reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dzieńdobry ja wpadlam sie tylko przywitac z jestem juz z rodzinka z Polsce:tak::-).Dorwalam kompa siostry i zkorzystalam z okazji.buziaczki dla was wszystkich;-).obiecuje ,ze jak bede mialam chwilke to poczytam co tam u was.

Selenka :-):-)!

13x13 masz rację kasę trzeba zbierać, kurcze myślałam, że to taka prosta strawa z dzieckiem, jak byłam nastolatką to myślałam jak łatwo można wpaść i być młodocianą mamą i jaka to tragedia ta ciąża ha ha ha... :dry:
Teraz to setki złotych idą na badania, wolałabym te pieniądze przeznaczyć nie wiem chociaż na dobre przedszkole dla malucha tak jak inne mamy... Eh.

A co do Kubicy to chyba jestem blisko, bo na razie nie mam swojego auta i jedżę, a raczej oswajam się się dużym autem mojego R, jadę 80km/h a on do mnie:
'No jedź jedź ciśnij ciśnij, musisz nauczyć się wchodzić w zakręty' :szok::sorry2::-D a ja taka biedna:
'No przecież jadę, jadę...' :zawstydzona/y:;-):sorry2:

Motylku wysyłam Ci dobre fluidki i nie mogę się doczekać !

Kaśka0102
no no no :-) a może w tym miesiącu się uda... :-D:tak::-D
ale z drugiej strony Ci powiem, że te objawy występują trochę później i zazwyczaj udaje się, gdy stracisz już tę czujność i dajesz sobie spokój, ale liczę, że moje myślenie będzie błędne i życzę Ci mdłości, częstego siusiania, zmęczenia i ochoty na kwaśne, słodkie, słone, ostre, tłuste :-):-):-)

Katarzyna888 zazdroszczę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Lenka29 Trzymam mocno kciuki!

A my z R jedziemy o 13tej na półwysep, a dokładnie do Chałup, mamy tam swoją dłuuuuugą przyczepkę w około łóżka są lustra :-) dobre miejsce do staranek, dobry klimat, ale niestety :-(w przyczepie przez lipiec siedzi teściowa :dry:
będę miała duuuużo sprzątania po niej :no: pod tym względem jest okropna,
no ale poza tym czeka na mnie z dwóch stron woda, z jednej zatoka, z drugiej otwarte morze z piękną plażą jak w Miami :-) i mam zamiar biegać codziennie i oczywiście się kąpać :tak: zadbam o swoje ciałko :-)
dobijająca jest ilość dzieci tam... bobaski, maluszki i wszystkie możliwe przesłodkie dzieci, zawsze jak tam jestem odczuwam brak dzieci w swoim życiu...

Ach no nic, idę pakować pościele, garnki, japonki :-) i do zobaczenia dziewuszki moje!
Jak wrócę to liczę na same dobre wiadomości!
:tak::tak::tak:

Witam:-) Kilka dni temu miałam wyłyżeczkowane dno macicy po poronieniu:-(
Nie wiem tylko w jakim okresie mogę teraz spodziewać się miesiączki:confused: Chciałabym jak najszybciej zajść w ciążę... Bardzo chcę mieć maleństwo:tak: nie wiem tylko czy to będzie możliwe tak szybko...

Witajcie po przerwie - wrocilam z Bieszczad nie do konca wypoczeta bo zycie towarzyskie i dzieci wymagaja poswiecen...:-D:-D:-D w kazdym razie jestem juz i bede do was czesciej zagladac...
U mnie dzis mija 4 tyg od zabiegu i na razie @ nie widac... ciekawe kiedy przyjdzie - mam nadzieje ze niedlugo...
Jeszcze musze jechac do szpitala po wynik hist-pat bo moj gin nie mogl go odebrac bo trzeba osobiscie a tak nie mam ochoty - tak na prawde to nie chce wiedziec co tam jest... pewnie nic nie wyjdzie jak poprzednio...myslalam, ze dzis pojade ale wlasnie zaczelo padac i siedze w domu...

Witam nowe forumowiczki i
[*] dla waszych malenstw...

karolina, Ja po poronieniu dostałam @ dokladnie po 28 dniach. Ale wiem ,że dziewczyny miały różnie. zalezy od organizmu. Witam na forum i zapalam światełko dla Twojego aniołka.
13x13, chwal sie jak masz czym i nie krępuj! Gratuluję! Zdolna bestia.
Magdusia jest kochanym dzieckiem, grzecznym i wmiarę pogodnym, biorąc pod uwagę,że jeszcze "nie kumatym". Każdej z was takiego dziecka zyczę.
Pogodnie dziś we Wrocku.. Nadal walczę z remonem, dziś kolejne zakupy armatury sanitarnej. Czyli dźwiganie 8 kg ( fotelik+ Magdusia).
Do napiania.

dzień dobry
SONITA pewnie masz rację i ja też wiem że te wszystkie objawy to raczej moja głowa a nie fasolka ale co ja mogę zrobić jak ja tak bardzo chcę tego małego człowieka
dziękuję że studzisz moje zapały bo chyba to mi potrzebne

miłego dnia dziewczynki

reklama
Hej dziewczyny!

Ja siedzę w domu i odpoczywam.. w niedzielę miałam taki kryzys, że myślałam że wrócę do szpitala.. takie miałam skurcze w dole brzucha.. teraz już " dobrze", tylko jeszcze troszkę krwawię...
Psychicznie wcale nie jest lepiej i pewnie długo nie będzie...
Moja siostra ma 4 miesięczna córeczkę, i wczoraj jak ją trzymałam to tak się rozbeczałam że nie wiem...
Ja do 12 mam zwolnienie, ale raczej jeszcze poproszę o dłużej, bo nie jestem gotowa wrócić do mojej pracy...zresztą wcale nie chciałabym już tam wracać, więc może wykorzystam zwolnienie na szukanie czegoś nowego..

Mnie czeka seria badań na tarczycę, mam nadzieję, że nie jest z nią bardzo źle...

Piszecie tak dużo, że nie jestem w stanie tego ogarnąć, żeby każdej coś odpisać.. fakt jest taki że za wszystkie, które starają się o dzidziusia, trzymam mocno kciuki, żeby się udało!

Witam też nowe Aniołkowe Mamy...

Pozdrawiam wszystkie!

Do góry