reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nikki lekarz powiedział mi że to badania specjalistyczne i on nie może mi dać skierowania :-(. A wiesiołek zakupiony :-)Pisałaś że PCO jest na dwóch jajnikach- ja mam na jednym cechy. Więc może to coś innego.. Mąż też był z Tobą na USG?

reklama
No to musisz iść na wizytę do ginekologa po skierowanie? Wiesz,, jakby co, to nie jest drogie badanie, u mnie ok 20 zł kosztuje.
Dziwne to naprawdę, żeby PCO było tylko na jednym jajniku... musisz lekarza wypytać..

Mąż na usg nie był, bo w pracy siedzi do 19, zresztą byłam w szpitalu państwowym i tam takich fanaberii nie uznają.. Może pójdzie na to usg genetyczne w 12 tc

Dokładnie, zrobisz sobie sama. A ja mam jeszcze raz usg w poniedziałek, bo teraz się psuło i był obraz nieostry, także może w poniedziałek fotkę dostanę, to się pochwalę..

Witam wszystkie aniołkowe mamy stanowczo za dużo tych mam przybyło w ostatnim czasie.
MG dla Twojego anołka (*) strasznie mi przykro po prostu brak słów.
Wróbelku trzymaj się.
Edytko jak zawsze o wszystkich pamiętasz aż musiałam sie po prostu odezwać. Byłam dzisiaj z małą na kontroli wszystko ok, rozwój znowu na 6+ - pobrali jej tylko krew na badania hormonu tarczycy - tak na wszelki wypadek (wyniki w poniedziałek). Wyobraźcie sobie, że moje maleństwo nawet nie zapłakało tylko patrzyło co pani pielęgniarka jej robi - usłyszałam że takiej malutkiej dzielnej pacjentki dawno u nich nie było.
Kaska dużo zdrówka dla Wiki.
Serdecznie Was wszystkie pozdrawiam i znkam jakoś mi ostatnio brakuje czasu ale podczytuję Was i jestem na bieżąco. Trzymam kciuki za staraczki i szczęśliwe rozpakowywania. Wierzę, że kiedyś nadejdzie taki czas i każda z Was będzie tuliła swoje upragnione maleństwo. Buziaki

Witam wszystkie aniołkowe mamy stanowczo za dużo tych mam przybyło w ostatnim czasie.
MG dla Twojego anołka (*) strasznie mi przykro po prostu brak słów.
Wróbelku trzymaj się.
Edytko jak zawsze o wszystkich pamiętasz aż musiałam sie po prostu odezwać. Byłam dzisiaj z małą na kontroli wszystko ok, rozwój znowu na 6+ - pobrali jej tylko krew na badania hormonu tarczycy - tak na wszelki wypadek (wyniki w poniedziałek). Wyobraźcie sobie, że moje maleństwo nawet nie zapłakało tylko patrzyło co pani pielęgniarka jej robi - usłyszałam że takiej malutkiej dzielnej pacjentki dawno u nich nie było.
Kaska dużo zdrówka dla Wiki.
Serdecznie Was wszystkie pozdrawiam i znkam jakoś mi ostatnio brakuje czasu ale podczytuję Was i jestem na bieżąco. Trzymam kciuki za staraczki i szczęśliwe rozpakowywania. Wierzę, że kiedyś nadejdzie taki czas i każda z Was będzie tuliła swoje upragnione maleństwo. Buziaki
Ale masz dzielną córcię, mój synek też do roku na szczepieniach nie płakał, ale przy tym na 18 miesięcy to już była histeria...

reklama
Do góry