reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam :-) a tylko na chwilke przyszlam sie przywitac, dopiero wrócilam z pracy, padnieta jestem, niestety nie nadrobię produkcji ;-)
Buziam Was Wszystkie bardzo bardzo mocno!
Jak Edytka???? Jak Agusia Kusicielka?????
Aga Ir a jak Tobie kochana???
Haniu Nocna a gdzieś Ty?? Jak mąż?? I jak Ty się trzymasz?

Dojrzalam tez ze mamy nową forumowiczkę Mamusię Grzesia, dla Twojego Aniołka
[*]
Lece spac, ledwo na oczka patrze

Ostatnia edycja:
Dzięki Angelka. Kiepsko, ale żyję. Schizy mam straszne. Cały czas się boję, że stracę to dziecko. Dosyć dobrze się czuję fizycznie, więc świruję czy wszystko jest ok, bo w poprzednich ciążach nie mogłam wyjść z toalety.Wiem, że każda ciąża jest inna, ale to silniejsze ode mnie.
Jakby wszystkiego było mało, to teściowa złamała nogę, więc mam senatorium w domu i codzienne wizyty w szpitalu. W środę będzie operowana.Żal mi Jej bardzo.
A z weselszych wiadomości, to Michaś miał w niedzielę komunię i jest mega szczęśliwy.
Wiem, że Edytka teraz nie zagląda, ale bardzo o Niej myślę. O AJ również. Mamy podobny wiek ciąży i tak bardzo bym chciała, żeby nam się udało. Z resztą nie tylko naszej trójce. Wszystkim Dziewczynkom.
Ściskam mocno. Do piątku raczej nie mam szans na kompa, bo w domu młyn totalny, ale kibicuję wszystkim.
Mamo Grzesia. Dla Twojego Syneczka [*]

GUSKA gratuluję. Nareszcie jest. Ucałuj malutką od e-cioci koniecznie.
A Ja dziś po ostatnim USG genetycznym. Mam pamiatkowe zdjęcie.
Oto ono.
Magdusia w 32 tygodniu ważąca 1919 gram.

Śliczna ta Twoja Kruszynka:-D

Witajcie!!ja 21sierpnia urodziałam martwego synka Grzesia w 23tc...teraz znowu jestem w ciazy w lipcu spodziewam sie dzidziusia...:-)

Witam serdecznie! Poroniłam w grudniu w 6 tc, teraz znowu się staramy o dzidziusia :) jednakże nie musze dodawać jak bardzo się boję!:no:Martwi mnie jedno przy poprzedniej ciąży miałam kłucia w brzuchu i jelitach, teraz czekam na okres i znowu czuje te same kłucia :( boje się strasznie że znowu coś może być nie tak a może to normalne? wariuje już z nerwów a @ dopiero ma przyjść w niedziele!

Pozdrawiam Wszystkie BB, śledzę wasze wątki od dawna i jestem z Wami dziewczęta!

Witam:-D
[*] dla Waszych Aniołków:tak:

Witam wszystkie dziewczynki!!!!!!!!1 wiecie może czy ALSO...... urodziła???:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

BUZIOLE DLA WSZYSTKICH....SYLA TRZYMAJ SIĘ TAM W SZPITALU,,dobrze ,że masz neta...

HAnia,,, ja tez mam shizy,,,,,,,,,,,,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:,, więc nie wiem co CI powiedzieć:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

AGA AJ...... trzymam kciuki za wizytę...................
AGA IRL..odpoczywaj,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:tak::tak::-D:-D

SELENKO.. MAGDUSIA PIEKNA.......................:-D:-D:-D:-Di jaka babinka wielka..;),,oj ty szybciutko urodzisz,, 38 tydz i sam asię zaprosi n aświat,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Alla,,,,,jak Kubuś???? daje znaki............??

Wróbelku ,,co za piekne imiona,,, Igor wiadomo........:-D:-Da HANIA< też brałam pod uwagę,,,,,,,,jestem za...................:-D:-D:-D

MARLENKO, SZAFIRKU, ALUTKA, ALICJA, AGI, angelika, Mama sówkaKAROLKA , OLcia, OLa 2 i wszystkie staraczki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~``````````````````

GABI co u WAS?

MARTA ONA-...co tak CIEBIE MAŁO...

DILAJLA,, jak TY SIĘ CZUJESZ?????

MIRKA< MORDOKLEJKA, jężYK, ANESTO .. ucałujcie dzieciaczki, DLaczegotak ty też..... może jednak zajrzysz:-D:-D:-D:-D:-D

BUZIAM WSZYSTKIE Z RANA.......................

PATI, PYSIA, SCARLET,MARTI, KOTI, CARII, Magdalenka, Sylvi, NIUSIA, pozdrawiam....

Właśnie CARII gdzi e TY SIĘ PODZIEWASZ.......??
CYNICZNA TEZ znikła?????

EDI..... TY WIESZ ....:-D:-D

jeszcze nie...jakoś się boję że poprostu mi się @ spóźnia..raptem 1-2 dni więc to jeszcze nic...moj mąz mowi ze pewnie przylezie w czwartek - nie wiem skad mu sie to wzielo?

reklama
ja........:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:nadal boli...... i nie ma rady lekarka juz mówize może żeby cos innego spróbowąć ,że to może żołądek nie wyrabia, ale ja juz nie chcęleków,, wolę pocierpieć a małego nie narażać,,, pozatym na wizycie wszystko ok......następna na DZIEŃ DZIECKA;)więc musi być udana:-D:-D:-D

Do góry