reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

WIOLA ja nie wróciłam do pracy po zabiegu i mam podobną sytuację też nie chcę tam wracać miałam zwolnienie od 14 kwietnia i jestem do tej pory
właśnie wczoraj dostałam dokumenty na świadczenie rehabilitacyjne i chyba złożę jak dostane to posiedzę w domu jak nie to mam jeszcze trochę urlopu i się zwolnie zawsze coś znajde a nie moglabym patrzec przebywac z ludzmi ktorzy twierdza że wszystko sobie wymysliłam
lub że dobrze sie stało bo juz jedna kaleka w domu mi wystarczy

jesli nie czujesz sie na siłach to nie wracaj
mnie bardzo pomógł psychiatra i pomaga do tej pory
miałam straszne napady płączu złości agresji było tak że musiałam zanieść Wercie do sasiadki żeby jej krzywdy nie zrobic

płacz jeśli ci to pomaga płacz
ja do tej pory płacze za każdym razem kiedy ktoś znajomy mówi o ciąży dzieciach

przytulam Cię kochana i wiem co czujesz

reklama
Kasia, a zwolnienie wystawia Ci Twój ginekolog, czy jakiś inny lekarz?
Mam nadzieję że mój nie będzie mi robił problemu... w mojej pracy jest taka atmosfera, że lepiej nie pisać..no i nie miałabym siły jakby wszyscy patrzyli na mnie takim współczującym wzrokiem..

witajcie
ja tylko na chwilkę
jesteśmy dziś u dziadków w odwiedzinach....
wpadnę póżniej jak już wszystko sobie pozałatwiamy....

miłego dnia dla wszystkich
Coucou30.gif

pierwsze zwolnienie mialam ze szpitala potem od internisty ale pani doktor własnie wysłała mnie do psychiatry i od niego mam do tej pory
ginekolog może nie chcieć wystawić chyba ze wiesz ze ci wystawi

no to mnie trochę wystraszyłaś, myślę, że nie powinien robić problemu, ale teraz to już nie wiem.. najwyżej pójdę do jakiegoś internisty, tylko co w sumie miałabym mu powiedzieć..

Dzień dobry:-)
kingus jak będziesz jutro po USG to poprosze o jakieś zdjęcie Kini:-):-):-)
Jak zrobi jakieś zdjęcie to oczywiście wstawię:tak:

Kinguś-z tym ortopedą to jestem bardzo zadowolona bardzo miły ikonkretny lekarz-powiedział nam co i jak...że tak drobne wady postawy (Kubuś stawia stópki do środka jak idzie)
Ja też stawiałam do środka i dało się to skorygować:tak::tak:
Dobrze, że trafiliście ma dobrego lekarza.

witam dziewczynki :tak::-)
dzisiaj mam do załatwienia dokumenty w kancelarii parafii ...:blink:..a jutro jadę po odbiór sukn:-):-)i wiec nie będzie mnie na forum do niedzieli
Do zobaczenia ;-)

witaski
dziewczyny niech mi któraś kubeł zimnej wody na głowę wyleję bo zaraz oszaleję
Kasiu cóż mam Ci powiedzieć z całego serca życzę żeby to była fasolka.
A z drugiej strony nasza wyobraźnia też robi swoje, ja kiedyś miałam wszystkie objawy a jak robiłam test była I krecha to wszystko znikało.
Ale kiedyś była na forum dziewczyna, która od początku czuła, że jest w ciąży zaraz po zapłodnieniu miała wszystkie objawy ja sobie myślałam że na pewno przesadza że nie można tak wcześnie nic czuć ale okazało się że jednak była w ciąży.
Poczekaj cierpliwie do terminu, wiem jak trudno być w takim momencie cierpliwym;-);-)

aaa... i STARACZKI bedzie wysyp fasolek dzisiaj widzialam w jednym miejscu 8 Bocianow:szok: Tak wiec do roboty:-D
To chyba jakiś rekord :-D:-D

Asiu no spóźnia się 5 dni... ale nic z tego test zrobiony -krecha jedna i nie chce być inaczej. Nie mam zamiaru z uporem maniaka powtarzać co rano testu. Jeśli @ nie przyjdzie do wtorku -rano robię test i w środę lecę do lekarza bez względu na wynik bo to już będzie 40 dc.
I tak chyba będzie najlepiej.
Zdjęcia Kini są w moim albumie o tutaj
https://www.babyboom.pl/forum/member-kingus-34686-albums-malenstwo.html

Trzymajcie kciuki.
Trzymam kciuki:tak:

A my z R jedziemy o 13tej na półwysep, a dokładnie do Chałup, mamy tam swoją dłuuuuugą przyczepkę w około łóżka są lustra :-) dobre miejsce do staranek, dobry klimat, ale niestety :-(w przyczepie przez lipiec siedzi teściowa :dry:
Super:-) może nie będzie tak dużo sprzątania;-)

Nie wiem tylko w jakim okresie mogę teraz spodziewać się miesiączki:confused: Chciałabym jak najszybciej zajść w ciążę... Bardzo chcę mieć maleństwo:tak: nie wiem tylko czy to będzie możliwe tak szybko...
Ja już nie pamiętam ale chyba @ przyszła po około 40 dniach.

Ja do 12 mam zwolnienie, ale raczej jeszcze poproszę o dłużej, bo nie jestem gotowa wrócić do mojej pracy...zresztą wcale nie chciałabym już tam wracać, więc może wykorzystam zwolnienie na szukanie czegoś nowego..
Jak nie czujesz się na siłach to pewnie, że przedłuż zwolnienie.

KINGUŚ obejrzałam sobie album Kini co mogę powiedzieć po prostu MAŁE CUDO

a jeśli o mnie chodzi cierpliwość nie jest moją mocną stroną ale wczoraj byłam na zakupach i nie wlazłam do apteki po kolejny test więc może wytrzymam do środy

reklama
Do góry