reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

to wlasnie najprawdopodobniej tsh było przyczyna obumarcia ciązy dlatego najpierw sprawdze a dopiero potem zadzialam a jak juz zafasolkuje to chyba co tydzien bede biegac na badanie tsh

reklama
moze zanim rzucisz sie na mezyka, porob te poziomy, zebys dokladnie wiedzala co sie dzieje ;-) o ile dobrze sie orientuje przy nieprawidlowym tsh trzeba sprawdzic FT3 i FT4. niech mnie ktos poprawi jak cos pokrecilam. a jakie mialas tsh w ciazy ?

Witam późnym wieczorem:-p a raczej nocą.
Kinguś -czytałam, że w ciąży można być 270 dni na L-4 bez przerwy!
Syla -oczywiście że musi się udać! co za pytanie? kupuj, kupuj ciuszki -będziesz maluszka 10 razy dziennie przebierała żeby każdą rzecz założyć choć raz:laugh2:
Wróbelek -trzymam kciuki za Twoja wytrwałość i zdrowie maluszka!
Olu co u Ciebie?
Scarlet -masz rację skup się na dziecku ale też nie trać nadziei na kolejne malutkie stópki w domu
Nikki -jak mi padł net przez te burze to myślałam że uszkodzę coś albo kogoś! Jak dobrze ze z dzidzią wszystko ok:) Spał sobie smacznie a wy go tam zaczepiałyście? no nieładnie :-pco do pytania o męża -hmmm -muszę odpowiadać?:laugh2:
Iławianka -dzielną dziewczynkę masz!:laugh2: tylko się cieszyć -mama musi być dumna:-p
Kasiu -to gratuluję zielonego światełka! uwierz mi że a też mam niezły bałagan w głowie!!! cieszę się i boję na przemian
Koti -witaj!

No i zyczę wszystkim dobrej nocy. Zmykam spać -do jutra:)

dzien dobry:)
witam sie i pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie bez wyjatku:)
wrobelek trzymam kciuki:)
sylwia za ciebie rowniez....bedzie dobrze....a ciuszki kupuj.....ja juz tez kupuje....bo jak tak bedziemy zwlekac to nasze malenstwa beda bez wyprawki:)
uciekam
pa

Dzień dobry!!!
Puchy na forum -mężusiowie wolne maja to trzeba sie ogniskiem domowym zająć?:-p i słusznie -ja korzystam z tego że mój S to śpioszek -i wpadam się przywitać:-p Pogoda jest piękna w sam raz na spacerki !

Aga_ir pewnie że trzeba robić zakupy -żeby później małego golaska w domu nie mieć, ale jak widzę ten szał zakupów mamusinych w sklepach -to mi się wydaje ze to dla trojaczków zakupy a nie dla jednego brzdąca:laugh2:
Kasiu to dobrze ze Wercia lepiej się czuje -nie ma się nad czym zastanawiać -ważne ze pomogło. Zazwyczaj tak szybko nie przechodzi ale może właśnie ta pierwsza fala leku podziałała i wybiła wstrętną zarazę. Tylko się cieszyć!

Miłego odpoczynku!!!!

reklama
jestem dziewczynki
Wercia jakos się trzyma twarda z niej sztuka
a teraz cytuję wam mojego doktora
"U MNIE MA PANI NAWET POCZWÓRNE ZIELONE ŚWIATŁO"
wszystko pięknie zagojone endometrium odbudowane szyjka czyściutka także jeśli tylko podejrzewam ze zafasolkowałam to od razu tsh i endo a dopiero do gina
kolejna wizyta w sierpniu i chciałby bym przyszła z fasolką w brzuchu

KURCZE JAK SIĘ CIESZE

KAsia no to gratuluję. Do dzieła!!!:-):-):-)

Do góry