reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczyny waga waga, ale ważne ile w tej wadze jest tłuszczu. Tylko to chyba lekarz albo dietetyk jest w stanie ocenić. Ja np. mam 170 cm i waze 60 kg - niby normalnie, a lekarz powiedzial ze mam tyle tluszczu, ze ciezko mu znalezc moja watrobe :zawstydzona/y:

reklama
13x13 czasami odpuszczenie jest sposobem na spełnienie tego marzenia. A wiadomo co mogło spowodować to plamienie ?

Nie wiem co to za plamienie, naczytałam się że to przez progesteron może być. Byłam wczoraj u nowego lekarza ale ten konował powiedział żeby się nie martwić i nic nie powiedział. Zdałam się na intuicję -a 20-23 dc to dobry czas na to badanie jeśli jest plamienie.
Wiem ze czasem lepij odpuścić ale jak już odpuszczę to chyba na długo...

Ale macie dzis tematy-hihhi.
Ja nigdy do chudzinek nie nalezalam,ale tez nie bylam zadnym monstrum-hihi.
Jakies poltora roku temu zgubilam w 4 miesiace ponad 20kg.Nie mialam opracowanej diety tylko uwazalam na to co jem i co drugi dzien dwie godziny cwiczen.
Moj brat byl moim trenerem(hihi) i pamietam jak mu za wolno biegalam to lal mnie po tylku wieszkiem hihi.
No a pozniej w ciagu tego poltora roku nie cwiczylam i sie przytylo(choc jeszcze w zapasie mam pare zgubionych kg).Z reszta jak bylam w pierszej ciazy to od poczatku mialam apetyt i to glownie na slodycze...wiec tez troche przybylo...
Postanowilam,ze bede sie odchudzala od polow kwietnia,ale doieszialam sie o ciazy i nici z odchudzanka przynajmniej na jakis czas...

Koti81 zrobiłam błąd że nie poszłam do swojego stałego gina -on jest naprawdę super -wytłumaczy, powie co, dlaczego, jak i po co -wiadomo na czym się stoi. Teraz kazał mi się sprężyć ze starankami zrobić test i przylecieć do niego jak tylko będą II kreski. Ale nie wiem kiedy go zrobić zeby nie za wcześnie -wiem że jak @ nie przyjdzie ale to sie tak ciągnie... a ja nie chcę się rozczarować bo i tak juz świruję.

Agnieszka0240 lepiej parę kilo więcej i dzidzia niż chudy tyłek. dobrze ze nie doczekałaś tego chudnięcia

Ostatnia edycja:
Witam!

[video=youtube;RaNpR83y9Ig]http://www.youtube.com/watch?v=RaNpR83y9Ig&feature=related[/video]

Uwaga: oglądanie tego filmu grozi płaczem ale to oczyszcza dusze:)
Pozdrawiam cieplutko..

reklama
Do góry