reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

O Jezusiu... Za chwilę znów przyjdzie klientka, która ostatnio swoimi opowieściami o ciąży jej synowej doprowadziła mnie do łez w miejscu pracy. Mam nadzieję, że dziś tego tematu nie będzie. Wystarczy mi łez po Mjm...

Ktoś ma jakieś wieści od Sylwii?Pytałam kilka postów wcześniej, ale chyba nikt nie zauważył :-( Martwię się o nią...
Zauważyłam, że pytałaś, ale niestety nic nie wiem. Też chciałabym wiedzieć co u Niej.

reklama
Also, nie wiem kiedy ostatnio byłas ale rozpakowała sie Dilajla....teraz kolej na mnie i wróbelka, ale wróbelek chyba mnie wyprzedzi :-):-)..albo selenka

współczuje kolek, wika nigdy nie miała...a karmisz naturalnie? może to wina niewłaściwej diety?...przeważnie koło 4 mies przechodzą...więc sporo czasu jeszcze macie niestety...

ola to do jutra trzymamy kciuki

Pixelka, karmię naturalnie. Już prawie nic nie jem, wszystko gotowane. Zauważyłam, że generalnie nie ma znaczenia czego nie jem, nawet jabłka jem gotowane. Straszne te kolki, dziecko płacze i nie wiadomo jak mu pomóc, bo nic nie pomaga.
Dilajla to wiem, że się rozpakowała, to czekamy teraz na Was.

Ja juz jestem

Witaj Also -nooo i atk to się zaczyna spanie z mamusią:-) czekaj czekaj niech sie przyzwyczai że jak krzyczy to do łóżka rodziców idzie to przechlapane Kochana:tak:

Olu dobrze ze zrobiłaś badanie -czekam do jutra na wyniki.
Karola no zobaczymy co z tym przeczuciem

Ja sie zapisałam na jutro na progesteron -cena od 35 do 46 zł (zależy od nazwy kliniki im ładniejsza tym drożej)

Zdążyłam tylko zobaczyć, że Mama Sówka będzie miała małą Sóweczkę (gratuluję i buziaczek) i że Hania powiedziała synkowi o dzidzi (też się cieszę, że synek tak czeka na maluszka).

Kochana dziękuję Ci bardzo za gratulacje:-) super, że u Was wszystko w porządku i hehe tak to jest z Maluchami, że czekamy z utęsknieniem na ich przyjście, a potem nieźle dają nam popalić:-p ale czyż nie są kochane???:-):-D

Witajcie :tak::tak:
Chciałam powiedzieć że ja też cały czas jestem ale tylko czytam co u was bo u mnie staranka zawieszone,tak postanowiłam,nie układa mi się ostatnio więc nie potrafię nawet myśleć o fasolce.

Selenko gratuluję donoszonej ciąży,odpoczywaj póki jeszcze możesz:tak:

Mamasówka gratuluje ll kreseczek i życzę spokojnych kolejnych miesięcy:tak::tak:

Witam wszystkie nowe dziewczyny,to forum na prawdę pomaga więc zostańcie tu z nami:tak:
Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku:tak::tak:

Karola71 cześć, dawno Cie tu nie było :-)

mama sówka gratuluje II

Also koleżanka sprowadzała jakies leki az z niemiec na kolki małej, zapytam o nazwę

reklama
a ja dzwoniłam dzis do mojego gina pogadaliśmy troszkę zapisał mnie na 2lipca powiedział, że nie ma na co czekać, że czas działąc bo hormonki rzeczywiście niezaciekawie wyszły i nareszcie coś mamy , przeciwciała narazie moge odpuścic teraz hormony najważniejsze. Zobczymy co powie jak zobaczy wszystki wyniki. Pocieszył mnie, że wszystko będzie dobrze i nie ma sie denerwować heh łatwo mówic gorzej zrobic.
pozdrawiam was dziwczynki

Do góry