reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kasiu ja Ciebie rozumiem bo tak szczerze mówiąc też się dziwnie czuję -testu jeszcze nie ma sensu robić-ten brzuch mnie boli a tak się zaczęła pierwsza ciąża -od bólu brzucha. Ale teraz doszły jeszcze te plamienia. Wprawdzie już się skończyło jak ręką odjął a z nimi skończyło się kłucie w brzuchu ale... oszaleję -możne gdzieś wyjadę na tydzień -przestanę myśleć o tym wszystkim...

Koti -jeśli to było do mnie -to miałam przed ciążą ale bardzo długie a nie krótkie. Po zabiegu przyszła @ w 29 dniu i teraz też się tak zapowiadała bo jak byłam na kontroli 9go to lekarz widział pęcherzyk i powiedział ze na dniach pęknie i tak mu pasuje ze cykl znowu regularny... dlatego to plamienie i kłucie mnie wybiło z całego spokoju

To Kasiu mamy zupełnie na odwrót!!!

Witam :-D:-D:-D

Nie miałam wczoraj internetu, wchodzę dzisiaj i WoW :szok::szok::szok::szok: Ale miałyście produkcję!! Półtorej dnia, a tyle do nadrobienia :angry::angry::angry:

Kinguś wszystkiego najlepszego :-)

U mnie przyszła dzisiaj @ i jest straszna :angry: cały dzień u łóżku leżę, bo aż tak mnie boli :-( Buuuuu :baffled:

wlasnie dziewczyny po zabiegu dziwne rzeczy sie dzieja. ja pierwsza @ mialam po 36 dniach, druga po 40, trzecia po 28, czwarta po 29 .... wczesniej mialam co 32 dni. Ja przy drugiej robilam test, jak nie dostalam po 36 dniach. Oczywiscie wiedzialam ze to za wczesnie u mnie, ale lzy mialam w oczach jak zobaczylam jedna kreske :-(
Podobno organizm sam wie, kiedy jest czas na fasolke...

reklama
mój pierwszy cykl po drugim poronieniu trwał 29 dni, drugi i trzeci po 25, czwarty 27 i teraz piąty 24 dni...

Do góry