄŻ TEŻ NICZEGO SOBIEWitam po tygodniowej nieobecnosci i o 10 kilo lrzejsza.Nie doczytan co t=sie działo ale mam nadzieje ze nic złego
.Wpadłam tylko na chwile zeby przedstawic Wam córeczke.I powiedziec ze na razie jest grzrczna ale cyce i pupa dalej bolą wiec długo nie posiedze.
trzymam kciuki i daj znać jak po wizycieDzien Dobry dziewczynki
Szykuje sie do lekarza a potem prosto na kurs.Prosze o trzymanie kciukow
Odezwe sie po poludniu.
Motylku mala jest sliczna![]()
A może tak będzie ze jak staranka zawieszone to własnie wtedy fasolka przyjdziea jednak przyszła@
no trudno nie można mieć wszystkiego
R stwierdził że może to jakiś znak że jeszcze nie czas smiał się "trampki na brata wesele jednak Ci się przydadzą"
to fakt staranka zawieszone(na jakies trzy miesiące) teraz tylko przytulanki bezpieczne
może faktycznie nie pora na mnie poczekam aż Wasze dzidziusie się pojawią na swiecie może któraś się ubrankami podzieli;-)
może za bardzo chcemy i dlatego się nie udało
no cóż takie jest życie i trzeba się z tym pogodzić
kibicuję każdej z Was i czekam na nowe fasolinki
może warto jakoś lepszą pracę znaleźć
nie wiem na razie o tym nie myślę a przynajmniej się staram
zmykam spać
dobranoc kochane
bez Was bym przez to wszystko tak spokojnie nie przeszła
dziękuję ze jesteście
na razie nic więc nie jest postanowiono, będzie co ma byćgrzechem to napewno nie jest i jak jestes gotowa i nie ma jakiś przeciwskazań medycznych to do dzieła ja bym do stycznia nie czekała ale to jest tylko twoja i twojego M decyzja