reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam Was kochane :-)
Zajzałam do Was na chwilke bo sie steskniłam za Wami :-(
Przede wszytskim widze ze sa nowe aniołkowe mamusie ...dla waszych Aniołków zapalam (*)...
U mnie sie nic nie zmieniło ciagle remont a oprócz tego od czwartku jade na tabletkach przeciwbolowych ehh o tym to szkoda gadac
Pozdrawiam Was wszytskie serdecznie i zycze słonca jak najwiecej no i usmiechu
Nie mam czasu czytac zaleglosci takze wybaczcie mi ze Wam nie odpisze

reklama
Agi dobrze ze znalazłas przyczyne i wiesz co leczyć, to jest bardzo wazne.
Dlatego ja cały czas powtarzam zeby zacząc od wymazów szczególnie na chlamydie i ureaplazme bo to te cholerstwa najczęsciej prowadzą do poronień!!! a samo sie nie wyleczy! a wystarczy antybiotykoterapia!! u mnie nie wykryli tego świństwa tylko jakies tam resztki gronkowca ale tez bralam antybiotyk i jod dopochwowo.

a ja dzis cały dzien przespałam, męzus wlasnie wrócił, wykąpałam sie i znowu w wyrku:-)
nie moge doczekac sie piątku i zeby wszystko było ok!

Witam Was kochane :-)
Zajzałam do Was na chwilke bo sie steskniłam za Wami :-(
Przede wszytskim widze ze sa nowe aniołkowe mamusie ...dla waszych Aniołków zapalam (*)...
U mnie sie nic nie zmieniło ciagle remont a oprócz tego od czwartku jade na tabletkach przeciwbolowych ehh o tym to szkoda gadac
Pozdrawiam Was wszytskie serdecznie i zycze słonca jak najwiecej no i usmiechu
Nie mam czasu czytac zaleglosci takze wybaczcie mi ze Wam nie odpisze

czekamy na Ciebie ...remont remontem ale pozniej jak pieknie...mam nadzieje ze bol szybko przejdzie

marlenka koniecznie wymaz a nie krew, czytalam duzo o tym i pytałam chyba z 3 ginów. wymaz jest dokładniejszy a krew moze nie wykazac.no niestety te badania do najtanszych nie nalezą ale WARTO!!!!

ja to wogole malo spie:)chodze spac o polnocy zazwyczaj i przed 6 rano sie juz budze:0 nie liczac dreptania do kibelka czasem i kilka razy w ciagu nocki hehehheh
no ale nie narzekam;)widocznie nie potrzebuje wiecej:0

Witam Was

odebrałam wyniki bety... tak jak przypuszczałam poniżej 1...
nie mam siły na nic dzisiaj... jestem niewyspana i nie mogę doczekać się weekendu...

Zastanawiam się czy nic się nie stanie jak juz dzisiaj nie wezmę duphastonu... czy 8 dni to nie za mało:baffled:

Witaj Padme:-)

reklama
Do góry