reklama
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
kasiekkm sliczne zdjęcie. Bardzo sie ciesze że wszystko w porządku.WITAM.. oto mój FRANIO 30 tydz.....jego twarzyczka....
Zobacz załącznik 132384 Zobacz załącznik 132385
Na USG wszystko wporządku....mały odpowiada wymiarom,,,,,,,na 30 tydz, czyli tak jak ma być, lekarz powiedział,żeśliczny duży chłopak,ładnie sieprezentował, wszystko pokazał i bawił się nóżkami, potem wkładał rączkę do buzi.....aż mi się płakać chciało, tak ślicznie było widać....... lekarz kazał sie nie martwićpowiedział,że serduszko pięknie bijei kawał chłopa,, główkę mówi ,że ma okrągłą jak piłeczka... Igor też miał takąkształtną..... także uspokoiłam się,żezmałym wszytko ok,,,,, kopał w głowicę, a lekarz śmiał się,żeżywy,,ale to znaczy że w dobrej kondycji,,,, fajnie obracał się w stronę monitora,,,,, ułożóny główkowo, tak jak do porodu ,,,, nisko,,,,, łożysko przesunełosię na tyłściany,,ale nie wiem co o znaczy,,,,,,, także wizyta sie udała,, jestem przeszczęsliwa,, dzięki za kciuki...
AGA IRL....... oj bidulko,,, dobrze że wszystko skączyłosię dobrze ale teraz nie ma żartów... uważaj i odpoczywaj,,,,,
Aga AJ,, uwierz,,, będzie dobrze,, gosia też była malutka,,,,,
ALSO,, pięny pokoik.. Ignasiowi napewno sie spodoba..
Słodizutka jak u WAS????cały czas o Tobie i okruszku myśłę,,
DZIEWCZYNY dziękuję za kciuki ,,,,wszystkim..
Carri,, dziękuję kochana, ty to zawsze o mnie pamiętasz??? dzięki,, wielki buziol...
DZIEWCZYNY ,,boli mnie strasznie nie mam siły wymieniać wszystkie,,ale o wszystkich myślę,,,,, buziole, ALLa, ALSO, GUŚa, DILAJLA, czekam,,na wsze pociechy...
JESZCZE RAZ DZIĘKUJEWAM ZA KCIUKI
SYLA,,jak wizyta??????
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
wiecie co dziewczynki .... ciąża to niby taki błogi stan ....
a ile nerwów
Jak wszystko jest ok to i denerwowac sie nie ma czym. U mnie do 28 tyg ciazy wszystko bylo ok i naprawde cieszyla sie tym ze mam pod sercem malenstwo, a ostatnio tak berdzo sie denerwuje, ze w nocy budze sie po 5-6 razy bo snia mi sie jakies bzdur!!!!!!!!!!
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Syla mam nadzieję że wszystko bedzie ok. Poleżysz sobie w szpitalu, Cię poobserwuja i pewnie puszczą.no rozpisal mi na skierowaniu jakies badania, niepokoją go te moje bóle "miesiączkowe" i krzyzowe, brzuch twardy, szyjka krótka ale trzyma, i w sumie to nie wiem .....
no dlatego mi przepisal tez isoptin (to lek dla sercowców) obniza cisnienie i zeby tej delirki nie bylo)
Mi się często same bzdury śnią, na szczęście jak się budzę do zaraz zapominam, ale pamietam że jak byłam w ciąży to takie pierdoły mi się śniły że żadna wyobraźnia tego nie wymyśli. Odkad straciłam ciążę to ani razu mi sie nie śniło nic co jest związane z bobasami.
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Mi na samym początku po stracie ze dwa tygodnie śniło się że jestem w ciąży, iże był to chłopiec. Teraz narazie przestało się cokolwiek śnić.
reklama
kurde nie obejrzlam brzyduli
wrrrrrrrrrr
Wsobotę powtórki po południu a tak w skrócie to markowi ukradli auto spod domu uli, prawdopodobnie ten były uli co go marek pobił