reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny jadę na duuuży egzamin zakańczający dwa semstry, trzymajcie kciuki, bo już uszami mi ta nauka wychodzi, aby mi pytania przypasowały, bo przedmiot ciężki i rozległy.
BLE!

reklama
Cześć dziewczynki, chciałam się tylko przywitać. Idę zaraz do sklepu, bo dzisiaj jakaś taka zwiędła jestem. Rano się obudziłam jak M poszedł do pracy, zjadłam śniadanie i znowu się położyłam spać i dopiero mnie listonosz obudził o 11:30. I tak siedzę w tej chacie jak głupia.

Selenko, ślicznie wyglądasz, naprawdę! W życiu bym nie powiedziała, że masz 36 lat. A Twoja córka na pewno będzie świetną siostrą. Taka różnica wieku wcale nie jest zła. Ja i Marta naszą Julkę kochamy strasznie i jesteśmy z nią bardzo zżyte mimo, że dzieli nas jeszcze większa różnica wieku.

Miruś, śliczny Twój synek! I rzeczywiście czas pędzi jak szalony. Pamiętam jak nam oznajmiałaś, że jesteś w ciąży i jak wszystkie drżałyśmy jak plamiłaś i leżałaś w szpitalu a tu taki duży chłopak już z Adrianka!

Teraz ja czekam na mojego szkraba. Już się nie mogę doczekać wizyty w czwartek, ciekawa jestem czy wreszcie mi się synuś zaczyna szykować do wyjścia, czy szyjka się zaczęła skracać.

Gabi, kochana modlę się za Twoją córeczką i wierzę, że te wyniki okażą się pomyłką.

Haniu, cieszę się, że serduszko bije! Oby tak dalej.

Syla, chyba wyślę męża po tę kapuchę jak wróci, bo sama nie będę dźwigać. Racja to nie tylko na piersi działa. Moja mama jak dostawała taką pięciodniową chemię to też sobie kapustę na ręce kładła i pomagało więc na moje płetwy też powinna pomóc, chociaż mnie nie bolą tylko rażą po oczach ;).

Wszystkie pozostałe dziewczynki pozdrawiam.

P.S. przyszła_mamusia widzę, że mam prawie tak samo jak Ty dni płodne :-)
Może w tym samym czasie zafasolkujemy i urodzimy :-):-)

reklama

no pieknie sie prezentujecie :) pieknie pieknie...

P.S. przyszła_mamusia widzę, że mam prawie tak samo jak Ty dni płodne :-)
Może w tym samym czasie zafasolkujemy i urodzimy :-):-)

ja juz sama nie wiem kiedy je mam, suwaczek jedno, karta drugie a moje odczucia to trzecie...

Sonita i Przyszła mamusia, trzymam kciukasy, żeby Wam się udało!

trzymaj trzymaj, byle mocno :) juz tez bym chciala zeby sie udalo..

heheh, zerknijcie kto to na naszej klasie wstawil zdjecie ze slubu :p

Do góry