reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Słodkich snów..ja zaraz też uciekam..dam znać smskiem o wyniku..a Ty wypoczywaj jutro! :)

czekamna wiadomosc od Ciebie:-) oby II ;-)
Baaaaardzo fajne.

A Olcia jak jutro zrobisz teścik to mi proszę na priva napisać wyniczek bo ja jutro zabiegana będę i mogę nie doczytać na ogóle, a ciekawość mnie rozpiera no i chcę wiedzieć czy te kciuki dobrze trzymałam.

Dobranoc Kobietki. Uciekam spać.

bardzo fajne albo nawet bardziej niz fajne:-)
dobranoc kobietki:-)

Dziewczyny wszystkim wam życzę grubych dwóch kreseczek :tak::-)

Ja z mężem nie długo zaczniemy starania o drugiego bobasa i powiem szczerze że mam wiele pytań,czy się uda,czy będzie ok,czy dam rade itd.

nie dziekujemy, co by nie zapeszyc ;)
uda sie, na pewno :tak: jezeli masz jakies niejasnosci, pytaj, jezeli tylko bedziemy potrafily odpowiemy na bank! :-)
lece
Dobrej Nocy Dziewczynki!!!!!

No to jestem pierwsza dzisiaj. Wstałam rano, bo mój tata z siostrą pojechali z samego rana. Miłego dnia życzę Wam wszystkim.

a ja druga...nie pisałam wam? od piatku znowu ja i moja córeczka chorujemy, katar nam sie leje i kaszlemy....to juz 4 raz od stycznia wiec chyba pobijam mega rekord chorobowy w tym roku 1 choroba na miesiąc

buziaki i miłego dnia

co tam u gabi i anulki?

Mirus kochana wszystkiego naj naj naj :rofl2::rofl2::rofl2:

kurde wsickła jestem na maska
dzwonil ze z Tomaszowa L. dopiero mamy aftobus do wawy a co za tym idzie najprawdopodobniej nie zdaze na przymiarke sukni :-(

ehhh no zawsze pod gorke !!!!!!
zycze kochane moje pieknego dnia :eek::rofl2:

a ja witam czwarta:-)

MIRUS STO LAT!!!!

Alicja moze zdąrzysz?? spokojnie, widze ze gorączka przedślubna na maksa...hihih ja to przezywalam dokładnie rok temu.

a ja leze sama, zostalam sama z bratem, a ten pewnie pośpi do 13, rodzice pojechali, męzus tez do pracy, siostra u tesciów, no to se dzis z dzidziolkiem troche spokojnie odpoczniemy po świętach;-)

reklama
Do góry