reklama
mała160
Fanka BB :)
Dobrze ze ja chociaz o zabezpieczeniach nie musze myslec maz za granica pracuje juz jakis czas temu musiał wracac bo i tak tym urlopem w srodku roku nie uszczęśliwił szefa
zobaczymy sie dopiero na poczatku sierpnia wiec skoro do tego czasu nie bedzie seksu
to i zabezpieczenie nie potrzebne

syla28
Mama Aniołka 30.04.08
mała- nie dołuj sie skarbie...wszystkie tesknimy i wiem to nie jest pocieszenie no ale co zrobić?
ja juz mam dosyc gadania bliskich ze jestem młoda i ze bede miała dzieci, oni nie rozumieją ze ja nie martwie sie o to ze nie bede miała kolejnych tylko o to ze straciłam to dziecko, naszą Ale...
ja juz mam dosyc gadania bliskich ze jestem młoda i ze bede miała dzieci, oni nie rozumieją ze ja nie martwie sie o to ze nie bede miała kolejnych tylko o to ze straciłam to dziecko, naszą Ale...
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
hmmm, mam nadzieję, bo faktycznie 4 dni temu, no tego no, przytulanki były:-)
a co do gumek, to ja ich nigdy nie lubiłam, a tabletek też nigdy nie brałam, ale jakoś nam się udawało bez niczego, poprostu mój kochany zawsze bardzo uważał

a co do gumek, to ja ich nigdy nie lubiłam, a tabletek też nigdy nie brałam, ale jakoś nam się udawało bez niczego, poprostu mój kochany zawsze bardzo uważał

Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
mała- nie dołuj sie skarbie...wszystkie tesknimy i wiem to nie jest pocieszenie no ale co zrobić?
no właśnie ile razy ja to słyszałam jak pierwszy raz poroniłam, a ciekawe co powiedzieliby, gdyby im dziecko zmarło?? Ciekawe czy nie rozpaczaliby, no nie??
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
no ja tez juz do męża mówie ze jeszcze troche i przezucimy sie na tańsze...choć narazie ja nie mam większej ochoty na seks...odczuwam taki dziwny ból w srodku nie wiem czemu, moze sie jeszcze nie zagoiło???
włożyłam dzis sobie kapsułki laktowaginal moze mi przejdzie...
w sumie juz 6 tyg. wiec nie powinno chyba bolec, a przy porodzie mnie nie rozcinali bo dziecinka była mała miała tylko 500 gram...
włożyłam dzis sobie kapsułki laktowaginal moze mi przejdzie...
w sumie juz 6 tyg. wiec nie powinno chyba bolec, a przy porodzie mnie nie rozcinali bo dziecinka była mała miała tylko 500 gram...
reklama