reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

sonita-no tak mi powiedział....też byłam w szoku że takie tematy poruszał....:-D-ale co dobrze wiedzieć a że sam zaczął to dla nas tym lepiej......:tak::-)

ja czekam na wynik histopatologiczny....ten po zabiegu....
wypis już mam-wyszły jakieś bakterie z wymazu.
muszę iść po ten wypis i sobie posprawdzać w necie co to takiego bo na tym wyniku sama chińszczyzna.....:confused::szok::tak:

oddaj głos na Kubusia
http://www.placezabaw.muszkieterowie.pl/konkurs/galeria/plac,51,strona,0,a,0

reklama
Olu to życzę owocnych staranek ...trzymam kciuki:tak::-)
Kasiamaj dobrze wiedzieć o tej pozycji:tak:;-):-) teraz będę częściej tą pozycja operować :-D:-D:-D fajnie ze zostałaś z nami na forum:tak::-)

20091003560213.png

Ola81 ja wierzę, że Ci się uda, może tylko nie staraj się tak na siłę a przytulanki same wyjdą, jakąś romantyczną atmosferę wprowadź;-)

Ilonka26 mi też lekarz polecił czekać od 4 do 6 miesięcy, z zajściem, czyli od kolejnego cyklu mam zielone światełko już. Z tym, że ja mam też umowę krótko, bo do końca stycznia i się zastanawiam czy nie odczekać do wtedy, bo potem będę miała na czas nieokreślony. Mi lekarka powiedziała, że jakbym teraz zaszła to by tragedii nie było, ale lepiej poczekać, żeby się wszystko unormowało. Mam monitować długości cykli - nawet dała mi kalendarzyk - i jak by się nie unormowała długość miesiączki to wtedy będziemy badać hormony. Najważniejsze, że mnie dobrze wyczyścili i wszystko się zagoiło.

Tak w ogóle to witam nowe dziewczynki, światełka dla waszych aniołków
[*]
[*]
[*].

Gosiu no to super, czyli w kolejnym cyklu możecie iść już na całość :)
Ja tam czekam do stycznia, bo choinka jak teraz zaszłam w ciąże to się stresiłam, ze termin porodu mam 30 grudnia, a umowę do 31 grudnia, niestety rozwiązało się samo :(

Olu trzymam kciuki za przytulanki :) I myśl pozytywnie, wiem że łatwo powiedzieć a gorzej zrobić, ale czasami to psychika blokuje zajście w ciażę

kasiamaj
ja też po tej pozycji zaciążyłam więc coś w tym jest :)

Sonitko mnie konsultował w tej kwestii tylko ginekolog, zlecił mi tylko igM cytomegalii i toxo, ale zapłaciłam w laboratorium i zrobili mi jeszcze igG i jednego i drugiego, stąd wiem na czym stoję

Kurcze martwię się o Karolkę, mam nadzieje że jest wszystko ok :(

dobry wieczór
OLA no to samych przyjemności życzę i żebym Cię tu jutro wieczorem nie widziała;-)

dziewczynki moje kochane zmykam spać
moja glowa robi mi takie numery że nie wiem juz co myśleć jak sie zachowywać
ach szkoda gadać

dobranoc

KAROLA odezwij się

Witam Dziewczyny!!

Olu81, Kasiu0201, trzymam za Was kciuki cały czas moje staraczki, życzę tych dwóch kreseczek jak najszybciej!!

Sonita, dobrze, że do specjalisty poszłaś, kontroluj IgM, może nie trzeba będzie tak długo czekać...

13x13 Agatko, płeć mi w sumie obojętna, ale jakby był mi dany wybór, to marzę o drugim syneczku!!

kasiumaj
, ja zawsze zachodziłam w pozycji od tyłu, także to jak najbardziej skutkuje!

Nowe mamusie Aniołków- jestem z Wami!!

Dziewczynki przepraszam że tak późno ale jak już odebrałam wyniki to musiałam szybko wrócić do pracy bo było tyle ludzi że kierownik sam nie dawał rady i nie mogłam do was napisać bo patrzył na mnie spod byka jak tylko chciałam wejść na internet:-:)-(
niuniaczki więc tak wyniki są takie sobie jest ciśnienie w tętnicach żylnych strasznie duże i nie wiadomo co teraz mamy robić .nic innego nie wykryto bo te barany zamiast zrobić tomografię głowy to zrobili rezonans magnetyczny a musi być coś nie tak że mamę boli codziennie głowa i bierze po 5 pastylek przeciebólowych:-:)-( i ledwo co patrzy na oczy nie wiem już co mam robić mam dalekiego kuzyna w warszawie który jest lekarzen na onkologii i muszę chyba zadzwonić do niego po pomoc bo zaczynam być bezradna:-:)-:)-( a najgorsze jest to że pare lat temu mama miała tomograf głowy i wykazało wysokie ciśnienie w tętnicach żylnych ale wykazało też coś jeszcze ale jak zwykle nasi polscy lekarze nie umieli zdefiniować co to jest i tak napisali na wypisie . Ja juz nie mam do nich siły gdyby nie moja pyskata buzia to wogóle byśmy tych badań nie miały bo prezcież na fundusz zdrowia do końca tego roku nie ma już miejs:-:)-( kobietki uciekam lulu bo jutro znowu na 12h a padam z nóg:-( kolorowych snów aniołki buziaczki

reklama
Dziewczynki dziekuje Wam....

Karola kochana wiem że nerwy masz niemiłosierne napewno . Popróbuj do Warszawy jak masz mozliwośc. Jak nie to sama podzwoń po warszawskich szpitalach. Jeżeli masz skierowanie to może znajdziesz gdzieś szpital gdzie nie trzeba czekać. Trzymaj sie cieplutko

Do góry