reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Niusia no to dzien miałaś pełen wrażeń.

kasiek
bardzo mi przykro że znowu bóle wróciły. Trzymaj się jakoś.

A ja dzis mam jakis dziwny dzień pod względem samopoczucia.
Pozdrawiam i całuję wszystkie dziewczynki.

reklama
Witajcie dziewczynki

Alicja Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia.
Owocnej nocy poślubnej
;-)

niusia nie zazdroszczę dnia, dobrze, że już się kończy ;-)

Dlaczegotak cudne zdjęcie,cudny chłopak..... taki zamyślony chyba kombinuje jak zwiać z pudła:laugh2::sorry:

enka, będzie pretekst żeby nabyć nową patelnię!!!!!!! nie martw się w ciąży to się zdarza przynajmniej mi się takie przeboje zdarzały często:eek:

My dziś poszliśmy na spacer nad morze poszwędaliśmy się trochę po plażach i trochę mnie ta woda zmęczyła, ale ogólnie dziś pozytywny dzień, jeden z niewielu ostatnio

Szczęśliwa i dotleniona wysyłam wam wszystkim egipskie słońce, żeby wiosna w polsce została i nie odchodziła nawet na minutkę:rofl2::happy:

oj czuję że coś mi się tęskni za naszą wiosną, moze uda mi się wpaść do rodzinki na jakis czas

BUZIAKI DLA WAS KOBIETKI!!!!!

ja dzisiaj mam "boski" dzien..najpierw masakryczna klotnia, rzucanie obraczkami i grozenie rozwodem..pozniej placz przez 2 godziny, zgoda, sen, seksik ( :))) cudownie :))i wspolne gotowanie golabkow ( pierwszy raz w zyciu gotowalam ). wyszly rewelacyjne, az moj maz powiedzial ze lepsze niz babci ( a babcia jest mistrzem w robieniu golabkow )..teraz wpadlam tylko na chwile..tak mnie oczy bola ( jak zawsze po plakaniu ) ze ledwo widze na nie i pieka i spuchniete sa..

zycze wam spokojnego wieczora dziewuszki i slodkich snow

Dziewczynki ja też na chwilunię. Dzien do bani.. od rana i u nas.
Ale nie narzekam bo całe szczęście i ON się kończy.. mam nadzieję.

Dlaczegotak - jeśli powiem że CUDNY.. że wspaniały? Uwierzysz? :sorry:
Piękny zapewne podoby do TATUSIA :-p:laugh2::rofl2:

Emilko ojjjj niech TYCH wspanialszych dni będzie dla Was coraz więcej.
A pogoda u nas ziomali całkiem całkiem PIĘKNA... dziękujemy.

Kasiek Kasiu.. ojjj bidulko... przytulam. Dawaj mi ten ból... mnie teraz może boleć.. ale nie Ciebie kochana ciężaróweczko..

kaska0201 czekamy w takim razie na zdjecia małej.

enka :eek::baffled: hihihihihi zakochana??

Pati - dziękuje i czekam cierpliwie. A u ciebie taki "wspaniały dzień" jak i u mnie... przytulam.

Olcia PM? A cóż to za pretekst do rzucania obrączkami?:baffled: Najważniejsze że wyjaśniliście sobie wszystko i żeby z tego godzenia nie tylko dobre gołabki wyszły ale i dzieci:tak::-D

Karinko pozdrowienia dla Ciebie. Czekam co i jak...

melancia zaglądnij na wątek badania po poronieniu... i zobacz i sama oceń co jeszcze chciałabyś zrobić i co warto wg Ciebie zrobić.

Sylwia teraz już wiem czemu Cię nie było. Z mamusia póki co.. lepiej.. już nawet większą cześć dnia siedzi na swoim krzesełku w kuchni.. jak zawsze i dzisiaj "kierowała" nawet słowami i wspierała duchem jak tatko zorobił przepyszne oponki...
Naprawdę póki co dla mnie to CUD.... że jest tak a nie inaczej. Mozecie się śmiać. Ale wiem jak było jeszcze dwa tygdodnie temu.. a jak jest teraz.

Wiesiu prosi o kompa więc i ja zmykam. Niech się nacieszy i ON.

Buziam Was wszystkie i widzę że dzisiaj coś w powietrzu wisiało.. że nagromadziło się tyle złego.

Życzę spokojnej nocy..

Dobranoc.

P.S. wszystkie nie wymienione pozdrawiam szczególnie.

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Edyciu cieszę się, że z Twoją mamą coraz lepiej, oby z dnia na dzień było coraz lepiej żebyście mogły się sobą cieszyć jak najdłużej.

Mimo wszystko coś mi się wydaje że od wczoraj masz kiepski humor
To Ty nam dodajesz skrzydeł a sama w jakieś doły wpadasz?
Nie ma mowy tak to nie może być!!!!
Głowa do góry kochana!!

I do juterka, miłej nocy
Buziaki
Pa

Niusi@ słoneczko nasze wiesz, że jak jest dobrze to fajnie, a jak się zaczyna pier.... to wszystko na raz i powiem Ci cos w tym jest, ale warto przeczekac i niebawem i Tobie zacznie się ukladac (znajdziesz prace, maz przestanie cie zakluczac w domu, wyzdrowiejesz do konca, zajdziesz w ciaze, itd) Kochana uwierz w to bo i ja w to wierze, a wiara czyni cudenka!!!!!!!!!!!!!!

Przyszła mamusiu seks na zgode to to co tygryski lubią najbardziej!!!!!!!!!!!!

Dlaczegotak zapiera dech w piersiach :D

Uciekam nynac Blanoc

reklama
Ano czas już do spanka....

Dlaczegotak Oliwierek to juz duży facet:-D i do tego przystojniak

Ola PM no to fajowski dzionek.... a najfajniejszy z tego sex:-):-):-):-):-)..... no pysznych gołąbków też bym pojadła

Kasiek:-(... trzymaj się kochana

Emy u nas też słoneczko ale nie jest jeszcze gorąco.... Egipt? fajnie by było pojechać.... ale na stałe to ja wolę Polskę.... taki jakiś domatorek jestem

Edytko jeśli dzień był zły to zamknij ten rozdział i od jutra start z nowymi nadziejemi i marzeniami.... i smuteczki sio od Edzi bo Edek jest tylko jeden i ma być szczęśliwy!!!!!!!!!!!!

życzę wszystkim spokojnej nocki

pa do juterka

Do góry