reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
a ja jak zrobiłam test w dniu w którym miałam okres dostać odrazu wyszły dwie grube krechy i to wieczorem, odrazu poleciałam do gin.choc wiedziałam ze to bez sensu, zrobiła mi usg i nic nie bylo woidac ale powiedziała ze macica aksamitna i piersi ciazowe!! ale kurde byłam szczęśliwa! a potem 2 dni z kibla nie schodziłam taką miałam biegunke!!! ale później przez tydz,.było ok. polecieliśmy do mojej siostry na święta Bożego Narodzenia i tam dwa tyg. z głową nad WC spędziłam... no i tak przez 3 miesiace..do 14 tyg. wyłam, rozpaczałam zeby sie juz skończyło zyganie i mdłosci...a wtedy Pani doktor mi powiedziała ze jesli kobieta tak sie czuje to ciąża jak grzyb sie trzyma kobiety.... i rzeczywiscie wszystko było ok, ani razu nie plamiłam... no a dalej juz wiecie...24 tydz. wyrok
No a u mnie przy pierwszej i przy drugiej ciąży nic, wogóle nie miałam mdłości ani nic takiego, tylko czasami paliła mnie zgaga no i byłam osłabiona....
JA CHCĘ ŻYGAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Dzięki dziewczyny za odzew...mi właśnie dziś mijaja trzy tygodnie od zabiegu....ale na razie jeszcze nic...za bardzo sie boję i nawet chyba nie mam ochoty...
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
to chyba bardzo indywidualna sprawa, my zaczeliśmy 4 tygodnie po zabiegu, bo tak zalecił lekarz.
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Jesli chodzi o ciąze to ja w pierwszej miałam słabiutkie mdłości i chyba dwa razy zakończyły sie wiecie czym.........ale nie czułam,ze jestem w ciąży,leczyłam sie wtedy i poniewaz spózniał mi sie @..to lekarz kazał zrobić test,który był pozytywny ale sie wtedy zdziwiłam.....ale zbyt długo moja ciąża nie trwała bo 29tyg...urodziłam córkę 605gr ale nam się udało...w drugiej ciąży tez nie wiedziała m tylko @ jakas dziwna była i z ciekawości zrobiłam test i okazało sie ze to były pierwsze plamienia,żadnych mdłości tylko troche bardziej byłam wyczulona na zapachy....
ja po zabiegu też nie miałam ochoty na seks... zresztą komu by się chciało, bo niby po co...
ale jakoś się przemogliśy oboje, bo M też jakoś nie miał ochoty
a teraz jest seks, ochotę mam częsciej niż zwykle...ale czasem się zastanawiam po co
mdłości w ciąży miałam, ale tylko mdłości...co bardzo zmartwiło mojego gin jużna samym początku, że tak się nadzwyczaj dobrze czuję, tak jakby coś przewidywał od początku
ale jakoś się przemogliśy oboje, bo M też jakoś nie miał ochoty
a teraz jest seks, ochotę mam częsciej niż zwykle...ale czasem się zastanawiam po co
mdłości w ciąży miałam, ale tylko mdłości...co bardzo zmartwiło mojego gin jużna samym początku, że tak się nadzwyczaj dobrze czuję, tak jakby coś przewidywał od początku
reklama