reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ja witaminy bralam przy tamtych ciazach ale to trzeba uwazac.....podobno tez nie jest dobrze jak sie bierze:)w tej ciazy nie bralam nic poza kwasem:) dopiero potem bralam najpierw przez miesiac same zelazo a nastepnie feminatal N:)

witajcie

Edytko jakie dobre wiadomości:tak::-D:tak::-):tak:.... moje serce nadal z wami...

nie mam dzisiaj czasu na nic więc koleżanki buziaczki dla wszystkich

pa pa

HEj dziewczynki;):-D:-D

Wróbelku,, trzymajcie się w dwupaku jak najdłużej....:tak::tak:trzymam kciuki:-D

Oleńko 81,,ja jak się czuję,,,kurcze bez zmian,, boli jak cholera,,,,, ale cóż zrobić,buuuuuuuu juz nie chcę wam marudić.... dzięki ,że pytasz....:tak::-D

AGA IRL.. wysłałam priva...:-D:-D:-D

a co do kwasu i witamin,, to ja tak jak AGA iRL.... najpierw kwas foliowy 3miechy przed ,,, do 12 tyg, potem kompleks witamin z kwasem w komplecie- feminatal N lub prenatal... a teraz jeszcze żelazo bo mam anemie..;):tak::tak::-D:-D:-D

buziolki

NO I alUTKA WPADŁA I WYPADŁA....:-D:-D:-D:-DJAK BURZA,,,,,:-D:-D:-DKOCHANA BO BOCIEK NIE ZDĄŻY CIĘ ZŁAPAĆ.....WAKACJE TUŻ TUZ....

Aga irl,, szybka jesteś....dzięki kochana:-D:-D:-D

reklama
AGA AJ,,,,,,,,,tulę mocno...:tak:

EDI,, całym serduchem jesteśmy z TOBĄ....:tak::tak:

SYLA<,, trzymaj się kochana,,,,,,,,,,,,,,,uważaj na siebie;:tak::tak::tak::tak:

Do góry