reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Dziewczyny, wcześniej nie mierzyłam tempki, ale teraz zmierzyłam dowcipnie i mam 37,2, cholerka, jak ostatnio byłam w ciąży to właśnie taką temperaturkę miałam cały czas, muszę chyba codziennie teraz mierzyć, chyba zaczynam się nakręcać

dosia24
Lipcowe mamy'09
i powiem Wam ze ja nigdy nie mierzyłam tempki, za duzy len ze mnie. ale pamietam ze pierwszy dziwny objaw w ciazy to mialam strasznie wyszuszone usta. az mnie piekły. z pomadka nawilzajaca sie nie rozstawalam. teraz tez bede czekac na to uczucie. teraz wydaje mi sie ze było bardzo charakterystyczne.
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Dziewczyny ile czasu czekałyście na przytulanki....po..?Trzymam kciuki Mirosławo oby się udało.
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
a ja jak zrobiłam test w dniu w którym miałam okres dostać odrazu wyszły dwie grube krechy i to wieczorem, odrazu poleciałam do gin.choc wiedziałam ze to bez sensu, zrobiła mi usg i nic nie bylo woidac ale powiedziała ze macica aksamitna i piersi ciazowe!! ale kurde byłam szczęśliwa! a potem 2 dni z kibla nie schodziłam taką miałam biegunke!!! ale później przez tydz,.było ok. polecieliśmy do mojej siostry na święta Bożego Narodzenia i tam dwa tyg. z głową nad WC spędziłam... no i tak przez 3 miesiace..do 14 tyg. wyłam, rozpaczałam zeby sie juz skończyło zyganie i mdłosci...a wtedy Pani doktor mi powiedziała ze jesli kobieta tak sie czuje to ciąża jak grzyb sie trzyma kobiety.... i rzeczywiscie wszystko było ok, ani razu nie plamiłam... no a dalej juz wiecie...24 tydz. wyrok
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Szafirek, maleństwo ma piękny uśmiech
Syla, dobrze, ze nic się nie stało

Syla, dobrze, ze nic się nie stało

reklama