reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny, wcześniej nie mierzyłam tempki, ale teraz zmierzyłam dowcipnie i mam 37,2, cholerka, jak ostatnio byłam w ciąży to właśnie taką temperaturkę miałam cały czas, muszę chyba codziennie teraz mierzyć, chyba zaczynam się nakręcać:-D

i powiem Wam ze ja nigdy nie mierzyłam tempki, za duzy len ze mnie. ale pamietam ze pierwszy dziwny objaw w ciazy to mialam strasznie wyszuszone usta. az mnie piekły. z pomadka nawilzajaca sie nie rozstawalam. teraz tez bede czekac na to uczucie. teraz wydaje mi sie ze było bardzo charakterystyczne.

żyję:-) hahaha ale siniak będzie wielki!

Mirka- nie szalej:-) choć zazdroszcze ci tego cienia nadzieji ze to juz!!

mireczka ja też przyłaczam się do kciuków :-D:-):-D:-)

poniżej moj skarbek (o ile to działa) - przedszkolak :-)

Załączniki

• Obraz 054.jpg
    Obraz 054.jpg
    785,6 KB · Wyświetleń: 23
a ja jak zrobiłam test w dniu w którym miałam okres dostać odrazu wyszły dwie grube krechy i to wieczorem, odrazu poleciałam do gin.choc wiedziałam ze to bez sensu, zrobiła mi usg i nic nie bylo woidac ale powiedziała ze macica aksamitna i piersi ciazowe!! ale kurde byłam szczęśliwa! a potem 2 dni z kibla nie schodziłam taką miałam biegunke!!! ale później przez tydz,.było ok. polecieliśmy do mojej siostry na święta Bożego Narodzenia i tam dwa tyg. z głową nad WC spędziłam... no i tak przez 3 miesiace..do 14 tyg. wyłam, rozpaczałam zeby sie juz skończyło zyganie i mdłosci...a wtedy Pani doktor mi powiedziała ze jesli kobieta tak sie czuje to ciąża jak grzyb sie trzyma kobiety.... i rzeczywiscie wszystko było ok, ani razu nie plamiłam... no a dalej juz wiecie...24 tydz. wyrok

reklama
Agnieszko- my pierwszy sex po 3 i pół.tyg ale to było za wczesnie bo potem wszystko mnie bolało... no i teraz tez pobolewa jeszcze...

Do góry