aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no nic ide sie kapac i do wyrka
do jutra dziewczynki
do jutra dziewczynki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc Edzik ;-) wymęczyły mnie te swietajutro ide odpocząc do pracy nareszcie hi hi
Witam się tylko. Wybaczcie.. mi
Wszystkie "stare" i "nowe" nie wymienione forumowiczki pozdrawiam....
święta.. święta i po świątach.. i dobrze![]()
no niezle:-) oryginalne okreslenie swiat:-)
mnie tez swieta zawsze mecza..duzo jedzenia, duzo gwaru, krzyku...( moja rodzinka baaaaardzo lubi gadac, szczegolnie wszyscy w tej samej chwili ) - dzis np gralismy w kalambury po obiedzie, smiechu co nie miara bylo..
a jak sie czujesz Kochana??
co do gadania w tej samej chwili to dzisiaj tak bylo jak rozmawialam z rodzicami i oboje mowili razem:-) ani slowa nie rozumialam:-) ale dobrze,ze pogadalam z nimi,bo mialam dola ogromnego....ehhh..
ja sie swietnie czuje..nadal bez @, lekkie jasnorozowe dziwne plamienie takie po milimetrowych kropelkach raz na jakis czas..nie wiem co to za cudactwo..:-):-)
fajnie ze moglas sobie z rodzicami pogadac...rodzice to fajna instytucjai bez dolów prosze
![]()